Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی از چهار خطه شدن محور سربیشه- ماهیرود تا ۲ سال آینده خبر داد و گفت: تمام عزم دولت و استان بر این است که با چهارخطه کردن این مسیر، ایمنی کامل محور ترانزیتی سربیشه- ماهیرود را تأمین کند. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدصادق معتمدیان شامگاه دوشنبه در بخش خبری ساعت 20 شبکه خاوران، ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و آرزوی سلامتی برای حادثه دیدگان سانحه تصادف اخیر به تشریح آخرین پیگیریهای استان درباره رفع مشکل محور سربیشه - درح - ماهیرود پرداخت و اظهار داشت: رونق گرفتن صادرات از بازارچه، حجم ترافیک این محور را افزایش داده اما متأسفانه شرایط آن گنجایش خودروهای عبوری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه همین دو اصل مهم سبب شد که بهبود شرایط این محور از سال 97 به طور جدی در دستور کار استان قرار گیرد افزود: از همان روزهای نخست حضور در استان در سال 97  در بازدید جامعی که به همراه مدیران استان از این مسیر صورت گرفت، برای اصلاح وضعیت موجود برنامه ریزی شد. 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که این محور در سال 97 حدود 6.5 میلیارد تومان اعتبار داشت، خاطرنشان کرد: با پیگیری هایی که صورت گرفت در سال گذشته مبلغ 24.5 میلیارد تومان برای بهسازی این محور اختصاص یافت. 

معتمدیان با بیان اینکه در حال حاضر به میزان 22 کیلومتر از این مسیر به پیمانکار واگذار شده که پیشرفت خوبی  دارد تصریح کرد: 8 کیلومتر از این میزان، آماده نصب علایم است و تا خرداد ماه جاری به بهره برداری می رسد. 

وی با تأکید بر تلاش استان برای افزایش اعتبارات این محور به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از همراهی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای رسیدن به این هدف قدردانی کرد و گفت: در همین راستا در لایحه بودجه سال جاری 400 میلیارد ریال برای این محور دیده شده است. 

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: مطالعات مابقی محور به طول 50 کیلومتر انجام شده که از این میزان برای 31 کیلومتر اسناد لازم آماده است و پروژه در روزهای آتی به مناقصه می رود. 

معتمدیان خاطرنشان کرد: بعد از بروز حادثه نهم اردیبهشت، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار در این محور، تماس های متعددی با وزیر راه و شهرسازی و معاوناین وزارتخانه گرفته شده که خوشبختانه نتایج خوبی هم به همراه داشته است. 

وی گفت: با پیگیری هایی که صورت گرفت، وزیر راه و شهرسازی دستور  اجرای مناقصه  24 کیلومتر دیگر از این محور را که با تلاش همکاران راه و شهرسازی استان از سال گذشته مطالعاتش کامل شده بود، صادر کرد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: عملیات مطالعات 50 کیلومتر باقی مانده هم با دستور وزیر راه و شهرسازی به زودی و با قید فوریت انجام می شود. 

وی اظهار امیدواری کرد به همت دولت به زودی تمام 135 کیلومتر طول این مسیر از سربیشه تا ماهیرود به زودی تعیین تکلیف شده و در یک برنامه زمان بندی دو ساله کل مسیر چهار خطه شود. 

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ارتقاء سطح ایمنی این محور که در بخش عمده ای از صادرات کشور نقش دارد، از خواسته های دولت و استان است.

واکنش وزیر راه به تصادف خونین در محور ماهیرود ـ سربیشه / افزایش اعتبار برای توسعه این محورروایت تسنیم از محور سربیشه به ماهیرود‌ / جاده ترانزیتی که تنها نام دروازه تجاری شرق کشور را یدک می‌کشداستاندار خراسان‌جنوبی ‌از حادثه‌‌دیدگان سانحه تصادف اتوبوس در محور ماهیرود عیادت کردتصادف خونین در محور ماهیرود ـ سربیشه /‌ برخورد اتوبوس با تریلی 12 کشته برجای گذاشت

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی راه و شهرسازی محور سربیشه وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال