Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادیب فلاح گفت: در راستای طرح ملی راهکار یکی از برنامه های دیده شده برای اجرا در ماه رمضان، راه اندازی منبر مجازی با عنوان موعظه خوبان است.

«ادیب فلاح» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: در راستای طرح ملی راهکار یکی از برنامه های دیده شده برای اجرا در ماه رمضان، راه اندازی منبر مجازی با عنوان موعظه خوبان است که هر شب راس ساعت ۲۱ و سی دقیقه با دعوت از یک کارشناس مذهبی به صورت زنده از پیج اینستاگرام کانون اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهید احمد کاظمی قلعه گنج بیان کرد: در این برنامه کارشناس هر شب در خصوص احکام و فلسفه روزه سخنرانی کرده و همچنین تفسیر یک صفحه از قرآن کریم نیز توسط کارشناس برنامه بیان می شود.

 

 



وی ادامه داد: از دیگر برنامه ها، راه اندازی هیئت مجازی است که هرشب بعد از اجرای برنامه منبر مجازی به صورت زنده از اینستاگرام برگزار می شود و این برنامه همراه با مناجات ماه رمضان و مداحی است.

 

 

 


مدیر کانون فرهنگی هنری شهید احمد کاظمی در خصوص هدف از اجرای این برنامه ها ابراز کرد: با توجه به شرایط موجود و عدم برگزاری مراسم و برنامه های ماه رمضان در فضای حقیقی ما بستری را فراهم کردیم تا مردم از مجالس اهل بیت علیهم السلام و مناجات خوانی در این ماه سراسر رحمت و مغفرت بهره مند شوند.

 

 

 

 

فلاح اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ملی راهکار در واقع رزمایش ایمان، همدلی، کار و ایثارِ رمضان است و یکی از برنامه های این طرح برگزاری رزمایش مواسات می باشد بنابراین با نانوایی محل برای پخت و توزیع نان رایگان هماهنگ کردیم.

 

 


وی عنوان کرد: به همین منظور حواله هایی برای توزیع نان رایگان طراحی کرده ایم که مُهر کانون را بر روی این حواله ها می زنیم و به افراد نیازمند محله می دهیم که برای دریافت نان رایگان به نانوایی محله مراجعه کنند.

فلاح اضافه کرد: هر خانواده نیازمند و بی سرپرست با در دست داشتن حواله می تواند ۵ قرص نان رایگان دریافت کند و در مجموع روزانه ۱۰۰ قرص نان در بین این خانواده های نیازمند و بی سرپرست توزیع می شود.

مدیر کانون فرهنگی هنری شهید احمد کاظمی بیان کرد: در لبیک به رزمایش همدلی و کمک مومنانه تاکنون ۵۰۰ سبد غذایی در بین ایتام و نیازمندان منطقه توزیع شده است.

وی تاکید کرد: یکی از برنامه هایی که از ابتدای شیوع کرونا به منظور حفظ سلامت مردم در حال اجرا می باشد راه اندازی کارگاه تولید ماسک است که روزانه ۸۰۰ ماسک تولید می کند.

فلاح در خاتمه ابراز کرد: فعالیت این کارگاه در ماه رمضان همچنان ادامه دارد و ماسک ها پس از تولید تحویل مرکز بهداشت می شوند تا در بین مراکز درمانی توزیع شوند.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: منبر مجازی رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه طرح ملی راهکار رزمایش مواسات کارگاه تولید ماسک هیئت مجازی تولید ماسک پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ماسک کرونا برنامه های ماه رمضان ماه رمضان یکی از برنامه راه اندازی منبر مجازی نان رایگان ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر انصاری معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • ۲۰ سال منبر غزالی در ۲ بیت فرودسی (فیلم)