Web Analytics Made Easy - Statcounter

 صباغ زاده مدیر عامل سابق شرکت آریا سولار  در گفت و گو با خبرگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: تولید پنل‌های خورشیدی  از سال ۸۸به صورت آزمایشی و در سال ۸۹ به صورت رسمی با ۳ درصد ظرفیت شروع به تولید کرده است.

او با اشاره به اینکه در  ابتدای  شروع تولید 10  نفر در کارخانه مشغول به کار بود و بعد از افزایش تولید تعداد نیروها به 35 نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغ زاده بیان کرد: بعد از ۵ سال کار اما متأسفانه به دلیل مشکلات زیاد از جمله گمرک و تعرفه‌های سنگین و خلاف عرف کارخانه تعطیل شد.

مدیر عامل سابق شرکت آریا سولار  واردات بی رویه پنل‌های خورشیدی از دیگر کشور‌ها و مالیات‌های سنگین را از دیگر مشکلات  عنوان کرد.

او افزود: شیشه که جز مواد اولیه تولید پنل‌های خورشیدی بود که قانون گذار طبق قانون ۴ درصد تعرفه برایش گذاشته بود با ۵۰ درصد تعرفه به ما واگذار می کردند.

مدیر عامل سابق شرکت آریا سولار گفت: تقاضای افزایش تعرفه پنل‌های خورشیدی از ده درصد به ۹۰ درصد را کردیم که فقط ۵ درصد افزایش دادند و برای ما بازدارند نبود.

صباغ زاده ادامه داد:  با و جود این مشکلات ،کارخانه  پس از مدتی فعالیت تعطیل شد و وسایل و دستگا‌های این کارخانه فروش رفت. 

انتهای پیام / ط آ



منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پنل خورشیدی واحدهای صنعتی کارگاه های تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان در حاشیه بازدید از برخی واحد‌های صنعتی و تولیدی این شهرستان به مناسبت هفته کار و کارگری، گفت: کمیسیون کار و کارگری که با حضور دستگاه‌های مرتبط به‌صورت ماهانه برگزاری جلسات تخصصی دارد به دنبال حل مشکلات کارگران و واحد‌های تولیدی و صنعتی در این شهرستان است.
حسین ولایتی  با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درزمینه مشکلات شرکت‌های تولیدی و خدماتی،افزود: تنها دو شرکت حدود دو ماه معوقه پرداخت حقوق کارگران خود را دارند و مابقی واحد‌های صنعتی و تولیدی در قوچان پرداخت حقوق کارگران و کارکنانشان را به‌روز و ماهیانه انجام می‌دهند و مشکل دیگری در حوزه کار و کارگری در سطح شهرستان وجود ندارد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان گفت: موضوعات و مباحث دیگری درزمینه درخواست‌ها و مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی هم موردبررسی قرار می‌گیرد که عمده آن به پرداخت تسهیلات، نبود نقدینگی و بدهی به تأمین اجتماعی، مالیات و دارایی و شرکت گاز مرتبط است و باید با همکاری و هماهنگی بین دستگاهی این مشکلات نیز مرتفع شود.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه