Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از ورلد نوکلیر نیوز، آژانس بین المللی انرژی اتمی بر مبنای ارزیابی خود از داده هایی که اوکراین در اختیار این نهاد قرار داده است، اعلام کرد که افزایش سطح تشعشعات در نتیجه آتش سوزی اخیر در منطقه ممنوعه در اطراف نیروگاه چرنوبیل بسیار کم بوده است، به قدری که هیچ خطری برای سلامت انسان ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

النا باگلووا رئیس مرکز اورژانس و حوادث آژانس بین المللی انرژی اتمی با اعلام این ارزیابی جدید تصریح کرد: سطح تشعشعات به ویژه با فاصله گرفتن از نیروگاه و محل آتش سوزی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

مقامات اوکراین بیش از هفته پیش اعلام کردند که بخشی از جنگل های شمال این کشور، واقع در منطقه ممنوعه اطراف نیروگاه اتمی چرنوبیل که زمانی بزرگ ترین فاجعه هسته ای جهان در آن رخ داده، دچار حریق شده است.

اگرچه آتش سوزی در این جنگل ها امری معمول به شمار می آید اما به دلیل گستردگی حریق، نزدیکی آن به نیروگاه و احتمال افزایش سطح تشعشعات رادیواکتیو نگرانی هایی به ویژه برای مردم کی یف پایتخت اوکراین به وجود آورد.

سازمان نظارت و مقررات هسته‌ای اوکراین پیشتر تاکید کرده بود که تاسیسات مدیریت پسماند رادیواکتیو و هسته ای در منطقه ممنوعه نیز کاملا ایمن است و نیازی به تخلیه آن و خروج کارکنان وجود ندارد.

مقامات اوکراینی یک شبکه متشکل از ایستگاه های سنجش سطح تشعشعات در سراسر کشور و به ویژه در نزدیکی چرنوبیل دارند که به طور مرتب سطح تشعشعات را کنترل می کنند.

سازمان نظارت و مقررات هسته ای اوکراین نیز این داده ها را در اختیار آژانس قرار داده است.

نیروگاه چرنوبیل در آوریل 1986 شاهد بزرگ ترین فاجعه هسته ای تاریخ بود که در اثر وقوع انفجار در راکتور شماره این نیروگاه اتفاق افتاد. هرچند سه واحد دیگر نیروگاه برای تامین برق اوکراین ضروری بودند و تا چند سال به فعالیت خود ادامه دادند. راکتور شماره دو در سال 1991، راکتور شماره یک در 1996 و واحد سوم نیز در سال 2000 خاموش شدند.

منطقه ممنوعه حدود 262 هزار هکتار از محدوده اطراف نیروگاه را تشکیل می دهد که میزان آلودگی رادیواکتیو در آن بالاست و هیچ ترددی در این محدوده انچام نمی شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آژانس اتمی چرنوبیل منطقه ممنوعه سطح تشعشعات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: فعالیت‌های مهم این مرکز در زمینه افزایش بهره‌وری کشاورزی و کمک به جهش تولید با مشارکت مردم، تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات است.


 محسن دادار  افزود: هسته‌های اولیه بذر‌ها اولین قدم در تولید محصولات با کیفیت و سالم، افزایش بهره‌وری زمین، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش بازدهی اقتصادی و در نتیجه کمک به جهش تولید است.

 
او گفت: گفت: سال گذشته برای اولین بار استان اصفهان از واردات هسته‌های اولیه بذر‌های غلات گندم و جو بی نیاز شد و به خودکفایی رسید که تداوم آن تاثیر مثبتی بر جهش تولید استان دارد و نیازمند برخی حمایت‌ها است.

 
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم گفت: پایگاه تولید نهاده‌های ژنتیکی گاو هلشتاین، سالانه حدود ۲۰۰هزار اسپرم از برترین گاو‌های نر وارداتی از کشور آلمان تولید می‌کند.


او خاطر نشان کرد: این پایگاه با هدف افزایش مشارکت مردم توسط بخش خصوصی و با حمایت مرکز ایجاد شده است.


 تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات در ۵ مرحله صورت می‌گیرد که شامل بذر پرورش یک، بذر پرورش دو، بذر پرورش سه، بذر مادری و بذر گواهی شده است.


استاندار اصفهان، فرماندار، جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  در بازدید از ایستگاه تحقیقاتی کبوترآباد با فعالیت‌ها و دستاورد‌های این مرکز به ویژه در زمینه تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات از نزدیک آشنا شدند و در جریان نیاز‌های ایستگاه برای جهش تولید قرار گرفتند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال