Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست باشگاه ماشین سازی تبریز گفت: در جایی که عالی‌ترین ارگان تصمیم‌گیری فوتبال دنیا از سرگیری مسابقات را ممنوع اعلام می‌کند، چگونه افرادی در فوتبال ایران دنبال برگزاری مسابقات به هر قیمت هستند؟

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی باشگاه ماشین سازی تبریز، حسن آذرنیا در واکنش به احتمال از سرگیری رقابت‌های فصل نوزدهم لیگ‌برتر با بیان اینکه چنین تصمیمی با هیچ منطق و استدلالی قابل توجیه نیست، اظهار داشت: اکنون بیش از دوماه از آخرین بازی برگزار شده لیگ گذشته است و همه تیم‌ها بدون تمرین و بلاتکلیف مانده‌اند که تاکنون این امر در تاریخ فوتبال ایران و دنیا بی‌سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیرعاملی باشگاه ماشین سازی در ادامه اظهاراتش افزود: براساس اصول حرفه‌ای فوتبال وقتی بازی‌ها و تمرینات تیم‌ها بیش از دوماه تعطیل می‌شود برای از سرگیری رقابت‌ها حداقل باید ۶ هفته برای آماده سازی جسمانی و تاکتیکی مجدد تیم‌ها زمان صرف می‌شود که چنین امری در شرایط فعلی و نزدیکی زمان شروع فصل آینده عملا امکان پذیر نیست.

آذرنیا با تاکید بر اینکه علاوه بر آمادگی جسمانی و تاکتیکی اعضای تیم باید از لحاظ روحی و روانی نیز آمادگی لازم کسب کنند، اضافه کرد: برگزاری مسابقات باعث وارد آمدن فشار به بازیکنان و زمینه سازی برای مصدومیت آنان می‌شود و علاوه بر این درصورت از سرگیری مسابقات در شرایط فعلی قطعا شاهد افت فنی تیم‌ها و کاهش کیفیت مسابقات خواهیم بود. واقعا جای تعجب دارد که عده‌ای بدون ارزیابی شرایط موجود و در نظر گرفتن تبعات غیر قابل جبران، خواستار برگزاری مسابقات هستند.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه ماشین سازی افزود: وقتی کشورهای صاحب نام دنیای فوتبال مانند فرانسه، آرژانتین و هلند که فوتبال در آنها به عنوان صنعت و تجارت تعریف شده و تمامی اصول حرفه‌ای باشگاهداری از جمله آیتم‌های درآمدزایی همچون حق پخش و فروش بلیت و غیره... رعایت می‌شود، با وجود ضرر مالی فراوان تصمیم به نیمه‌تمام ماندن مسابقات گرفته‌اند، چگونه است در فوتبال ما که اساسا بحث درآمدزایی باشگاه‌ها موضوعیت ندارد، قصد برگزاری مسابقات در شرایط بحرانی کنونی را داریم؟

وی در ادامه با طرح این سوال که آیا کسی می‌تواند مسوولیت تبعات این امر را بر عهده بگیرد؟ بیان کرد: وقتی هنوز شرایط برای امور عادی و الزامی جامعه مانند بازگشایی کامل مراکز آموزشی، خدماتی و حتی مطب‌های پزشکان متخصص فراهم نیست، چرا برخی به برگزاری مسابقات فوتبال که صرفا جنبه سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت برای مردم دارد، اصرار می‌شود؟

حسن آذرنیا با اشاره به دستورالعمل اخیر کمیته پزشکی فیفا درخصوص ممنوعیت برگزاری لیگ‌های فوتبال تا اطلاع ثانوی، عنوان کرد: در جایی که عالی‌ترین ارگان تصمیم‌گیری فوتبال دنیا از سرگیری مسابقات را ممنوع اعلام می‌کند، چگونه افرادی در فوتبال ایران دنبال برگزاری مسابقات به هر قیمت هستند؟ 

سرپرست مدیرعاملی باشگاه ماشین سازی اظهاراتش تاکید کرد: از سرگیری مسابقات لیگ‌برتر در شرایطی که هنوز از شیوع کرونا جلوگیری نشده، حتی بدون تماشاگر هم به هیچ عنوان قابل درک نیست و صرفا جنبه پر کردن تقویم را دارد و فاقد کیفیت و ارزش رقابتی خواهد بود، امیدوارم متولیان امر با در نظر داشتن ‌تمامی جوانب تصمیم مناسب را اتخاذ کنند. 

انتهای پیام/ا

منبع: فارس

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال ماشین سازی تبریز قیمت سرگیری مسابقات باشگاه ماشین سازی برگزاری مسابقات تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد

ایسنا/قم سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

سید حسن خلیلی‌نیا سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر اساس آمارهای ۳ساله از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، در اسفندماه سال ۱۴۰۱، ۱۷ نقطه حادثه خیز و پر تصادف قم را احصاء و به استان ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: پس از تعیین ۱۷ نقطه پر تصادف در استان با برنامه‌ریزی‌ها انجام شده میزان اعتبار مورد نیاز برای هر نقطه احصاء شد و شروع به فعالیت کردیم تا نواقص اولیه برخی از نقاط حادثه خیز را با توجه افزایش ترافیک سفرها در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ برطرف کنیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه از دو نقطه حادثه خیز باقی مانده یک از نقاط را در ابتدای سال ۱۴۰۳ رفع کردیم، افزود: یکی از این نقاط به تقاطع غیر همسطح نیاز داشت که تامین اعتبار آن انجام شده و در حال حاضر پیشرفت حدود ۸۰ درصدی دارد که امیدواریم بتوانیم در چندماه آینده به بهره برداری برسانیم.

سرپرست معاونت راهداری قم اضافه کرد: در محور قدیم کاشان دو نقطه پرحادثه نزدیک به هم احصاء شده بود که با انجام اقدامات اولیه از نقطه حادثه خیز خارج شد، اما باتوجه به اینکه در مسیر زیارت جمکران قرار دارد مجددا در دستور کار قرار گرفت لذا برای حدود ۴ کیلومتر از طول مسیری که از آزادراه کاشان به سمت قم هنوز دو طرفه است مجوز گرفتیم که چهارخطه جداسازی شده انجام دهیم؛ با برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

خلیلی‌نیا اظهار کرد: امیدواریم در سال جاری ۴ کیلومتر از محور آزادراه کاشان به سمت قم چهارخطه جداسازی کنیم به این معنا که مسیر رفت و برگشت را با هدف حذف تصادفات رخ به رخ جدا کنیم.

وی با بیان اینکه طبق آمار ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ تقریبا ۱۰ درصد افزایش تردد را داشتیم، یادآور شد: در سال گذشته آمار تصادفات با وجود اقدامات انجام شده برای رفع نقاط حادثه خیز و پر تصادف افزایشی بود که با بررسی کارشناسی‌ علت آن ارتقای کیفیت زیرسازی راه‌ها اعلام شد که منجر به افزایش سرعت رانندگان می‌شود.

سرپرست معاونت راهداری قم اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده برای تهیه و نصب چهار دوربین‌ کنترل سرعت مجوز گرفتیم و انتظار داریم با تأمین اعتبار و انعقاد قرارداد برای سال جاری این دوربین‌ها نصب شود تا مسئله کنترل و نظارت بر سرعت را افزایش به تبع تخلفات ناشی از افزایش سرعت و تصادفات ناشی از آن را کاهش دهیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: بر اساس مطالعات ترافیکی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد تصادفات به دلیل عامل انسانی است؛ لذا استفاده از تلفن همراه، عدم استراحت کافی و خواب آلودگی رانندگان، تعجیل، میل کردن غذا حین رانندگی از عوامل انسانی در بروز تصادفات است.

وی آموزش را بر کنترل عامل انسانی در تصادفات موثر دانست و گفت: همکاری با صداوسیما و پلیس راه برای تولید کلیپ‌های آموزشی و فرهنگ سازی ایمنی، اجرای طرح همیاران پلیس در مدارس به ویژه مدارس روستایی، برگزاری پویش همراهان سفر با هدف افزایش آگاهی سرنشینان برای رانندگی ایمن از اقدامات ما در راستای ترویج رعایت قوانین و ایمنی بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیم ساوالان قهرمان مسابقات لیگ برتر فوتسال استان اردبیل شد
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • برگزاری دومین نشست کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی AFC به ریاست تاج
  • تاریخ برگزاری مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • استقلال ملاثانی به دنبال شگفتی‌سازی دیگری در جام حذفی
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • واکنش هیئت فوتبال تهران به ماجرای مرگ یک فوتبالیست پیشکسوت