Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@21:32:15 GMT

6 برنامه تماس تصويري

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۲۷۲۴

6 برنامه تماس تصويري

خبرگزاری آریا- با 6 برنامه تماس تصویری بیشتر آشنا شوید.
به گزارش خبرگزاری آریا، 6 برنامه تماس تصویریبرخی فن‌آوری‌ها در این ایام رونق بیشتری گرفته است. تماس تصویری با خانواده، دوستان و همکاران یکی از این فن‌آوری‌ها است که قرنطینه را تحمل‌پذیرتر می‌کند.
 بسیاری به‌دنبال بهترین برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها برای برقراری این نوع ارتباط‌ها هستند و شرکت‌های مختلف نیز در این روز‌ها برای ارائه تصویر بهتری از فن‌آوری خود با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این گزارش در میان ده‌ها اپلیکیشن تماس تصویری شش برنامه معرفی می‌شود.

گوگل دو
گوگل دو، Google Duo
سیستم‌عامل‌های قابل اجرا: آی‌او‌اس، اندروید، نست Nest
گوگل دو اپلیکیشن اختصاصی شرکت گوگل برای برقراری تماس تصویری و صوتی است که در سال 2016 از آن رونمایی شد.
در این اپلیکیشن شما می‌توانید پذیرای همزمان 12 نفر برای تماس تصویری یا صوتی باشید.
امنیت بالای این اپلیکیشن از ویژگی‌های آن به حساب می‌آید به‌طوریکه گوگل از سیستم رمزگذاری اند تو اند end-to-end (سراسری) در این اپلیکیشن استفاده کرده است. این نوع رمزگذاری اجازه حضور عامل خارجی و شنود تماس را نمی‌دهد.
در این برنامه شما می‌توانید پیام صوتی یا تصویری نیز ارسال کنید.
از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن امکان تماس در شبکه‌های اینترنتی با پهنای باند کم است. یعنی با سرعت پایین اینترنت امکان برقراری تماس تصویری با وضوح بالا امکان‌پذیر است.

اپلیکیشن واتس‌اپ
واتس‌اپ؛ محبوب با وجود محدودیت‌ها
سیستم‌عامل‌های قابل اجرا: وب، آی‌او‌اس، اندروید
واتس‌اپ یکی از محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها در سراسر جهان است که اجازه ارسال پیام صوتی و نوشتاری را می‌دهد. از طریق این اپلیکیشن امکان تماس صوتی و تصویری نیز فراهم می‌شود و تا چهار نفر می‌توانند در این تماس‌ها حضور داشته باشند.
سیستم رمزگذاری اند تو اند end-to-end (سراسری) در این اپلیکیشن نیز استفاده شده است بنابراین از جمله برنامه‌های امن محسوب می‌شود گرچه موضوع امنیت این اپلیکیشن وابسته به فیس‌بوک بار‌ها مورد سوال و تردید قرار گرفته است، اما این شرکت بر امنیت اپلیکیشن خود تاکید می‌کند.
اگر اشتراک اینترنت حجمی دارید، مصرف اینترنت در این برنامه را می‌توانید کاهش دهید. برای این کار باید به بخش تنظیمات واتس‌اپ بروید و در آنجا به بخش Data and storage usage مراجعه کنید و گزینه Low data usage را فعال کنید.

اپلیکیشن فیس‌بوک مسنجر
فیس‌بوک مسنجر: حضور همزمان 50 نفر
فیس‌بوک در روز‌های اخیر از قابلیت جدیدی رونمایی کرده است که امکان برقراری تماس تصویری با حضور 50 نفر را می‌دهد. این قابلیت با عنوان مسنجر روم برای کار از راه دور و ارتباط همزمان با همکاران یا اهداف آموزشی مناسب ارزیابی شده است.
هنوز این قابلیت در دسترس عموم قرار نگرفته، اما فیس‌بوک اعلام کرده است که در این هفته و پیش از انتشار عمومی آن در برخی از کشور‌ها در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
طبق گفته فیس‌بوک، حتی افرادی که حساب فیس‌بوک ندارند می‌توانند در این تماس گروهی حضور پیدا کنند. برای این امکان جدید محدودیت زمانی وجود ندارد.
این قابلیت در فیس‌بوک مسینجر قابل استفاده خواهد بود با این حال در حال حاضر نیز می‌توان از فیس‌بوک منیجر برای تماس‌های تصویری با حضور حداکثر شش نفر استفاده کرد.

تماس تصویری گروهی با استفاده از زوم
زوم؛ تماس تصویری گروهی با حضور حداکثر 100 نفر
سیستم عامل: آی‌او‌اس، اندورید، ویندوز
اپلیکیشن زوم همزمان با دوران قرنطینه و دور کاری برخی از شرکت‌ها به ابزاری محبوب تبدیل شد، اما بعد‌ها از نظر امنیت مورد تردید قرار گرفت.
با این برنامه امکان برقراری تماس تصویری رایگان با حضور حداکثر 100 نفر فراهم است، اما برای این تماس محدودیت زمانی وجود دارد که 40 دقیقه تعیین شده است.
در نسخه‌های پولی این اپلیکیشن امکانات بیشتری تدارک دیده شده است و امکان حضور حداکثر 500 نفر در تماس‌های گروهی نیز حمایت می‌شود.
اما با این وجود، برخی از متخصصان حوزه امنیت در روز‌های اخیر به کاربران این اپلیکیشن اعلام کرده‌اند که امنیت این برنامه به‌خاطر نقض حریم خصوصی پایین است و شکایت‌هایی نیز در این زمینه مطرح شده است.
متخصصان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که هکر‌ها می‌توانند با سواستفاده از آسیب پذیری‌های نرم افزار این برنامه، جلسات کاری را شنود یا به فایل‌های شخصی دسترسی پیدا کنند.

دیسکورد
سیستم‌عامل‌های قابل اجرا: مک، ویندوز، لینوکس، آی‌او‌اس، اندروید
دیسکورد بیش از هر چیزی در بین گیمر‌ها معروف است. آن‌ها از این برنامه برای بازی‌های گروهی استفاده می‌کنند. تنظیمات این برنامه نیز بر این اساس پایه‌ریزی شده است.
کاربران این اپلیکیشن می‌توانند صدا و تصویر در سیستم‌عامل خود را به اشتراک بگذارند. این برنامه مناسب چت متنی و تماس تصویری و صوتی رایگان است. این اپلیکیشن شباهت‌هایی با اسکایپ، اسلک و مایکروسافت تیمز دارد.

جیتسی
جیتسی Jitsi؛ امنیت تضمین شده
سیستم‌عامل‌های قابل اجرا: وب، ویندوز، مک، لینوکس، آی‌او‌اس، اندروید
جیتسی نام اپلیکیشن متن باز (اپن سورس) امنی است که امکان ارتباط متنی، صوتی و تصویری را فراهم می‌کند.
این برنامه محدودیتی برای تعداد افراد شرکت‌کننده در گفتگو‌های صوتی و تصویری ندارد و حتی بدون ثبت‌نام نیز می‌توانید از آن استفاده کنید. امنیت جیتسی جزو مواردی است که کارشناسان آن را بالا ارزیابی کرده‌اند.
جیتسی دو بخش با نام‌های جیتسی ویدئو بریج Jitsi Videobridge و جیتسی میت Jitsi Meet دارد که در هر کدام از این بخش‌ها با قابلیت‌های مشخص امکان تماس ویدئویی فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برنامه تماس تصویری برقراری تماس تصویری حضور حداکثر آی او اس فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد