Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@04:09:22 GMT

بازگشت تقاضای نفت به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز یک سال دیگر

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۵۰۴۱

بازگشت تقاضای نفت به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز یک سال دیگر

تاجران نفت عقیده دارند بیش از یک سال و شاید هم بیشتر طول می‌کشد تا تقاضای جهانی نفت به سطح قبل از شیوع ویروس کرونا و ۱۰۰ میلیون بشکه در روز بازگردد. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، اطلاعات ترافیکی از خیابانهای سن آنتونیو تا بارسلونا و پکن، فروش در پمپ بنزین ها و جریان خطوط لوله نشان می دهد سقوط تقاضای نفت احتمالاً در اواسط آوریل به پایین ترین حد خود رسیده و حالا رو به بهبود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی این روند بهبود بسیار آهسته صورت می گیرد. تاجران نفت عقیده دارند  بیش از یک سال و شاید هم بیشتر طول می‌کشد تا تقاضای جهانی نفت به سطح قبل از شیوع ویروس کرونا و 100 میلیون بشکه در روز بازگردد. برخی از آنها حتی عقیده دارند تقاضای نفت هیچگاه به سطح قبلی نمی رسد.

 مدل افزایش تقاضای نفت همچنان مورد بحث است. مدل V قبلا رد شده است. احتمالا بهبود تقاضا U شکل است، البته سطح پایین آن مدت نسبتا طولانی طول خواهد کشید و شاید هم L شکل باشد و تقاضای نفت هیچگاه به سطح قبل از شیوع ویروس کرونا بازنگردد.

 مطمئناً خطوط هوایی انتظار ندارند تا سال ها به سطح تقاضا در 2019 باز گردند. فرآیند بهبود تقاضای نفت یک راه پر پیچ و خم و ناهموار است.

 سقوط تقاضای نفت در ماه آوریل حدود 30 میلیون بشکه در روز بود که نشان می‌دهد بازگشت به سطح اولیه یک فرایند پرزحمت است. آژانس بین المللی انرژی تخمین می زند مصرف در ماه مه 25.8 میلیون بشکه کاهش یابد و این رقم در ماه ژوئن 14.6 میلیون باشد. مصرف نفت در ماه دسامبر هنوز هم 2.7 میلیون بشکه در روز کمتر از سطح 2019 خواهد بود.

درن وودز، مدیرعامل شرکت اکسون موبیل می‌گوید:« ما شاهد بهبود تقاضای نفت در هر 3 بازار بزرگ هستیم. تقاضا در ماه مه در اروپا افزایش یافته و ما شاهد این روند افزایشی در آمریکا و همچنین آسیا هم هستیم. نشانه های امید بخشی وجود دارد».

 این بهبود تدریجی از آنجا ناشی می‌شود که تولیدکنندگان نفت از اتحاد اوپک گرفته تا حفاران تگزاس، کاهش تولید خود را تسریع کرده اند و می توانند با همکاری هم به تدریج عرضه و تقاضای نفت را متعادل کنند. بسیاری شرکت های نفتی از جمله شرکت های بزرگ آمریکایی مثل کونوکو فیلیپس هفته گذشته تولید خود را پایین آوردند.

 این فرایند به خاطر محموله‌های فروخته نشده نفت خام و محصولات نفتی که احتمالاً در ژوئن و حتی جولای هم ادامه خواهد یافت، طولانی خواهد بود. منابع ذخیره نفت تقریبا پر شده اند و این احتمال وجود دارد که نفت آمریکا در اواسط همین ماه با نزدیک شدن به پایان مهلت معامله های ماه ژوئن، یک بار دیگر به محدوده منفی سقوط کند.

کاهش واردات نفت چین از عربستان و افزایش 31 درصدی واردات از روسیهتوتال تاسیسات ذخیره سازی نفت در فجیره امارات را اجاره کرد

  در آمریکا مقدار بنزینی که به بازار عرضه شده هفته گذشته تا 5.9 میلیون بشکه در روز افزایش داشت در حالی که این رقم در هفته اول آوریل 5.1 میلیون بشکه در روز بود ولی همچنان کمتر از 9 میلیون بشکه عرضه شده قبل از بحران ویروس کرونا است.

 در اسپانیا که تعطیلی های سختگیرانه ای برقرار کرده است، تقاضای بنزین در هفته منتهی به بیست و ششم آوریل 75 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشت. این رقم در اواسط آوریل 81 درصد و در اواخر مارس 83 درصد بود.

 تقاض برای سوخت خودرو در انگلیس هنوز بین 55 تا 60 درصد پایین‌تر از سطح تقاضا قبل از بحران کروناست ولی نسبت به 65 تا 70 درصد دو هفته گذشته بهبود یافته است.

 این اطلاعات نشان می‌دهد بهبود تقاضا بسیار ناچیز است ولی حداقل مصرف افزایش یافته است. تغییرات تقاضا بر قیمت نفت تاثیر می گذارد و به نظر می‌رسد بدترین روزهای نفت به پایان رسیده باشد.

 انتهای پیام/212

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز بهبود تقاضا ویروس کرونا تقاضای نفت سطح قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۵۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام پارسانژاد، نسبت به تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد و عوام فریبی و سوءاستفاده از تقاضای بسیار زیاد جوانان جویای کار انتقاد کرد و گفت: در حالی که فیزیوتراپی یکی از رشته‌های علوم پزشکی است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فقط از طریق کنکور سراسری در این رشته دانشجو می‌پذیرند، دانشگاه آزاد در اقدامی کاملاً تجاری و عوام فریبانه با سوءاستفاده از تقاضای بالای تحصیل و کار جوانان در این رشته و به رغم اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت حقوقی وزارت بهداشت و معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن آن، طی دوره‌های کوتاه مدت در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تابعه خود، فیزیوتراپیست تربیت می‌کند.

دبیر انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: مدارک صادره هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارند و به هیچ وجه مجوزی برای اشتغال افراد صاحب مدرک در امر درمان بیماران نیستند و تنها میلیون‌ها تومان سرمایه جوانان بیکار و خانواده‌های آنها را به جیب دانشگاه آزاد سرازیر می‌کند.

کد خبر 6088839 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • راز لگد تاریخی کلینزمن: مقابل تراپاتونی گریه کردم!
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت