Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوآوی هم‌زمان با رونمایی از گوشی‌های هوشمند سری Huawei P40، نسخه جدید EMUI  را به عنوان اکوسیستم نرم‌افزاری جدید خود معرفی کرده است. نسخه 10.1 قابلیت‌های هوشمند فراوان و گزینه‌هایی برای ارتباط یک‌پارچه در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

 

در ادامه قابلیت‌های جدید EMUI 10.1 معرفی شده‌اند:

Multi-Window

به کمک این قابلیت می‌توانید بدون نیاز به سوئیچ کردن بین برنامه‌های مختلف از چند برنامه به صورت هم‌زمان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این کار انگشت خود را از هر سمت صفحه نمایش که مایل بودید به سمت داخل کشیده تا تمام برنامه‌های فعال نمایش داده شوند. حالا می‌توانید با کشیدن برنامه مورد نظر به سمت وسط صفحه از حالت چند پنجره‌ای برای کار با چند نرم‌افزار به صورت هم‌زمان استفاده کنید.

MeeTime

هوآوی با رونمایی از MeeTime در EMUI 10.1 در واقع راهکارهای جدیدی را برای اشتراک‌گذاری ابعاد مختلف زندگی کاربر با دوستان و خانواده، فراهم کرده است. با استفاده از امکان به اشتراک‌گذاری آسان محتویات بین دستگاه‌های الکترونیکی مختلف، می‌توانید از اکوسیستم یک‌پارچه ارتباطی هوآوی استفاده کنید.

با استفاده از قابلیت اشتراک‌گذاری صفحه‌نمایش (Screen Sharing) می‌توانید صفحه‌نمایش گوشی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. به عنوان مثال هنگام خرید آنلاین، با به اشتراک‌گذاری سریع محتوای روی نمایشگر، نظر دیگران را در مورد خرید یک کالا جویا شوید. امکان برقراری ارتباط ویدئویی با کیفیت بالا حتی در مواردی که شبکه ارتباطی ضعیفی در دسترس دارید نیز از دیگر مزایای این قابلیت است.

 

Multi-Screen Collaboration

امکان انتقال محتوای صفحه‌نمایش گوشی به دیگر دستگاه‌های الکترونیکی با صفحه بزرگ‌تر، استفاده از کامپیوتر شخصی برای پاسخ دادن به تماس‌‌ها و استفاده گوشی از میکروفون و دوربین کامپیوتر خانگی از قابلیت‌هایی است که توسط  Multi-Screen Collaboration برای کاربر مهیا شده است.

 

Huawei Share

با استفاده از این قابلیت می‌توان عکس‌ها، ویدئوها و دیگر فایل‌ها را با سرعت بالا و به آسانی با دیگر گوشی‌های هوشمند، تبلت‌های هوآوی یا دستگاه‌های برندهای مختلف به اشتراک گذاشت.

 

OneHop

با استفاده از OneHop روش‌های پیچیده و پر دردسر برای اتصال به دستگاه‌های دیگر را به فراموشی خواهید سپرد و فقط با لمس نام یک دستگاه‌ دیگر می‌توان به آن‌ متصل شد.

 

Sound Booster

همه ما در موقعیتی قرار گرفته‌ایم که باید صدایمان را به گوش دیگران برسانیم. با قابلیت Sound Booster به راحتی گوشی خود را به یک اسپیکر بلوتوثی متصل کنید. علاوه بر آن هدفون‌های بلوتوثی نیز با کمک همین قابلیت به آسانی به گوشی متصل می‌شوند.

 

Gallery

زمانی که دستگاه‌‌های مختلف شما به یک شبکه وای‌فای مشترک متصل باشند، با استفاده از قابلیت جدید در گالری هوآوی می‌توانید به صورت همزمان در گالری تمامی این دستگاه‌ها به جستجو بپردازید.

 

Celia

تنها کافی است جمله «هی سیلیا» (Hey Celia) را به کار برده یا کلید پاور را برای یک ثانیه فشار دهید تا از یک دستیار دیجیتالی هوشمند برای انجام فرمان‌های صوتی خود استفاده کنید.

 

تم‌های جدید

جذابیت و زیبایی در تم‌های جدید ارائه شده با تنوع بالا از دیگر دستاوردهای EMUI 10.1 است.

 

Multi-Device Control Panel

با استفاده از پنل کنترل دستگاه‌های مختلف در گوشی‌های هوشمند مجهز به EMUI 10.1 می‌توانید به سادگی به دستگاه‌ها و وسایل داخل منزل متصل شده و فرمان‌ها را به آن‌ها ارسال کنید.

 

امنیت بالاتر، حریم خصوصی بهتر

با توجه به رمزنگاری داده‌های موجود روی گوشی هوشمند و همچنین اطلاعاتی که در فضای ابری ذخیره شده، حریم خصوصی کاربر کاملاً محفوظ خواهد بود. علاوه بر این، اپلیکیشن‌هایی نظیر App Lock و Password Vault هم برای امنیت بالاتر در دسترس قرار گرفته‌اند.

دریافت گواهی CC EAL 5+ به عنوان بالاترین سطح استاندارد امنیتی در سیستم‌عامل گوشی‌های هوشمند از دیگر نکات قابل توجه است. به این ترتیب، تمامی تراکنش‌ها مالی، تایید هویت و انتقال داده‌های حساس با امنیت کامل انجام خواهد شد.

 

عملکرد مطلوب

جدیدترین راهکار استفاده شده در EMUI 10.1 با عنوان Deterministic Latency Engine باعث می‌شود پاسخ سیستم به درخواست‌های کاربر تا ۲۰.۸ درصد سریع‌تر انجام شود. علاوه بر این پاسخگویی به ورودی‌های کاربر در مقایسه با EMUI 10 با تاخیر کمتر و مطلوب‌تری انجام می‌شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: حریم خصوصی دوربین رشد گوشی هوشمند نمایشگر گوشی های هوشمند استفاده کنید اشتراک گذاری صفحه نمایش دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟

بسیاری از کشورهای سراسر جهان به دلیل مسائل امنیتی و حفظ حریم شخصی، استفاده از برنامه اجتماعی تیک‌تاک را در دستگاه‌های دولتی خود ممنوع کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بسیاری از کشورهای جهان نگران امنیت تیک‌تاک (TikTok) و پیوندهای این پلت‌فرم با چین هستند، بنابراین ممنوعیت‌هایی را علیه این برنامه اجتماعی به مرحله اجرا گذاشته‌اند. در این میان ایالات متحده یک گام دیگر به سمت تبدیل شدن به اولین کشور ممکن برداشته است که برنامه رسانه‌های اجتماعی تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های حفظ حریم خصوصی ممنوع می‌کند. این کشور در بیست‌وسوم آوریل قانونی را تصویب کرد که مالک چینی اپلیکیشن، شرکت فناوری ByteDance، را مجبور می‌کند ظرف ۹ ماه این پلت‌فرم را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

شرکت یادشده اصرار دارد که به‌طور مستقل اداره می‌شود و داده‌ها را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و تیک‌تاک اتهامات مربوط به جمع‌آوری داده‌های کاربران بیشتر از سایر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را رد و این ممنوعیت‌ها را «اطلاعات نادرست اساسی» معرفی کرده است که مدرکی برای آن در دسترس نیست.

با این حال بسیاری از کشورها در مورد پلت‌فرم تیک‌تاک و روابط آن با چین محتاط هستند و چندین کشور در سراسر جهان استفاده از آن را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند، زیرا می‌ترسند هنگام دانلود برنامه، اطلاعات حساس آن‌ها در معرض دید قرار گیرد.

ممنوعیت تیک‌تاک در کشورهای جهان

استرالیا دلیل نگرانی‌های امنیتی در چهارم آوریل استفاده از تیک‌تاک را در همه دستگاه‌های دولتی فدرال به ممنوع کرد، زیرا خطرات امنیتی و حریم خصوصی را به همراه دارد.

استونی در پایان مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در گوشی‌های هوشمند صادر شده توسط دولت برای مقامات دولتی منع خواهد شد، اما پیگیری آن در گوشی‌های شخصی در اختیار دولت نیست.

انگلستان در شانزدهم مارس ممنوعیت فوری این اپلیکیشن را در دستگاه‌های رسمی دولتی اعلام و این اقدام را بهداشت سایبری معرفی کرد که بر اساس گزارش مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا مبنی بر وجود خطری در مورد نحوه دسترسی و استفاده از داده‌های حساس دولتی توسط پلت‌فرم‌های خاص انجام گرفته است.

اتحادیه اروپا استفاده از تیک‌تاک را در دستگاه‌های کارکنان پارلمان، کمیسیون و شورای خود به دلیل نگرانی‌های مربوط به امنیت سایبری ممنوع کرده‌اند. این ممنوعیت از بیستم مارس اعمال شد و از اعضا و کارکنان پارلمان خواست این برنامه را از دستگاه‌های شخصی خود نیز حذف کنند.

فرانسه در بیست‌وچهارم مارس نصب و استفاده از برنامه‌های تفریحی مانند تیک‌تاک، نتفلیکس و اینستاگرام را روی تلفن‌های کاری ۲.۵ میلیون کارمند دولتی ممنوع کرد، زیرا این برنامه‌ها ممکن است خطری برای حفاظت از داده‌های این ادارات و مقامات دولتی آن‌ها باشد. این ممنوعیت در مورد تلفن‌های شخصی کارمندان دولتی اعمال نمی‌شود.

هلند از استفاده از همه برنامه‌های کشورهای دارای برنامه سایبری تهاجمی در تلفن‌های توزیع‌شده توسط دولت جلوگیری کرده است، زیرا خطر جاسوسی شدیدی دارند.

نروژ در بیست‌وسوم مارس هشدار داد که تیک‌تاک نباید روی تلفن‌های صادر شده برای کارمندان دولت نصب شود، اما کارمندان دولت همچنان می‌توانند در صورت لزوم و به دلایل حرفه‌ای تنها در دستگاه‌هایی که به شبکه دولتی متصل نیستند از آن استفاده کنند.

بلژیک در دهم مارس اعلام کرد که به دلیل نگرانی در مورد امنیت سایبری، حریم خصوصی و اطلاعات نادرست، تیک‌تاک را به مدت حداقل ۶ ماه از دستگاه‌های متعلق به دولت فدرال بلژیک ممنوع کرده است.

دانمارک در ششم مارس اعلام کرد که به‌عنوان یک اقدام امنیت سایبری استفاده از تیک‌تاک را در واحدهای رسمی ممنوع می‌کند، زیرا مرکز امنیت سایبری کشور خطر جاسوسی را ارزیابی کرده است.

کانادا پس از اقدام ایالات متحده در زمینه تصویب ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک، در بیست‌وهشتم فوریه اعلام کرد که استفاده از این برنامه را در همه دستگاه‌های دولتی ممنوع می‌کند، زیرا خطری غیرقابل قبول برای حریم خصوصی و امنیت دارد. امکان دانلود این اپلیکیشن نیز در آینده توسط کارمندان مسدود خواهد شد.

نیوزلند در هفدهم مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در تلفن‌های قانونگذاران دولتی ممنوع خواهد بود، البته این ممنوعیت همه کارکنان دولتی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و تنها برای حدود ۵۰۰ نفر در مجتمع پارلمانی اعمال می‌شود.

هند در سال ۲۰۲۰ به دلیل حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی، تیک‌تاک و ده‌ها برنامه چینی دیگر از جمله برنامه پیام‌رسان وی‌چت را ممنوع کرد.

تایوان در دسامبر ۲۰۲۲ پس از هشدار FBI مبنی بر این‌که تیک‌تاک خطر امنیت ملی را به همراه دارد، این برنامه و معادل‌های چینی آن را به‌طور کامل در همه دستگاه‌های دولتی از جمله تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و رایانه‌های رومیزی ممنوع کرد.

پاکستان از اکتبر ۲۰۲۰ تاکنون حداقل چهار بار تیک‌تاک را به دلیل نگرانی از تبلیغ محتوای غیراخلاقی به طور موقت ممنوع کرده است.

افغانستان در سال ۲۰۲۲ تیک تاک و بازی PUBG را به دلیل محافظت از جوانان در برابر گمراه شدن ممنوع کرد.

کد خبر 748312

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • نگاهی به آمار بازی جذاب؛آلومینیوم کابوس پرسپولیس «اوسمار»
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا