Web Analytics Made Easy - Statcounter

تربیت نیروی ماهر بخش خصوصی، حمایت آموزش عالی مهارتی، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در جهش تولید، توجه به ارتقاء آموزش مهارتی اساتید، تربیت نیروی دست به آچار توسط دانشگاه‌ها از موضوع‌های مهم نشست تحلیلی ویبار دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس بود. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، وبینار تخصصی تحلیل و بررسی راهکارهای جهش تولید و تبیین جایگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای تولید و اشتغال به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این وبینار که امروز به صورت مجازی توسط بنیاد حامیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با حضور رئیس و معاونان دانشگاه،روسای دانشکده‌ها، فعالان اقتصادی، اجتماعی واساتید برگزار شد، مهمانان حاضر در جلسه از جمله صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور،  قادری منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شیراز، محمدرضا ظهیرامامی مدیرعامل گروه صنعتی فراسان و عضو هیئت امنای مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، محمد جامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، افشین گلستان مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم و متخصص در زمینه خلق و توسعه برند، سیداحمدقرشی‌نژاد مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی پتک شیراز و عضو هیئت امنای مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس به بحث و تبادل نظر در مورد جهش تولید و نقش دانشگاه فنی و حرفه‌ای پرداختند.

اخذ مجوز 244 رشته محل جدید در دانشگاه فنی و حرفه ایبزرگترین وبینار آموزش مجازی با حضور هشت هزار استاد توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شدبیش از 100 اثر در دبیرخانه مسابقه ملی فرصت کرونایی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ثبت شد

صالحی عمران: رویکرد دانشگاه فنی تربیت نیروی ماهر بخش خصوصی است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در این نشست با قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه به ویژه دکترجامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس اظهار داشت: رویکرد این دانشگاه یک رویکرد نسل چهارم است و معتقدیم که باید بیش از پیش به صنعت و کشاورزی وصل شده و با نگاه متفاوت خدمات خود را به جامعه ارائه کند.

ابراهیم صالحی‌عمران با بیان اینکه معتقدیم باید تمام برنامه‌های آموزش عالی با محوریت نیاز روز جامعه باشد، بیان کرد: نگاه دانشگاه فنی توجه به بخش خصوصی است و برنامه‌ریزی‌ها طوری است که عناصر دانشگاه به بخش خصوصی متصل شود.

صالحی‌عمران با تاکید بر اینکه دانشگاه متعلق به بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: ما دانشجویان را برای کادر و بدنه دولتی تربیت نمی‌کنیم و دوست داریم ارتباط بین دانشگاه و بخش خصوصی بیش از پیش برقرار شود تا بتوانیم نیروی مورد نیاز آنان را تامین کنیم.

وی بیان کرد: از مهر 98  با دعوت از صاحبان صنایع از آنان درخواست کردیم دانشگاه فنی را در بخش‌های مختلف از جمله آموزش همراهی کنند که خوشبختانه اتفاقات مثبت و تاثیرگذاری رخ داد و در سال جهش تولید نیز این رویکرد تقویت و ادامه می‌یابد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه توسعه کشور منوط به نیروی انسانی است، افزود: یکی از موثرین و سریع‌ترین راهکارها در زمینه تربیت نیروی انسانی که می‌تواند به تولید وصل شود آموزش مهارتی است و خود را ملزم می‌دانیم که نیروی انسانی ماهر را تربیت و به تولید وصل کنیم.

قادری: آموزش عالی مهارتی باید حمایت شود

نماینده منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز به ابعاد مختلف رونق و جهش تولید اشاره و اظهار داشت: رونق تولید یعنی اینکه بر بستر زیر ساخت‌ها و وضعت موجود تحرک و جهش تولید ایجاد شود.

جعفر قادری با بیان اینکه لازمه رشد اقتصادی کشور توجه به جهش تولید است، بیان کرد: امروز بیش از 13 هزار عنوان قانون داریم و اینها اجازه نمی‌دهد به توسعه لازم در بخش‌های مختلف برسیم که در این راستا یکی از وظایف مجلس یازدهم این است قانون‌های اضافی را حذف، و با بروزرسانی آن خلاهای قانونی پر شود.

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شیراز تاکید کرد: اگر می‌خواهیم رونق و جهش تولید داشته باشیم باید استانداردها اجباری شده و اجازه ندهیم هرکالایی وارد  کشور شده وجهت‌گیری تولید ما به سمت کشورهای همسایه باشد تا بازار مناسبی برای تولیدات باشد.

این استاد دانشگاه به تببین جایگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در آموزش مهارتی و جهش تولید پرداخت و خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز جامعه به آموزش‌های مهارتی یک فرصت طلایی برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای است که باید در این حوزه ورود کند.

وی بیان کرد: یکی از کارها این است که استراتژی صنعتی تعریف و جایگاه نیروی انسانی آچار به دست در آن دیده شود تا به فرآیند تولید کمک کند.

نماینده منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: ما نیروی پشت‌میزنیشین نیاز نداریم بلکه باید به سمت تولید نیروی انسانی مورد نیاز بخش صنعت رفته و این فرصت را فراهم کنیم تا بلافاصله دانش آموختگان دانشگاهی با مهارتی که دارند وارد بازار کار شوند.

قادری با بیان اینکه ویِژگی شاخص دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که دانشجو با تکنولوژی مانوس و دست به آچار شده و با تاسسیات و ماشین آلات انس و الفت می‌گیرند، گفت: باید تلاش شود دانشگاه‌هایی که در جهت عملی کار می‌کنند مورد حمایت قرار گرفته و منابع بیشتر برای تحقق استراتژی صنعتی در اختیار آنان قرار گیرد.

 ظهیرامامی: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در جهش تولید ضروری است

مدیرعامل گروه صنعتی فراسان و عضو هیات امنای مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود که دچار تحریم هستیم تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در جهش و رونق تولید ضروری است.

 محمدرضا ظهیرامامی افزود: باید توانمندی‌های موجود در دانشگاه بالفعل شود و دانشگاه با توجه به نیاز صنعت و تکنولوژی‌های روز آموزش‌های خود را ارائه دهد و این موضوع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه ارتباط مستمر و تنگانگ با دانشگاه‌ها باشد و با تربیت نیروی انسانی مناسب بتواند خلا ارتباطات را در صنایع حل کند.

این فعال عرصه تولید و صنعت بیان کرد: باید به سمتی برنامه‌ها را پیش برد که تعامل دانشگاه و صنعت در عمل منجر به تحقق پروژه‌های مناسب باشد.

عضو هیئت امنای مجمع خیرین دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس همچنین به توانمندی‌های موجود در دانشگاه فنی و حرفه‌ای اشاره و تصریح کرد: این دانشگاه با تربیت نیروهای مهارت‌محور تاثیر مثبت در رونق صنعت و تامین نیروی انسانی داشته است که با تقویت بیشتر ارتباطات و رفع خلاهای موجود می‌تواند موفق‌تر عمل کند.

قرشی‌نژاد: دانشگاهیان نیروی دست به آچار تربیت کنند

مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی پتک شیراز و عضو هیات امنای مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز بیان کرد: چالش امروز صنعت و برخی دانشگاه‌ها این است که تعدادی زیادی فارغ‌التحصیل تولید کرده و بخاطر نداشتن مهارت نمی‌توانند آنان را به صنعت بفروشند، باید دانشگاهیان نیروی دست به آچار تربیت کنند.

سیداحمدقرشی‌نژاد با بیان اینکه برخی مواقع آگهی‌های تامین نیروی کار در صنعت چندماه به طول می‌انجامد و ما فرد کارا را پیدا نمی‌کنیم گفت: روندی که دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان یک دانشگاه نسل جدید در مهارت‌آموزی در پیش گرفته مناسب است و این مهم باید تقویت شود.

این کارآفرین گفت: اگر به دنبال جهش تولید هستیم یکی از راهکارها این است هر واحد صنعتی یک واحد طرح توسعه و ارتباط با دانشگاه‌ها داشته باشد و دانشگاه‌ها نیز زیرساخت‌های مورد نیاز را برای ارتباط با صنعت تامین کنند.

وی افزود: آنچه امروز کشور را نجات می‌دهد تشویق و حرکت به سمت تولید است، باید در واحدهای تولیدی ایجاد و جهت‌یابی لازم نیز به نوعی صورت گیرد که همه را به سمت تولید تشویق کنیم و در پایان فروشنده دانش به دنیا باشیم.

گلستان: ارتقاء آموزش مهارتی اساتید مورد توجه قرار گیرد

مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم و متخصص در زمینه خلق و توسعه برند در این نشست اظهار داشت: آنچه امروز باید در دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه فنی صورت بگیرد ارتقاء آموزش مهارتی اساتید است.

افشین گلستان افزود: بی‌تردید تکنولوژی‌های منابع انسانی در تصرف دانشگاه‌ها است و نکته این است اگر اساتید در آموزش خود تغییر ایجاد نکنند دانشجوی خوب به وجود نمی آید.

وی افزود: باید در خود دانشگاه روی اساتید سرمایه‌گذاری جدی شود واقعیت این است بعد پژوهشی هنوز به شکل کامل محقق نشده و روی توانمندی‌های اساتید و مهارت‌های فردی و کاربردی آنان کار کنیم.

این کارآفرین تاکید کرد: بازار کار طوری است که دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند از این فرصت طلایی استفاده کرده و با خروجی‌های مثبت و تاثیرگذار خود در جامعه رسالت اصلی خود را عملیاتی کند.

جامعی: جهش تولید بدون توجه به جهش مهارت امکان پذیر نیست

محمدجامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز در این نشست با قدردانی از حمایت‌های دکتر صالحی عمران، دکتر کیانی معاون آموزشی و سایرهمکاران در دانشگاه فنی و حرفه‌ای به جهت برگزاری نشست‌های مختلف مجازی در وضعیت کرونایی، به موضوع جهش تولید اشاره و اظهار داشت: جهش تولید بدون توجه به جهش مهارت امکان‌پذیر نیست، دانشگاه‌های مهارتی و سایر دانشگاه‌ها باید در کنار آموزش و ارائه دانش، مهارت آموزی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

این استاد دانشگاه افزود: یک مساله مهم که در صنعت باید به آن توجه شود ارتقاء فناوری صنایع است به طوری که شاهد جهش فناوری در صنعت باشیم.

وی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز می‌تواند با توسعه مراکز رشد مهارتی در کنار صاحبان صنایع باشد و با همفکری با صنایع مختلف به جهش تولید کمک کرده و علاوه بر این آموزش، دانشجویان را در فضای واقعی کار و در صنایع راهبردهای مهم تامین منابع انسانی مورد نیاز بنگاه های اقتصادی است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس تاکید کرد: حضور صاحبان صنایع در اتاق فکر دانشگاه‌ها نیز می‌تواند یکی از عوامل تاثیرگذار در جهش تولید باشد و اگر می خواهیم اثربخشی واقعی داشته باشیم باید به این نکته توجه ویِژه شود.

جامعی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های مهارت افزایی در دانشگاه‌ها با ارائه خدمت به دانشجویان و دانش آموختگان نیز از موضوع های قابل توجه ارتباط صنعت و دانشگاه است، افزود: باید با تجهیز آزمایشگاه‌های و کارگاه‌های مهارتی آموزش را به تولید گره بزنیم، به طوری که دانشگاه در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس همچنین خواستار تغییر نگاه‌ها به صنعت‌گران و فعالان عرصه تولید در جامعه شد و اظهار داشت: باید مجسمه فعالان اقتصادی و تولیدی که در بازار کار و تولید تاثیرگذار هستند را در میادین شهر گذاشته و طوری رفتار کنند که افرادی تولیدکننده به جایگاه واقعی خود در جامعه برسند که در این راستا نیازمند فرهنگ سازی کار و کار فرهنگی گسترده ای در این حوزه هستیم.

 فروتن: دانشگاه فنی و حرفه‌ای مدرک گرا نیست

در این نشست رئیس بنیاد حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست اظهار داشت: مطالبه امروز ما در وضعیت موجود این است، هیچ واحد تولیدی در کشور تعطیل  نشده و کارگران آن نیز تعدیل نشود.

فروتن افزود: همچنین در این روزها درخواست ما پیش بینی مشوق‌های مالیاتی و بیمه برای تولیدکنندگان است.

فروتن به ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای جهش تولید اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌هایی از جمله فنی و حرفه‌ای مدرک‌گرا نیستند و هدفشان کمک به صنعت و در اختیار گذاشتن نیروی ماهر به آنان است که این مهم در سالی که به عنوان جهش تولید نام گرفته تقویت می‌شود.

گزارش از علی شاهسون

انتهای پیام/423/ت

R7771/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ارتباط صنعت و دانشگاه بخش خصوصی نیروی انسانی آموزش مهارتی تربیت نیروی صالحی عمران دست به آچار جهش تولید نیروی ماهر مورد نیاز عضو هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور

علی اکبر محرابیان در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با اعلام این خبر که به زودی در بورس انرژی ساز و کار جدیدی برای عرضه مستقیم برق نیروگاه‌ها به مصرف کنندگان از طریق بورس انرژی نیز ایجاد خواهد شد، گفت: تمام تلاش ما این است که با جذاب کردن اقتصاد صنعت برق، ساز و کاری ایجاد کنیم تا نیروگاه‌ها به صورت نقدی انرژی برق تولید شده خود را به مشترکان بفروشند و درآمد حاصل از آن را صرف توسعه فعالیت‌های خود کنند.

محرابیان با اشاره به تجربه موفق عرضه برق تجدیدپذیر در تابلوی سبز بورس گفت: اجرای موفق تابلوی سبز بورس که سبب شد فعالیت نیروگاهی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر برای بخش خصوصی جذاب و اقتصادی شود، اثبات می‌کند که عرضه برق نیروگاه‌های حرارتی نیز در بورس انرژی می‌تواند به افزایش جذابیت فعالیت بخش خصوصی در این بخش و حل مشکل نقدینگی این صنعت کمک کند.

وی در ارتباط با برنامه‌های جامع وزارت نیرو برای افزایش مشارکت مشترکان بخش خانگی در مدیریت بار مصرف برق نیز گفت: با یک روش هوشمندانه و با اختصاص پاداش صرفه‌جویی به مشترکان میزان مصرف برق بخش خانگی به شکل معناداری نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافت و در واقع انرژی برق به جای استفاده نادرست در بخش غیرمولد در بخش مولد مورد استفاده قرار گرفت.

وزیر نیرو با تاکید بر مدیریت مصرف بخش خانگی با روش‌های هوشمند و خلاقانه اضافه کرد: با اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی با هدف کاهش مصرف برق، تعرفه‌ها تا ۷۰ سنت افزایش یافت، سیاست دولت سیزدهم در این حوزه افزایش حداکثری مشارکت مشترکاندر صرفه‌جویی با اجرای طرح‌های متنوع مدیریت مصرف بود.

محرابیان اظهار کرد: بار اصلی وظایف صنعت برق کشور بر عهده بخش نیروگاهی است و بر همین اساس لازم بود در قالب همایشی سراسری آخرین اقدامات و برنامه‌های تولید برق نیروگاهی مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

وی در ادامه به توسعه سریع کشور در طول دهه‌های گذشته اشاره کرد و افزود: در دهه‌های گذشته با توجه به رشد خوب کشور در بخش‌های مختلف به ویژه بخش صنعت، تقاضا برای مصرف برق به شدت افزایش یافت و همین روند توسعه‌ای باعث شد میان تولید و مصرف برق کشور فاصله معناداری ایجاد شود.

محرابیان اضافه کرد: اقتصاد کشور به صورت کلی بر پایه انرژی طرح‌ریزی شده است و در دهه‌های گذشته صنایع انرژی‌بر فراوانی مانند سیمان، آلومینیوم، فولاد، مس و در کنار آن بخش خانگی و تجاری رشد قابل توجهی داشتند که نتیجه همه این اتفاقات افزایش بسیار زیاد نیاز مصرف برق در کشور بود.

وزیر نیرو با اشاره به روندهای متفاوت افزایش ظرفیت تولید نیروگاهی برق کشور در دولت‌های گذشته بیان کرد: در دولت‌های هفتم و هشتم ۶۰ درصد، در دولت‌های نهم و دهم ۶۸ درصد و در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تنها ۲۳ درصد به ظرفیت تولید برق کشور نسبت به ابتدای هر دولت افزوده شد.

وی با بیان اینکه عملکرد ضعیف دولت گذشته در توسعه ظرفیت نیروگاهی سبب شد تا دولت سیزدهم در ابتدای شروع به کار خود با ناترازی زیادی در صنعت برق رو به رو باشد، اظهار کرد: در ابتدای فعالیت باید دو اقدام اساسی یعنی جبران ناترازی پیش آمده و مدیریت بار مصرف برق را در دستور کار قرار می‌گرفت.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی گفت: با اتکا به توان داخلی و ظرفیت نیروگاهی کشور از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است که برای تحقق این مهم از اقدامات متفاوتی مانند ارتقای بازدهی نیروگاه ها، احداث نیروگاه جدید در بخش‌های تجدیدپذیر، حرارتی و برقابی استفاده شد.

وی با بیان اینکه در کنار اقدام برای افزایش ظرفیت تولید برق، در بخش مصرف نیز اقدامات گسترده‌ای در دستور کار قرار گرفت، توضیح داد: سیاست وزارت نیرو تامین برق برای همه بخش‌ها مبتنی بر نظام مصرف است و در همین راستا در دولت سیزدهم تلاش بر این است تا صنعت برق به صورت اقتصادی اداره شود.

محرابیان با تاکید بر اینکه در دو سال گذشته برق مورد نیاز بخش خانگی به صورت ۱۰۰ درصد تامین شد، افزود: در بخش صنعت نیز در چهار ماهه گرم سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۲۵ درصد انرژی برق بیشتری برای این بخش تامین شد و در همین بازه زمانی برای اولین بار میزان تامین برق صنایع از بخش خانگی پیشی گرفت.

وزیر نیرو اضافه کرد: تامین برق کافی برای بخش‌های مختلف در تابستان سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ در حالی رقم خورد که در تابستان ۱۴۰۰ خاموشی‌های گسترده در کشور اتفاق افتاد و نیز تابستان سال گذشته بر اساس منابع معتبر جهانی گرم‌ترین سال کره زمین در طول تاریخ معرفی شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مهم‌ترین دلیل ناترازی انرژی برق در کشور بی توجهی به اقتصاد انرژی است، بیان کرد: در طول دهه‌های گذشته حلقه‌های مصرفی انرژی با سرمایه‌گذاری‌های ویژه رشد زیادی پیدا کرده‌اند، اما در این بین در بخش نیروگاهی کشور که در واقع محرک بخش‌های مختلف صنعت است، سرمایه‌گذاری کافی صورت نگرفته است.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح اقتصاد صنعت برق با هدف رفع ناترازی‌ها گفت: سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاهی باید به شیوه‌ای دنبال شود که فعالیت در این عرصه برای بخش خصوصی از جذابیت کافی برخوردار باشد.

محرابیان توضیح داد: نیروگاه‌های بخش خصوصی که در دو سال گذشته مجوز گرفته‌اند بر اساس قوانین جدید فعالیت خود را پیگیری می‌کنند و با توجه به نرخ‌های جذابی که مبتنی بر قانون برای مصرف بیش از الگوی بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، نیروگاه‌ها می‌توانند برخلاف گذشته در این صنعت کسب سود داشته باشند.

وی همچنین به آغاز معاملات بورس انرژی با حضور شرکت‌های توزیع برق اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نیروگاه‌ها می‌توانند با عرضه برق تولیدی خود در بورس به شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات، پول حاصل از فروش را به صورت نقدی دریافت کنند.

محرابیان با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ برای عبور موفق از اوج بار مصرف برق ۱۰۰ اقدام، برای عبور موفق از اوج بار مصرف برق، سال گذشته ۱۴۰ اقدام و برای سال جاری نیز ۱۸۰ اقدام در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: در سال جاری علاوه بر تکرار پاداش صرفه‌جویی سال گذشته برای مشترکان کم مصرف، همچنین در قالب یک کمپین جامع و با هدف مشارکت حداکثری مردم در طرح‌های مدیریت مصرف برق، تعداد ۸۰ میلیون جایزه ویژه برای مشترکان در نظر گرفته شده است که شامل مواردی مانند ۶۰۰ دستگاه خودرو، ده‌ها هزار لوازم خانگی کم مصرف، ده‌ها هزار دستگاه‌های هوشمند و... است.

وی با تاکید بر اینکه منظور از مشارکت مردم در طرح‌های مدیریت مصرف برق به هیچ وجه به معنای کاهش سطح رفاه مردم نیست، گفت: مشترکان می‌توانند با خاموش کردن لوازم پرمصرف و مازاد خود مانند کولرهای گازی اضافی در مناطق گرمسیری در لیست مشترکان کم مصرف قرار بگیرند و مشمول جوایز ارزنده کمپین سال جاری شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور