Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@23:11:18 GMT

اجرای افزون بر ۲۰ هزار فعالیت فرهنگی و هنری در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۱۹۵۷

اجرای افزون بر ۲۰ هزار فعالیت فرهنگی و هنری در گیلان

فاضلی از انجام ۲۰ هزار و ۱۸۹ فعالیت فرهنگی و هنری در سراسر استان گیلان طی سال ۹۸ خبر داد.

«فیروز فاضلی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به اجرای بالغ بر ۲۰ هزار فعالیت فرهنگی و هنری طی سال ۹۸ در گیلان اظهارداشت: از این تعداد ۱۵ هزار و ۴۹مورد در معاونت امور فرهنگی و رسانه انجام شد که محافل شعر، داستان و قصه، نقد و بررسی و رونمایی کتاب، ترویجی کتاب و کتابخوانی و مسابقات کتاب، جشنواره‌ها، نشست‌ها، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی فرهنگی، رسانه‌ای و قرآنی را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: اعطای مجوزهای مختلف از جمله موسسات قرآنی، کانون‌ها و موسسات تبلیغاتی، نشریات و پایگاه‌های خبری و تبلیغات محیطی و آگهی‌های رسانه‌ای از دیگر فعالیت‌های این معاونت است.

 

وی با بیان اینکه سه هزار و ۶۱۷ فعالیت نیز در حوزه معاونت امور هنری و سینمایی این اداره‌کل انجام شد گفت: برگزاری جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های متعدد در حوزه‌های مختلف هنری از جمله نمایش، موسیقی، تجسمی، نقاشی، خوشنویسی، عکس، سینمایی، مد و لباس و... از جمله این فعالیت‌هاست.

 

فاضلی با اشاره به صدور مجوزهای مختلف هنری و سینمایی تصریح کرد: مجوز تولید ۱۱۱ فیلم مستند و کوتاه، اجرای ۳۵۱ نمایش با هزار و ۳۸۸ نوبت اجرا در ۲۴ سالن استان با ظرفیت شش هزار و ۳۲۱ صندلی، اجرای ۱۶۳ موسیقی صحنه‌ای اعم از سنتی، پاپ و محلی با ۲۱۹ اجرا و حدود ۴۰ هزار مخاطب، مجوز فعالیت سه نگارخانه جدید در گیلان و مجوز برپایی ۱۱۱ نمایشگاه هنرهای تجسمی، ۸۶ نمایشگاه عکس و ۲۰ نمایشگاه خوشنویسی با بیش از ۵۰  هزار نفر بازدید از آن جمله است.

 

وی بیان کرد: یک هزار و ۱۳۱ فعالیت مشترک نیز اعم از بزرگداشت مفاخر، مشاهیر و شخصیت‌های فرهنگی و هنری، جنگ‌های شادی، جشن اعیاد، سوگواره‌ها و برنامه مناسبتی طی سال ۹۸ در دو معاونت فرهنگی و امور هنری و سینمایی برگزار شده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه ۳۹۲ فعالیت شاخص در سال گذشته توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان انجام شده است، اظهار کرد: برگزاری ۴۸ دوره آموزشی با بیش از ۵۰۰ساعت آموزش برای همکاران ما در سراسر استان، صدور ۱۸۳ مورد مجوز اشتغال خانگی، اعطای ۱۶۱ مورد تسهیلات خوداشتغالی و برگزاری سه دوره آزمون استانداردهای مهارتی حوزه فرهنگ و هنر از فعالیت‌های معاونت مذکور است.

 

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاران خود، گفت: همه همکاران ساعی بنده در سراسر استان، بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت مادی و به طور مستمر برای ارتقای سطح فرهنگ و هنر استان در تلاش هستند و از اصحاب فرهیخته رسانه انتظار دارم که در اطلاع‌رسانی مناسب فعالیت این عزیزان همانند گذشته کمال همکاری را داشته باشند.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: فعالیت فرهنگی و هنری تولید فیلم فرهنگ گیلانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تازه ترین جلسه شورای هنر روز دوشنبه هفدهم اردیبهشت ماه به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مخدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و تعدادی دیگر از مدیران برگزار شد.

وزیر فرهنگ در این جلسه گفت: سال گذشته طبق گزارش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای هنر جزو شوراهای بسیار فعال است که باید به دلیل اهتمام بر این کار از اعضای این شورا و آقای ایمانی خوشخو تشکر کرد.
وی افزود: دستاورد مهم این شورا ابلاغیه‌های متعدد در زمینه حمایت از هنر و اسناد بالادستی مثل ایجاد سند موسیقی است که سال گذشته صورت گرفت.

از فرصت‌ها استفاده نکردیم

رییس شورای هنر گفت: ابلاغ ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق اتفاق مبارکی است؛ استانداران قزوین و یزد، شهرداری مشهد و مسؤولان اصفهان طرح‌هایشان را برای ایجاد مجموعه‌هایی در این زمینه ارایه کردند، البته باید در نظر داشت دستورالعمل این کار برعهده شورای هنر قرار دارد و در حال تنظیم است.

وی افزود: در روزهای گذشته برای شرکت در اجلاسی به باکو رفته بودم، برآوردم از این سفر این است که زمینه حضور جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها وجود دارد و این ضعف ما است که نتوانستیم از این فرصت ها استفاده کنیم.

رییس شورای هنر در مورد نشان خیرین هنر، تصریح کرد: هرچه این امر گسترش یابد می‌توانیم از فضای عمومی برای کمک به جریان هنر و زیرساخت‌های هنری استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اهمیت دوسالانه ونیز، گفت: همیشه در عرصه های فرهنگی هنری این اشکال را داشتیم که ایران ۲ هزار سال پیش را ترسیم می کردیم که باید به این مسأله پرداخته شود؛ اما امروز بحمدالله هنرمندان اصیل جریان انقلاب در این عرصه حضور دارند و انشاالله باعث خیر و برکت بیشتری خواهند شد.

اولویت‌های دستگاه دیپلماسی فرهنگی ایران

اسماعیلی با اشاره به نامه هشت هزار هنرمند تجسمی علیه رژیم صهیونسیتی برای تحریم صهیونیست‌ها، افزود: دانشگاه‌های دنیا نیز به این جنایات واکنش نشان دادند؛ یکی از اولویت های دستگاه دیپلماسی فرهنگی ما تلاش برای انزوای کامل رژیم صهیونسیتی از جشنواره هاست

وزیر فرهنگ گفت: به دلیل جنگ اوکراین، روسیه را از جام جهانی فوتبال و المپیک محروم کردند، حتما باید دستگاه های دیپلماسی ورزشی پی‌گیری این مسأله را در دستور کار قرار دهند؛ باید فضای افکار عمومی دنیا را بر سر این قضیه، حساس نگه داریم و این رویدادها به محلی برای اعتراض به رژیم صهیونسیتی تبدیل شود.

بنیاد رودکی موظف به حمایت از موسیقی سنتی است

رییس‌ شورای هنر در مورد حمایت از موسیقی اصیل ایرانی نیز تصریح کرد: بنیاد رودکی موظف شده در تالار وحدت و رودکی صرفا از موسیقی های سنتی حمایت کند.

گفتنی است، بررسی سند هنرهای نمایشی(تئاتر)» در دستور کار این جلسه از شورای هنر قرار گرفت.

رییس حوزه هنری و نامه هشت‌هزار هنرمند برای تحریم رژیم صهیونیستی

در بخشی از این جلسه محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری در این جلسه با اشاره به برگزاری دوسالانه ونیز، گفت: از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می کنم؛ اتفاقی که در دوسالانه هنرهای تجسمی ونیز رخ داد ارزشمند بود چراکه بعد از سالها به فرزندان هنرمند انقلاب مثل مجموعه حوزه هنری اعتماد شد که این رویکرد برآمده از تفکری است که در دولت سیزدهم وجود دارد.

وی افزود: دوسالانه ونیز یکی از معتبرترین رویدادهای هنری دنیاست. اینکه در چنین رویدادی آنچه در پاویون جمهوری اسلامی عرضه می شود تبیین و ارایه هنرمندانه از مظلومیت کودکان غزه است ارزشمند محسوب می شود. تهیه آثار هنری توسط هنرمندان انقلابی ارزش دوم بود؛ این آثار دی سال قبل در جریان رویدادی در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی خلق شده و نتیجه همکاری هنرمندان بود که ارزش سوم محسوب می شود.

رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی قابل اعتنا بود، افزود: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق نامه ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ ولی دبیرخانه این نامه را نپذیرفت. البته رژیم صهیونسیتی در اقدامی پیش‌دستانه پاویون خود را (احتمالا به دلیل واکنش های احتمالی هنرمندان) بسته بود که اتفاقی ارزشمند محسوب می شود.

شصتمین دوره بینال ونیز از ۲۱ آوریل با شعار «خارجی‌ها همه‌جا» با حضور ۹۵ کشور آغاز شد و این تعداد حضور کشورها از زمان بعد از همه‌گیری کووید بی سابقه بوده است. نمایشی (تئاتر)» در دستور کار این جلسه از شورای هنر قرار گرفت.

کد خبر 6098135 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت