Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@02:45:33 GMT

اقدامات ابتکاری در خصوص مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۸۳۴۱

اقدامات ابتکاری در خصوص مقابله با کرونا

اگر می‌خواهید فروش شما دچار بحران نشود ابتدا باید شغل خود را در نظر بگیرید و سپس سعی کنید کارهایی که می‌شود برای فروش بیش‌تر انجام داد را یادداشت کنید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، زمانی که صحبت از ویروس کرونا می‌شود بسیاری از افراد این‌گونه فکر می‌کنند که ویروس کرونا قرار است تمامی کسب و کارها را از بین ببرد و آن‌ها را نابود کند

 ویروس کرونا و دیگر بحران‌ها نه‌تنها کسب و کارها را نابود نمی‌سازند بلکه می توان گفت یک فرصت ایجاد می‌کند تا باعث فروش بیش‌تر خدمات و محصولات در برخی از شغل‌ها نیز بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال این روزها سوپرمارکت‌های آنلاین فروش چند برابری را تجربه کرده‌اند چراکه بیش‌تر مردم ترجیح می‌دهند در خانه بمانند و در مکان‌های شلوغ و آلوده رفت و آمد نداشته باشند. اما به هر حال بعضی از کسب و کارها هم مشکلات زیادی را تجربه کرده‌اند و فروش آن‌ها در این ایام به حداقل مقدار ممکن رسیده است.

اگر می‌خواهید فروش شما دچار بحران نشود ابتدا باید شغل خود را در نظر بگیرید و سپس سعی کنید کارهایی که می‌شود برای فروش بیش‌تر انجام داد را یادداشت کنید. برای مثال فروشگاه‌های زنجیره‌ای که شماره مشتریان‌شان را دارند می‌توانند به کمک اس‌ام‌اس مارکتینگ یک پیامک به همه مشتریان ارسال کنند و آن‌ها از فروش تلفنی مطلع سازند.

در حقیقت این کار باعث می‌شود تا بیش‌تر مشتریان برای خرید‌های‌شان از همان فروشگاه مورد علاقه قبلی‌شان استفاده کنند اما به شیوه‌ای جدید و آسان‌تر. همچنین بسیاری از فروشگاه‌هایی که وب سایت داشتند اما به هر دلیلی وب سایت‌ آن‌ها بازدید مناسبی نداشت در این ایام توانسته‌اند رونق مناسبی را به وب سایت‌شان دهند و ارتباط‌شان با مشتریان را از طریق سایت حفظ کنند. این موضوع کمک می‌کند تا بعضی از پتانسیل‌های فراموش شده در کسب و کارتان مجددا رونق بگیرد.

در حال حاضر این ویروس اولین و آخرین ویروس و تهدید برای بشر و کسب و کارها نبوده و نخواهد بود پس باید به این فکر کنیم چه زیر ساختی را آماده کنیم تا بتوانیم دربرابر این تهدید ها کسب وکار خود را در امان نگه داریم.

راهکارهایی در خصوص ارتقای توانمندی بازاریابی و ثبات در زنجیره تامین شرکت ها در مدیران بحران می توان اشاره کرد:

برای ارتقای توانمندی بازاریابی شرکت‌ها در مدیریت بحران می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهره‌مندی از سایر روش‌های فروش مانند فروش آنلاین توسعه سبد محصولات با نوآوری سریع مبتنی بر نیازهای مشتریان. اجتناب از سوءاستفاده از بحران برای کسب سودهای کوتاه مدت در راستای بازاریابی اجتماعی برقراری ارتباط مداوم با مشتریان از طریق کانال‌های مختلف (تلفن، پیام کوتاه، ایمیل و شبکه‌های اجتماعی).  تقویت شبکه توزیع محصولات. رصد دائمی اقدامات بازاریابی رقبای محلی و بهترین‌های صنعت. بهینه‌کاوی از بهترین تجربیات و اقدامات بین‌المللی. اقدامات ابتکاری در خصوص مقابله با افت تقاضا. 

راهکارهای زیر برای ایجاد ثبات در زنجیره تامین شرکت‌ها در مدیریت بحران می‌باشد:

شناسایی و ارزیابی ریسک‌های زنجیره تامین و اولویت‌بندی آنها. ارتباط مستمر با تامین کنندگان و آگاهی از شرایط تولید و توزیع آنها. حمایت مالی/غیرمالی از شرکای زنجیره تامین. شناسایی تامین کنندگان جایگزین. شناسایی مواد اولیه جایگزین.

*سعید صائمی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

انتهای پیام/4134

منبع: آنا

کلیدواژه: کسب وکار مقابله با کرونا اقدامات ابتکاری زنجیره تامین کسب و کارها بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است

به گزارش خبرگزاری مهر محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، شب گذشته در برنامه تهران ۲۰ با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار است گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد. البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملاً سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملاً منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عددهای بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعالسازی بنگاه ها حل نکنیم، قطعاً جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی کند.

تامین مالی زنجیره تولید به

مجید کریمی ریزی، مدیر کل دفتر بازارهای مالی و بازرگانی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سه گونه شیوه تامین مالی زنجیره‌ای تولید وجود دارد، گفت: شیوه‌های مبتنی بر تنزیل، شیوه‌های مبتنی بر تسهیلات و شیوه‌های مبتنی بر اوراق بهادارسازی اسناد تجاری. هر سه شیوه، مورد حمایت بانک مرکزی است.

وی ادامه داد: هیچ بنگاهی در دوره زمانی خرید، تولید و فروش با ۱۰۰ درصد منابع خود، نمی‌تواند مواد مورد نیاز و مسائل و دغدغه‌هایی را که در زمینه تولید دارد پوشش دهد یا از طریق سرمایه شخصی مشکلات خود را حل کند. در واقع در این فاصله، بنگاه حتماً به سرمایه در گردش و منابع مالی نیاز دارد.

مدیر کل دفتر بازارهای مالی و بازرگانی وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه با تصویب قانون تامین مالی تولید زمان فرایند افزایش سرمایه حداقل ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است، تشریح کرد: در طرح جدید که قرار است تا پایان دولت سیزدهم مبنای ۵۰ درصد از کل تامین مالی سالانه بخش‌های تولیدی باشد، تامین مالی صنایع از طریق اتصال شرکت‌های فعال در یک زنجیره انجام خواهد شد تا در کنار نیاز کمتر به تزریق نقدینگی به بخش تولید، امکان کنترل تورم ممکن شود.

کریمی ریزی اضافه کرد: به‌عنوان مثال، در زنجیره مواد شوینده و بهداشتی، شرکت‌های پالایش و… زنجیره‌ای حلقه‌های یک زنجیره هستند که مطالبات ناشی از معاملات بین آنها از طریق ابزار برات یا «اوراق گام» قابلیت تامین مالی خواهد داشت. چارچوبی که بانک مرکزی طراحی کرده به این شکل است که اگر این برات دو بار دست به دست شود، نفر سوم می‌تواند آن را نزد بانک تنزیل کند. به این ترتیب کل زنجیره با کمترین هزینه به شکلی کارآ تامین مالی شده است.

وی تاکید کرد که حتی اگر کسی از شما نخرید می‌توانید به جای مالیات به سازمان مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنید.

کد خبر 6093880 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک/ مدیران سیاسی و نظامی مشتریان مدرک تقلبی بودند
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • تعریف قریب ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس