Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: ۷۰ درصد درآمد‌های اختصاصی بیمارستان‌های دانشگاهی در دو ماه گذشته کاهش یافته است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید کامل تقوی نژاد، در نشست معاون اول رئیس جمهور و معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود ۵۰ درصد از هتلینگ ۵۸۰ بیمارستان دولتی در طول ۶ سال گذشته بازسازی و نوسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ هزار پروژه بهداشتی در کشور اجرا شد که معادل ۳۰ درصد از ظرفیت فضای فیزیکی حوزه بهداشت است.

وی افزود: سال گذشته در کشور ۳۱ بیمارستان با حدود ۳۳۰۰ تخت بیمارستانی به بهره برداری رسید و ۹۹ پروژه نیز امسال و سال آینده به بهره برداری می‌رسد. برخی از پروژه‌ها نیز در دو ماه اخیر با تسریع در تکمیل و برای خدمت رسانی به بیماران کووید ۱۹ به کار گرفته شدند.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت یادآور شد: در حال حاضر ۴۴۵ هزار پرسنل در وزارت بهداشت اشتغال دارند و حدود ۱۳۰ هزار نیروی جدید برای حوزه سلامت نیاز داریم و ۳۳ هزار نفر از آن‌ها مربوط به پروژه‌هایی است که امسال تکمیل و افتتاح می‌شود.

‌تقوی نژاد خاطرنشان کرد: پایان سال گذشته دستورالعملی ابلاغ شد که بر اساس آن، پرداخت اضافه کار و کارانه در بیمارستان‌های دولتی جدا شد و این نظام پرداخت، عدالت بیشتری دارد و می‌تواند بخشی از مشکلات موجود پرسنل وزارت بهداشت را حل کند. از سوی دیگر درآمد‌های اختصاصی دانشگاه‌های علوم پزشکی به طور متوسط ماهانه دو هزار میلیارد تومان بود، اما در دو ماه گذشته ۷۰ درصد از این درآمد‌ها کاهش یافت که باید به آن توجه جدی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان کرونا ویروس ویروس کرونا تخت بیمارستانی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته

كلاهدوزان، رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك وزارت صمت گفت: سال گذشته رشد چشمگیری در تجارت الكترونیك داشتیم در سال ۱۴۰۱ رشد ۵۰درصدی و سال ۱۴۰۲ رشد ۷۰درصدی را تجربه كردیم كه حاكی از عزم دولتمردان برای حمایت از این حوزه بود.

كلاهدوزان افزود: سال گذشته نزدیك به ۳ هزار همت حجم مبادلات تجارت الكترونیك كشور بوده كه ۲۳ درصد از كل مبادلات كشور را در بر داشت، اما با آنچه باید باشیم هنوز فاصله داریم كه اگر یكسری از موانع قانونی و مقررات زایی های سال های گذشته را رفع كنیم این رقم چندبرابر خواهد شد.

وی بیان داشت: در این سالها تعدد دستگاه های تصمیم گیری و اعمال كننده مقررات نسبت به كسب و كارهای الكترونیك مساله ساز بوده است. فضای تجارت الكترونیك متصل به فضای اقتصادی است كه قانونگذار با قانون نظام صنفی به تشكل های مردمی فرصت داده تا در تنظیم گری و نظارت دخالت كنند كه اگر مسولان بپذیرند كه تشكلهای مردمی و حاكمیت به این حوزه رشد می دهد موانع برداشته خواهد شد.

كلاهدوزان خاطر نشان كرد: در حوزه های مختلف باید به تغییر نگاه مسئولین دولت از رگلاتوری متمركز به رگلاتوری مردمی سوق پیدا كند.

رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك وزارت صمت گفت: تا با مداخلات كمتر به سمت همگرایی پیش رویم تا اثرات تكامل و هم فهمی در رشد تجارت الكترونیك بیشتر شود

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی