Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@00:17:03 GMT

بومی سازی دستگاه تولید ماسک سه لایه در زرقان

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۱۶۳۹

بومی سازی دستگاه تولید ماسک سه لایه در زرقان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، قریشی نژاد مدیرعامل کارخانه پتک شیراز گفت: با همت متخصصان فارس، دستگاه تولید ماسک سه لایه بهداشتی در زرقان فارس بومی سازی شد.

او با بیان این که تا پیش از کارخانه پتک در زمینه تولید قطعات صنایع نفت و گاز فعالیت داشت، افزود: به دلیل نیاز به تولید ماسک برای پیشگیری از شیوع کرونا، مهندسان این کارخانه با طراحی خط تولید دستگاه ماسک، خط تولید را تغییر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: خط تولید ماسک ساخته شده توسط مهندسان استان فارس، مطابق با استاندارد‌های روز جهان است و روزانه توان تولید ۱۶۰هزار عدد ماسک سه لایه بهداشتی با استاندارد‌های روز دنیا را دارد.

مدیرعامل کارخانه پتک شیراز افزود: سرعت بالا، نفوذ ناپذیری هوا در تولد ماسک، ظرفیت بالای تولید و مطابق بودن با استاندارد‌های روز دنیا از ویژگی‌های این دستگاه است.

قریشی نژاد بیان کرد: تاکنون ۴ دستگاه تولید ماسک سه لایه در شهرستان زرقان ساخته و علاوه در شیراز در اختیار استان‌های شمالی قرار داده شده است.

او با بیان این که برای ساخت این ۷۰۰ قطعه طراحی توسط مهندسان زرقان طراحی و ساخته شده است، تصریح کرد: هزینه دستگاه ایرانی یک پنجم نمونه خارجی است.

مدیرعامل کارخانه پتک شیراز اضافه کرد: کارخانه پتک می‌تواند در کمتر از یک ماه طراحی، ساخت و اجرای خط تولید را برای متقاضیان راه اندازی این دستگاه در نقاط مختلف کشور قرار دهد.

پیش از این همه دستگاه‌های تولید کننده ماسک سه لایه که در ایران تولید می‌شد ساخت کشور چین بود و با تولید این دستگاه، کشور از واردات این دستگاه‌ها بی نیاز شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ماسک ویروس کرونا کرونا ویروس کارخانه تولید ماسک ماسک سه لایه تولید ماسک خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده برای از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب است که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.


وی افزود: کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه رامین اهواز هستند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب برای استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.


پرشی ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل  تیپ  ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve  مدرنیزه در هد پمپ کردیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.


سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز می‌گوید: هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود  ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل براساس مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند و سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

دیگر خبرها

  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت