Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید ابوالفضل پرپنچی» مدیر کل کمیته امداد استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اقدامات و تمهیداتی که کمیته امداد استان تهران برای کمک به مددجویانی که به علت شیوع کرونا ویروس مشاغل خود را از دست دادند و با مشکلات اقتصادی مواجه شدند، گفت: کمیته امداد استان تهران برای مشاغلی که دچار مشکل شدند، مبلغی را برای خانواده‌های یک تا ۵ نفره به میزان ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته که به حساب آنان واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اگر مددجویان اقساط معوقه دارند، همراهی و مساعدت شده تا بتوانند قسط‌هایشان را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: از ظرفیت برخی که دوزنده بودند، برای دوخت ماسک و گان استفاده شد و اکنون با آنها همکاری می‌کنیم. در واقع سعی شده از مشکل و تهدیدی که پیش آمده به عنوان فرصت استفاده شود. اگر کسی قصد دارد که برای دوخت ماسک پول بدهد، این هزینه به جیب شخص دوزنده و نیازمند می‌رود.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران در خصوص رسیدگی به مددجویان حاشیه شهر تهران گفت: برای آن دسته از افرادی که  کرونا موجب نیازمند شدن آنها شده، کمک‌هایی در نظر گرفته شده است.

پرپنچی خاطرنشان کرد: تلاش شده تا به امروز کمک‌ها و اقدامات خوبی انجام شود که این برنامه همچنان ادامه خواهد داشت. اکنون واریز به حساب مددجویان در حال انجام است و سعی می‌کنیم تا حداقل زمان ممکن این کار را به سرانجام برسانیم، لازم به ذکر است این هزینه‌ها با  هم‌افزایی بنیاد مستضعفان به حساب خانوارها واریز شده است.

وی در خصوص ارائه وام برای اشتغال مددجویان گفت: پس از ریشه کن شدن کرونا ویروس، برای اشتغال‌زایی جامعه هدف، تسهیلات اشتغال با توجه به نوع شغل  و به موجب ضوابط جاری اقدام خواهیم کرد. به این شکل که افراد را به بانک‌های عامل معرفی می‌کنیم و آنها بر اساس شرایطی که دارند این کار را انجام می‌دهند.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران در پاسخ به این سوال که مددجویان چطور می‌توانند، وام اشتغال دریافت کنند؟ گفت: این افراد درخواست‌شان را به دفاتر امداد ارایه می‌دهند و بررسی لازم و مشاوره شغلی انجام و افراد نیازمند برای دریافت وام معرفی می‌شوند. البته یکی از اهداف مهم ما توانمندسازی افراد در زمینه اشتغال است.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان تمهیدات در نظر گرفته شده برای کمک به مددجویان در استان تهران چیست؟ گفت:  ما سعی داریم برای مددجویان عزیز یک دوره سبدکالای حمایتی شامل بسته‌های غذایی ارائه کنیم. در طرح اطعام مهدوی حداقل یک دوره سرو غذا خواهیم داشت که البته امکان دارد، بیشتر از اینها هم باشد.

پرپنچی توضیح داد: حمایت‌های غذایی و بسته کالای حمایتی، هم مددجویان و هم غیرمددجویان را شامل می‌شود. از طرفی ما محله‌های نیازمند را شناسایی و غذای گرم در آنها توزیع می‌کنیم. علاوه بر این اگر شخصی نذری داشته باشد به دفاتر ما مراجعه کند تا تمهیدات توزیع غذا را برای آنها در نظر بگیریم.

وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد خانوار در حال حاضر در تهران مددجوی کمیته استان تهران هستند و چه تعداد مددجو پشت نوبت قرار دارند؟ گفت: در حال حاضر ۷۴ هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش دائم هستند و در حال حاضر هیچ موردی در پشت نوبت تحت حمایت نداریم. هر کسی که نیازمند بوده است بر اساس سیستم مددکاری ما تحت پوشش قرار گرفته که این آمار بر اساس توانمندی، نیازمندی و یا فوت جایگزین می‌شود. اکنون نیز در بخش جهیزیه و سایر خدمات دیگر مورد پشت نوبتی نداریم.

پرپنچی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا و بیکاری بسیاری از کارگران،‌ تعداد افراد مراجعه کننده به کمیته و افراد پشت نوبتی افزایش پیدا کرده است یا خیر؟ گفت: طی این مدت ما حدود ۱۳ هزار خانوار را شناسایی کردیم که اکنون در حال تکمیل کمک‌ها به آنان هستیم. البته به خاطر شیوع کرونا مراجعات حضوری کمتر بوده و بیشتر از طریق سایت Tehran.emdad.ir یا تلفن ثابت ۷۳۵۵ اعلام نیازمندی کرده‌اند.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران در خصوص  ساخت مسکن ایتام و وام مسکن برای مددجویان در استان تهران چه اقداماتی انجام شده است؟ گفت: در بخش مسکن و ساختمان مددجویان واجد شرایط خرید مسکن از تسهیلات بلاعوض و همچنین تسهیلات وام بهره مند می‌شوند. اینها به علاوه کمک‌هایی است که از خیرین و مراکز مختلف به عنوان هم افزایی دریافت می‌شود، البته خود مددجویان بعضا آورده‌ای هم دارند.

پرپنچی اضافه کرد: بزرگترین مشکل ما ۱۱ هزار و ۵۰۰ مستاجر در تهران است که اکنون به دنبال این هستیم برای آنها مسکن تهیه کنیم، اما با توجه به مشکل مسکن در کلان شهر تهران، این کار برای ما کمی دشوار خواهد بود، ولی در شهرستان‌های اطراف تهران مشکلی برای تهیه مسکن نداریم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شیوع کرونا و کاهش تردد مردم طی ماه‌های گذشته در شهر آیا با کاهش کمک‌های مردمی در صندوق صدقات مواجه شده‌اید؟ گفت: به طبع کمک‌ها کاهش پیدا کرده است، زیرا زمانی که تردد درون شهری کمتر باشد و از طرفی کسب و کار نباشد، بحث کمک و واریز مبلغ در صندوق نیز کاهش می‌یابد.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: درست است که آمار از این طریق کاهش داشته، اما ما درگاه‌‎های دیگر را پیگیری کردیم؛ مانند اطلاع رسانی به خانواده‌ها که خودشان وجوهات جمع شده در صندوق‌های خانگی را به حساب امداد واریز کنند. از طرف دیگر صنادیق معابر توسط همکاران ما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال تخلیه است.

وی بیان کرد: ما مجبور بودیم که این کار را انجام دهیم، زیرا امکان داشت که صندوق‌ها مورد سرقت قرار بگیرد و باعث ایجاد بدبینی در جامعه شود.حدود یک و نیم ماه هیچ گونه تخلیه‌ صندوق در سطح شهر نداشتیم، ولی چند روزی است که این کار در حال انجام است.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران در پایان اظهار داشت: ما در کنار مراکز نیکوکاری، مراکز تخصصی را هم داریم؛ به عنوان مثال مراکز تخصصی جامعه پزشکان،‌ دانشگاه آزاد اسلامی، تاکسیرانی،‌ اصناف و... این گروه‌ها با ما به صورت مشترک مراکز نیکوکاری ایجاد می‌کنند. این مراکز به همت مردم و خیرین مدیریت می‌شود. از این طریق می‌توان تعداد افراد تحت پوشش و میزان کمک‌ها را افزایش داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان تهران مسکن کرونا ویروس توزیع غذا مدیر کل کمیته امداد استان تهران پاسخ به این سوال شیوع کرونا کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند