Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@19:34:18 GMT

مهاجران آسیایی در آلمان، سربازان جبهه مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۸۷۸۳

مهاجران آسیایی در آلمان، سربازان جبهه مقابله با کرونا

«جمیله احمدی» بانوی ۴۵ ساله افغانی، با دست‌های کوچک اما پینه بسته اش روزانه حدود ۵۰ ماسک تولید می‌کند و از صف‌های طویلی خبر می‌دهد که مردم در این محله برای خرید لوازم بهداشتی تشکیل می‌دهند.

او می‌گوید: همه باید به یاری هم بشتابیم؛ در آلمان با بیش از شش هزار مورد مبتلا به ویروس کرونا، پوشیدن ماسک در حمل و نقل عمومی و مغازه‌ها از روز دوشنبه اجباری خواهد شد و مردم مجبورند به هر طریقی که شده، ماسک تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدامات از سوی دولت آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، برای جلوگیری از شیوع موج دوم کرونا و متعاقب لغو تدریجی قرنطینه اتخاذ شده است.

یک بانوی جوان ایرانی نیز از فراهم شدن فرصت بروز توانایی‌های مهاجران می‌گوید که آن‌ها را بیشتر به محیط پیرامون شان پیوند می‌دهد.

به گفته «توماس نوپن» مدیر تارنمای امور داوطلبانه مهاجران، قصد مهاجران فقط کمک انسان دوستانه به مردم آلمان است. از زمان راه اندازی این تارنما در سال ۲۰۱۸ میلادی تا کنون حدود ۵۰۰ درخواست برای مشارکت در امور خیریه ارسال شده و اکنون بخش جدیدی برای خدمات داوطلبانه مهاجران برای مبارزه با بحران شیوع کرونا ایجاد شده است.

او می‌گوید: بسیاری از مهاجران، این اقدامات داوطلبانه و انسان دوستانه را تبلور میراث فرهنگی خود می‌پندارند.

«عبدالرحیم الخطاب» جوان ۳۱ ساله سوری در شرق برلین نیز با همراهی دو تن از دوستان خود، با توزیع پوسترهای کمک داوطلبانه به این موج همدلی پیوسته اند. این جوان مهاجر سوری می‌گوید: ما در این شرایط سخت، آلمانی‌ها را به چشم هموطنان خویش می‌بینیم.

«ملکه جازماتی» خانم ۳۲ ساله سوری با ابراز نگرانی از شرایط سخت کنونی تصمیم گرفته است تا از طریق پخت غذا برای کارگران سوپر مارکت‌ها، به صف مبارزه با شیوع ویروس کرونا بپیوندد. او می‌گوید: در حال حاضر ما انتخاب نمی‌کنیم که کمک‌های داوطلبانه انجام دهیم یا نه؛ بلکه آن را وظیفه خود می‌دانیم.

این اقدامات داوطلبانه و انسان دوستانه مهاجران در حالی انجام می‌شود که در سال‌های اخیر ورود گسترده مهاجران به غرب از جمله آلمان، برخوردهای غیرانسانی سردمداران غربی را به دنبال داشته و انتقادات زیادی را علیه مقامات غربی از جمله علیه صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل برانگیخته است. .
 

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک مهاجران آلمان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک مهاجران آلمان ویروس کرونا ماسک مهاجران آلمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۸۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه دشمن و مقابله جبهه کفر برابر حق است
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!