Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شریعتی شامگاه جمعه در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت لوله سازی اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا از جمله مهمترین مشارکت این شرکت در حوزه نفت و گاز را تولید لوله برای پروژه استراتژیک گوره به جاسک دانست و اظهار داشت: این پروژه از نظر امنیت ملی برای کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و خوشبختانه تاکنون شرکت لوله‌سازی اهواز به تعهدات خود به خوبی عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تولید نهایی از ورق‌های تولید شده از فولاد اکسین توسط لوله‌سازی اهواز انجام می‌شود، گفت: به صورت شبانه روزی تولید و پوشش لوله‌های انتقال گاز ترش و نفت فوق سنگین در حال انجام است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه پیش از این پوشش دولایه FBE لوله در کشور انجام نمی‌شد، گفت: با اصلاحاتی که در خط تولید صورت گرفت، شرایط لازم برای انجام این اقدام توسط لوله سازی اهواز فراهم شده است.

۳۰۰ کیلومتر از لوله های خط انتقال پروژه گوره به جاست تولید شد

شریعتی تصریح‌کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ کیلومتر از سفارش وزارت نفت در زمینه تولید خطوط انتقال نفت گوره به جاسک در این شرکت تولید شده است.

وی تعهد لوله سازی اهواز برای مشارکت در اجرای این پروژه را ۵۰۰ کیلومتر عنوان‌کرد و افزود: این درحالی است که این امکان وجود دارد تا این شرکت میزان تعهدات خود برای مشارکت در این پروژه را بیشتر کند.

استاندار خوزستان خاطرنشان‌کرد: در صورت موافقت وزارت نفت، این امکان وجود دارد که تمام یک‌هزار و ۱۰۰ کیلومتر تولید لوله این پروژه در اهواز انجام شود.

شریعتی آزمایشگاه شرکت لوله‌سازی اهواز را به عنوان آزمایشگاه مرجع تضمین کیفیت  ورق‌های اسلب به کار رفته در لوله‌های این پروژه اعلام‌کرد و افزود: همزمان وزارت نفت تایید کیفیت ورق‌هایی که برای تولید این لوله‌ها استفاده شده است را از شرکت‌های تخصصی خارج کشور اخذ کرده است.

تولید لوله ۵۶ اینچ گازی اسپیرال

نماینده عالی دولت در استان همچنین به راه اندازی خط تولید لوله‌های ۵۶ گازی اسپیرال در شرکت لوله سازی اهواز اشاره‌کرد و گفت: این نوع لوله‌ها در صنعت گاز کاربرد با ارزش و ویژه‌ای دارند که این شرکت توانسته به تولید آن دست پیدا کند.

شریعتی تصریح کرد: این خط پیش از این برای تولید لوله‌های مورد نیاز صنعت آب کاربرد داشت که اما با توجه به نیاز صنعت نفت و گاز با هزینه‌ای بالغ بر چهار میلیون یورو در فرآیند تولید این خط اصلاحات لازم انجام شد.

استاندار خوزستان ادامه‌داد: از شرکت‌های ملی گاز و همچنین مهندسی و توسعه نفت انتظار داریم که برای حمایت از این اقدام، سفارش‌های خود را به لوله‌سازی اهواز بدهند.

مطالبات شرکت لوله‌سازی اهواز از وزارت نیرو پیگیری می‌شود

شریعتی همچنین به کاربرد تولیدات شرکت لوله‌سازی اهواز در صنعت آب اشاره‌کرد و گفت: پرداخت مطالبات باقی مانده این شرکت از سوی وزارت نیرو و سازمان آب و برق خوزستان می‌تواند به توسعه فعالیت‌ها و تحقق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این شرکت کمک زیادی کند.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیرد، هرچه زودتر این مطالبات به لوله سازی اهواز پرداخت شود.

نماینده عالی دولت همچنین به گرایش صنعت آب برای استفاده از لوله های اسپیرال اشاره‌کرد و گفت: این شرکت آمادگی دارد تا در پروژه‌های وزارت نفت با توجه به راه اندازی خط تولید این نوع لوله‌ها نیز، مشارکت داشته باشد.

بر اساس این گزارش، میزان مطالبات شرکت لوله‌سازی اهواز از وزارت نیرو و سازمان آب و برق خوزستان بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال است.

تولید و پوشش لوله‌های انتقال گاز ترش و نفت فوق سنگین  در شرکت لوله سازی اهواز علاوه بر حفظ اشتغال موجود،  باعث جلوگیری از خروج منابع ارزی کشور به مبلغ ۳۰۰ میلیون یورو شد.

طرح ارتقاء کمی و کیفی پوشش FBE دولایه شرکت لوله سازی اهواز برای پوشش لوله‌های پروژه ملی گوره_جاسک است که ورق‌های آن در داخل کشور و توسط شرکت فولاد اکسین تولید می‌شود و ظرفیت کارخانه را از نظر کمی بیش از ۶۰ درصد افزایش می‌دهد، همچنین با راه‌اندازی دستگاه تولید محافظ پخ دوسر لوله علاوه بر بالا رفتن احتمال اخذ پروژه‌ها به دلیل کاهش قیمت تمام شده، سالانه صرفه جویی بیش از ۴۰ میلیارد ریال محقق می شود.

طرح گوره به جاسک انجام پروژه خط انتقال نفت خام از جنوب غربی ایران به جنوب شرقی ( گوره به جاسک) به طول هزار و ۱۰۰ کیلومتر با نیاز ۳۶۶ هزار تن ورق است.

همچنین به واسطه تولید ورق عریض در استان، ساخت لوله‌هایی که از استاندارد لازم در انتقال گازهای ترش و نفت فوق سنگین را داشته باشند؛ برای اولین بار در کشور انجام شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جنوب شرقی صنعت گاز نفت نفت و گاز بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شرکت لوله سازی اهواز استاندار خوزستان گوره به جاسک تولید لوله وزارت نفت لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت گفت: هم‌اکنون براساس برآوردها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسأله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در ۲ دهه آینده رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، سلیمان قاسمیان ظهر امروز در نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی در حوزه صنایع پایین‌دستی و بالادستی صنعت نفت و نیز فرصت‌های تکرارنشدنی بازار در این قاره، گفت: هم‌اکنون، براساس برآوردها، کشورهای این قاره بالاترین رشد اقتصادی را طی سال گذشته داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

وی با اشاره به اینکه ۷.۲درصد از ذخایر هیدروکربوری جهان در قاره آفریقا قرار دارد، افزود: طی دو سال اخیر بیشترین اکتشاف‌های مواد نفتی و گازی جهان به‌ترتیب در کشورها نامیبیا، غنا، آنگولا و آفریقای جنوبی انجام شده است.

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت بیان کرد: هم‌اکنون در حوزه تقاضای فرآورده‌های نفتی و گازی شاهد افزایش تقاضا در قاره آفریقا هستیم. این قاره اکنون ظرفیت پالایشی روزانه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه را دارد که نسبت به مصرف داخلی خود بسیار کمتر است، ازاین‌رو ما می‌توانیم بازارهای صادراتی فرآورده‌های نفتی خوبی در این قاره، به‌خصوص در شرق و جنوب آن داشته باشیم.

قاسمیان صادرات خدمات فنی و مهندسی، بازسازی پالایشگاه‌های موجود و صادرات فرآورده‌های نفتی و گاز مایع را از دیگر فرصت‌های ایجاد ارتباط بیشتر با صنعت نفت قاره آفریقا اعلام کرد.

افزایش ۲۶درصدی مصرف گاز جهان تا ۲۰۴۰

براساس این گزارش، رضا نوشادی - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ مصرف گاز در جهان ۲۲ تا ۲۶ درصد افزایش داشته و هم‌زمان شاهد افزایش تقاضای این حامل انرژی خواهیم بود، گفت: ایران به‌عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان همواره یکی از ظرفیت‌های بالقوه برای تأمین پایدار گاز در دهه‌های آینده خواهد ماند.

وی با یادآوری اینکه صنعت گاز ایران طی سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته است تولید خود را از حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۸۹ به بیش از ۸۷۵ میلیون مترمکعب در حال حاضر برساند، تصریح کرد: هم‌اکنون فرایند تولید گاز، از مرحله تولید تا توزیع، بدون حضور شرکت‌های خارجی و ازسوی متخصصان ایرانی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه این شرکت هم‌اکنون مدیریت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور را بر عهده دارد، افزود: در بخش ساخت ایستگاه‌های تقویت فشار و پالایشگاه‌های گازی به‌ترتیب ۹۲ و ۷۶ درصد به خودکفایی رسیده‌ایم. ما و ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی مرتبط با ما می‌توانیم در زمینه احداث و تعمیرات خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز، به کشورهای آفریقایی خدمات فنی و مهندسی ارائه کنیم.

نوشادی پروژه‌های بازیابی کربن، مینی ال‌ان‌جی، تولید هیدروژن از گاز، ساخت توربواکسپندر و حذف کربن را از پروژه‌های جدید در صنعت گاز دانست و گفت: هم‌اکنون ایران در بحث ساخت دو نوع توربوکمپرسور، بیش از ۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی

براساس این گزارش، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست تخصصی، گفت: ایران آمادگی دارد در زمینه تعمیرات اساسی، تأمین تجهیزات، نگهداری و تولید در حوزه پالایشگاهی با کشورهای آفریقایی همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران ۳۰ سال پیش در زمینه تعمیر و ساخت پالایشگاه‌های نفت و گاز ۱۰۰درصد به خارج وابسته بود، بیان کرد: در سایه مدیریت دولت‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده تحریمی پس از ۴۵ سال تحریم و هشت سال جنگ، هم‌اکنون ضمن خودکفایی کامل در تعمیرات، پالایشگاه‌های نفتی خارجی را نیز تعمیرات اساسی می‌کنیم.

مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کمپرسورهای فرایندی، کاتالیست‌های بنزین‌ساز، مبدل‌های حرارتی، کولرهای آبی صنعتی، خدمات مکانیک، پایپینگ، عایق، فیلتر، ترانسفورماتور و ابزار دقیق را ازجمله صدها محور صادراتی خدمات فنی و مهندسی به قاره آفریقا اعلام کرد.

ایران سومین تولیدکننده ال‌پی‌جی دنیا

براساس این گزارش، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه هم‌اکنون قاره آفریقا در زمینه تولید و مصرف ال‌پی‌جی برابر است، گفت: این قاره به‌شدت به انرژی و سوخت نیاز دارد و ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون چین، هند و ژاپن به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان ال‌پی‌جی در جهان به شمار می‌آیند و در قاره آفریقا مراکش، مصر، تونس و آفریقای جنوبی به‌ترتیب بزرگ‌ترین واردکنندگان این حامل انرژی هستند.

طبق اعلام وزارت نفت، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران قیمت بالا و نبود اسکله‌های استاندارد را دو دلیل عمده مصرف پایین ال‌پی‌جی در قاره آفریقا دانست و گفت: تولید این ماده در ایران طی چند سال اخیر صعودی بوده و از ۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

صادرات ۳۵۰ میلیون دلاری کود اوره به آفریقا

براساس این گزارش، بیژن چگنی، سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست تخصصی، با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، افزود: هم‌اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران ۹۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی جدید و در حال اجرا دارد، تصریح کرد: از این مقدار تاکنون ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده و مذاکرات برای ۸۲ میلیارد دلار دیگر، از طریق فاینانس در حال انجام است.

سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران صادرات کاتالیست را یکی از فرصت‌های ارتباط صنعت پتروشیمی ایران و قاره آفریقا اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ایران در زمینه کاتالیست به خودکفایی ۹۵درصدی رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند