Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:54:33 GMT

مدیریت جهادی تنها راه برون رفت از مشکلات است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۶۲۷۱

مدیریت جهادی تنها راه برون رفت از مشکلات است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد حسین بابایی بعدازظهر سه شنبه در اولین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران که با محوریت چهلمین سال دفاع مقدس و سوم خرداد برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای «خان‌طومان» اظهار داشت: در عملیات «خان‌طومان» قریب به ۲۰۰ رزمنده غیور مازندرانی در مقابل دو هزار نیروی تکفیری داعشی ایستادند و ۱۶ شهید و تعدادی جانباز تقدیم کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایران اسلامی در عین مظلومیت در جنگ تحمیلی در مقابل ۵۵ کشور جهان با اقتدار ایستاد و موفقیت‌هایی که داریم از آن دوران مقدس است.

بابایی با بیان اینکه جنگ ما گنج است و نتوانستیم کامل آن را استخراج کنیم، مدیریت جهادی را تنها راه برون رفت کشور از مشکلات برشمرد.

این مسئول با بیان اینکه ادارات و دستگاه‌ها ملزم به اجرای برنامه‌های چهلمین سال دفاع مقدس هستند، خواستار تهیه روزشمار حوادث تلخ و شیرین سال شد و گفت: با استفاده از ظرفیت پایگاه‌های بسیج می‌توانیم نسبت به نصب تابلوهایی با این عناوین در ادارات اقدام کنیم و گرامیداشت چهل سالگی دفاع مقدس را به نحو شایسته ای انجام بدهیم.

فرمانده سپاه کربلای مازندران تقدیم بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید را نشانه تبلور عشق و علاقه مردم این استان به دفاع مقدس دانست و گفت: مازندرانی‌ها در همه صحنه‌ها بخصوص در مقابله با کمونیسم، دفاع مقدس و دفاع از حرم و حریم پیشتاز و پیش‌قدم بودند.

وی به ساخت حسینیه شهدای گمنام در هفت‌تپه خوزستان اشاره کرد و با اشاره به اینکه همسر یکی از شهدای پدافند هوایی که در این منقطه به شهادت رسید، با فروش منزل در ساخت گنبد این حسینیه مشارکت کرد، از بهره‌برداری یادمان شهدای هفت‌تپه در نیمه دوم سال جاری خبر داد.

وی گفت: بنا داریم پس از پشت سر گذاشتن کرونا اردوهای راهیان نور دانش آموزی را آغاز کنیم و یادمان شهدای گمنام هفت‌تپه یکی از مکان‌های مورد بازدید خواهد بود.

کد خبر 4918029

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسین بابایی سپاه کربلای مازندران دفاع مقدس ویروس کرونا شیراز ماه مبارك رمضان بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین گرگان شهرکرد کمک به نیازمندان بیرجند مواسات بارش باران جهش تولید دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال