Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین مقاله درمان کرونا با فناوری نانو به دست محقق سیستانی به نگارش درآمد و در مجله معتبر نانو متریال به چاپ رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس رهدار عضو هیات علمی دانشگاه زابل در گفت و گو با عصرهامون، گفت: نانو در حقیقت برای هر اتفاقی در جهان کاربرد دارد ، این علم در صنعت کشاورزی ، دارو سازی ، زیست شناسی ، مهندسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کاربرد های خاص خود را دارد.

وی افزود: در دنیا هر بحران و هر اتفاقی که رخ می دهد نا خوداگاه ذهنم برای بکارگیری فناوری نانو برای رهایی از آن بحران معطوف می شود.

رهدار بیان داشت: بعد از شیوع ویروس کرونا نیز به این مسئله که آیا نانو ذرات و فناوری آن می تواند راه درمانی برای این بیماری داشته باشد ساعت ها فکر و ذهنم را درگیر کرده بود، که پس از تحقیق در اینترنت نیز هیچ مقاله ای در این خصوص یافت نکردم.

دارنده مدرک دکترای علوم فناوری نانو بیان داشت: در همین رابطه نیز با تیم چند نفره خود که از کشورهای هند ، یونان و اسپانیا تشکیل شده است و سال هاست تحقیقات و مقالات خود را با همکاری این نفرات به انتشار می رسانیم ، ایده آن را مطرح کردم.

وی گفت: از آنجایی که لیدر این کار بودم ساختار مقاله را مشخص کرده ، تا مطالعه بخش های مد نظر در دستور کار قرار گیرد که در این مقاله نیز دو بخش پزشکی و درمان مورد بررسی قرار می گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه زابل ادامه داد: در بخش پزشکی ساختار این ویروس و تشکیل پایه ژنیتیکی آن را مورد بحث و بررسی قرار می گیرد چرا که شناخت پایه ژنیتیکی آن در درمان افراد بسیار موثر است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دیگر آن نیز فناوری نانو برای درمان را مورد بررسی قرار می هد، در گذشته دنیا شاهد انتشار بیماری های ویروسی دیگری همانند سارس و آنفولانزا در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۹ نیز بوده است که محققان سراسر دنیا مقالاتی در ارتباط با فناوری نانو و درمان این بیماری ها منتشر کرده اند.

رهدار با بیان اینکه هیچ محققی در جهان هنوز برای کووید ۱۹ مقاله ای در ارتباط با فناوری نانو به انتشار نرسانده است گفت: در این مقاله بر اساس ساختار ویروس های سارس و آنفولانزا روند های درمانی توضیح داده شده است ، و با توجه به اینکه ساختار ویروس کووید ۱۹ شباهت زیادی به ویروسHIV دارد در این مقاله پیشنهاد داده ایم که فرآیندی اتفاق افتد تا در آینده از نانو ذرات برای درمان آن استفاده شود.

وی گفت: نانو ذرات برای تشخیص افراد بیمار نیز حرف های بسیاری برای گفتن دارد و در این مقاله بخشی به نام نانو سنسور یعنی سنسور هایی در مقیاس نانو که برای تشخیص بیماری های دیگر مورد استفاده قرار گرفته شده است را نیز در مقاله مورد بررسی قرار گرفته و در آن پیشنهاد داده ایم که می شود برای کووید ۱۹ نیز اینچنین پتانسیلی ایجاد شود.

وی گفت: این مقاله جامع هم اثر نانو ذرات را بر روی کووید ۱۹ مورد بررسی قرار می دهد و هم اثر پزشکی آن مورد نگارش قرار گرفته است.

راهدار تصریح کرد: این مقاله با امکان سنجی هایی که در آن انجام شده است می تواند راهنمای خوبی برای محققان دنیا که امکانات آزمایشگاهی روز دنیا را در اختیار دارند باشد تا آن را به مرحله عمل برسانند.

وی خاطرنشان کرد: این مقاله به زبان انگلیسی در مجله نانو متریال با ضریب تاثیر ۴ چاپ شده است.

وی همچنین از توجه محققان جهان به این مقاله خبر داد و گفت: در عرض چهار روز هزار نفر از محققان نام آشنای دنیا این مقاله را بر روی ریسرچ گیت مورد مشاهده قرار داده اند که این مورد خود یک رکورد محسوب می شود .

رهدار در پایان از محققان ایرانی خواست تا این مقاله را در فضای ریسرچ گیت بازدید داشته باشند تا نام دانشگاه زابل به عنوان نماینده ایران در فضای بین المللی بدرخشد.
 

لینک مقاله  روی سایت مجله:   https://www.mdpi.com/2079-4991/10/5/852 لینک مقاله روی ریسرچ گیت:https://www.researchgate.net/publication/340940165_On_Facing_the_SARS-CoV-2_COVID-19_with_Combination_of_Nanomaterials_and_Medicine_Possible_Strategies_and_First_Challenges/stats    



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مورد بررسی قرار بررسی قرار فناوری نانو نانو ذرات کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۲۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی، چهارشنبه شب در مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان که در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد با بیان اینکه علم یک معیار است و هر کس دارای علم بیشتر باشد، ارزش وی از دیگران بیشتر است، گفت: شهید مطهری شخصیتی متدین و دانشمند بود که آثار ارزشمند و فاخری را عرضه کرد و تا همیشه نام وی ماندگار خواهد بود.

وی با بیان اینکه همه ما مدیون علما و روحانیون هستیم، افزود: بیشترین اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند و بنا بر این نیست که دانشگاه یک جزیره‌ای جدا از جامعه باشد، لذا باید به دنبال حل مسائل باشیم.

حسینی، با اشاره به اینکه عملیات وعده صادق را نباید دست کم بگیریم چراکه آغازی بر سایر تحولات جهانی شده است، افزود: علم و فناوری دانشمندان ما عامل موفقیت این عملیات بود و در این عملیات فقط ۲۰ درصد ظرفیت موشکی و پهپادی به کار گرفته شد.

وی گفت: در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود که مصداق آن اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های مطرح دنیا است که از مقاومت ملت ایران برخواسته است.

کد خبر 6094736

دیگر خبرها

  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا