Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@15:04:16 GMT

مصری‌ها خواستار برکناری وزیر اوقاف شدند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۳۵۸۶

مصری‌ها خواستار برکناری وزیر اوقاف شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از انتشار ویروس کرونا و با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، در میان اهل‌سنت بحث تعطیلی نماز تروایح مطرح شد و در اکثر کشورها و از سوی مراکز تصمیم‌گیر، تعطیلی برگزاری نماز جماعت تراویح اعلام و در برخی موارد نیز دربارۀ برگزاری آن در مساجد کوچک و ضمن رعایت ضوابطی اعلام نظر شده است.

در کشور مصر هم اعلام شده  بود که نمازهای جماعت و نماز تراویح برای جلوگیری از شیوع کرونا برگزار نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما علاوه بر این، در فضای مجازی گفته شده که وزارت اوقاف مصر از پخش قرآن، پیش از اذان مغرب که رسمی هر ساله بوده، ممانعت کرده و اعلام کرده که از بلندگوی مساجد فقط باید اذان مغرب پخش شود و پخش قرآن پیش از اذان نیز ممنوع است.

این خبر، خشم کاربران فضای مجازی مصری را در پی داشته و کاربران خواستار برکناری وزیر اوقاف مصر، محمد مختار جمعه شده‌اند، چرا که به گفتۀ بسیاری از فعالان فضای مجازی مصری، وزارت اوقاف از شرایط پیش آمده سوء استفاده کرده و در صدد است آنها را از فضای روح انگیز ماه مبارک رمضان محروم کند.

به همین علت، کاربران فضای مجازی از عموم مردم مصر خواسته‌اند برای خنثی کردن این اقدام، پیش از اذان مغرب از بالکن‌ها و بهارخواب‌های منزلشان قرآن پخش کنند. کاربران فضای مجازی معتقدند که تعطیلی نمازهای جماعت و نماز تراویح می‌تواند توجیه بهداشتی داشته باشد و علی‌رغم دشواری، به علت شرایط پیش آمده، پذیرفتنی است اما تعطیلی پخش قرآن از مأذنه‌ها ربطی به شیوع کرونا ندارد.

پس از این بود که وزارت اوقاف مصر بیانیه‌ای صادر و در آن تأکید کرده است که نظر وزارت اوقاف دربارۀ تعطیلی جمعه و جماعات همان چیزی است که در سایر کشورهای اسلامی مطرح شده و اجراء می‌شود و نباید به اخبار کذبی که فضای مجازی شایع می‌شود، توجه کرد.

کد خبر 4914914

منبع: مهر

کلیدواژه: قرآن مسجد مصر ویروس کرونا ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۹۹ کنفرانس بین المللی قرآن دعا و نیایش شبکه چهار سیما نشست علمی تفسیر قرآن شهید مطهری کاظم صدیقی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات معرفی نشریات فلسفه وزارت اوقاف فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد