Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع آلمان درخواست‌ها برای خروج تسلیحات اتمی آمریکا از خاک کشورش را رد کرده و وجود این تسلیحات را عامل تقویت موضع کشورش در مذاکرات در این باره دانست. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، "آنگرت کرامپ- کارن بائر"، رئیس حزب دموکرات مسیحی و وزیر دفاع آلمان درخواست حزب سوسیال دموکرات برای خروج تسلیحات اتمی آمریکا از خاک آلمان را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره گفت: تا زمانی که کشورهایی با سلاح های هسته‌ای وجود دارند که نمی خواهند به جامعه ارزشی ما وارد شوند ما به یک موضع مذاکره قوی نیاز داریم.

وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که مشارکت هسته‌ای مرتبط با شایستگی بازدارندگی هسته‌ای در این راستا کاربرد دارد. وی افزود: کسی که می خواهد این هدف را واگذار کند امنیت ما را تضعیف می کند.

وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که حزب سوسیال دموکرات با موضع رد خود در این باره از سیاست واقع گرایی روی گردانده است.

بمب ساعتی آمریکا در عراقدست رد آمریکا به سینه آلمان برای تغییر موضع در برابر سازمان بهداشت جهانی

حزب سوسیال دموکرات آلمان اخیرا تسلیحات اتمی آمریکا در خاک آلمان را یک خطر امنیتی ارزیابی کرده و خواستار خروج این تسلیحات از خاک آلمان شده است.

در واکنش به این درخواست حزب سوسیال دموکرات یک سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که همچنان به این توافق ائتلاف بزرگ پایبند است که در آن مذاکرات خلع سلاح اتمی موفق پیش شرطی برای خروج تسلیحات اتمی آمریکا از خاک آلمان محسوب می شود.

در حالی که مقامات حزب سوسیال دموکرات خواستار بازگشت کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا از خاک آلمان هستند، اما حزب دموکرات مسیحی این مسئله را قابل مذاکره نمی داند.

این موضع گیری رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات بحث ها درباره تسلیحات اتمی آمریکا در خاک آلمان را داغ کرده است.

حزب سبز و چپ آلمان از این موضع گیری حمایت می کنند. رئیس حزب سوسیال دموکرات هم خواستار خروج این تسلیحات از خاک آلمان شده است.

در مقابل "کارل هاینز برونر" از نمایندگان حزب سوسیال دموکرات اظهار داشته است: اگر آلمان از بازدارندگی هسته‌ای از طرریق مشارکت هسته‌ای عقب نشینی کند ما نفوذ خود روی استراتژی هسته ای ناتو را از دست می دهیم.

مسئله استقرار تسلیحات اتمی در خاک آلمان مدتهاست که مسئله‌ای بحث برانگیز در این کشور است. پارلمان آلمان هم در سل 2010 خواستار خروج این تسلیحات از خاک آلمان شده بود.

"مارتین شولتز"، نامزد صدر اعظمی آلمان از حزب سوسیال دموکرات هم در جریان مبارزات انتخاباتی در سال 2017 خواستار این مسئله شده بود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" اتحادیه اروپا اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اتحادیه اروپا اخبار آمریکا اخبار آلمان اتحادیه اروپا اخبار آمریکا تسلیحات اتمی آمریکا حزب سوسیال دموکرات وزیر دفاع آلمان آمریکا از خاک خاک آلمان هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۱۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دفتر مطبوعاتی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای دفاع ناتو برای بررسی نحوه ادامه حمایت از اوکراین در ۱۶ ماه «می» در بروکسل نشستی برگزار خواهند کرد.

در این بیانیه آمده است که «روسای دفاع در چارچوب شورای ناتو-اوکراین دیدار خواهند کرد تا درباره جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین، وضعیت میدانی، و ادامه حمایت ناتو و متحدان از اوکراین بحث کنند.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) دیروز دوشنبه علی‌رغم اینکه اعضای این ائتلاف در ماه‌های اخیر به وعده‌های خود مبنی بر کمک نظامی عمل نکرده‌اند، به مقامات اوکراینی وعده داد که از این پس جریان تسلیحات و مهمات افزایش خواهد یافت.

دبیرکل ناتو در سفری اعلام نشده امروز وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شد و با ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور این کشور گفت و گو کرد. وی قرار است در ساعتهای آینده با نمایندگان پارلمان اوکراین نیز دیدار و گفت‌وگو کند.

سفر امروز استولتنبرگ سومین سفر او به اوکراین از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین است؛ سفر امروز او در زمانی انجام می‌شود که ارتش اوکراین در وضعیت دشواری قرار دارد.

پس از شکست ضدحمله پارسال ارتش اوکراین، نیروهای روسیه تا حدی به علت کاهش ارسال تسلیحات و مهمات غربی به اوکراین، ابتکاعمل به دست گرفتند. دبیر کل ناتو اوایل اردیبهشت اذعان کرد کشورهای عضو این پیمان به وعده های خود در قبال اوکراین عمل نکردند.

«ینس استولتنبرگ در این‌باره گفت: حمایت ناکافی غرب از اوکراین دلیل پیشرفت روسیه در میدان نبرد است، اما کمک‌های نظامی بیشتری به کی‌یف در راه است. دبیر کل ناتو با اشاره به وخامت اوضاع کیف در درگیری با مسکو، گفت که اوکراین محل محک اعضای ناتو است.

استولتنبرگ گفت: ما باید صادق باشیم. واقعیت این است که در ماه‌های اخیر، متحدان ناتو حمایتی را که ما قول داده‌ایم ارائه نکرده‌اند.

دبیر کل ناتو یادآور شد که آمریکا نتوانست به توافق بر یک بسته برسد و در اروپا، تحویل مهمات بسیار پایین‌تر از سطحی است که ما گفته‌ایم ارائه خواهیم کرد.

پیش از این «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا بسته کمکی ۶۱ میلیارد دلاری به اوکراین را پس از بن بست طولانی میان دموکرات ها و جمهوری خواهان در کنگره امضا کرد. این بسته مدتها به دلیل اختلافات در کنگره آمریکا مسدود مانده بود.

کد خبر 6092702

دیگر خبرها

  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • موضع‌گیری وزیر خارجه اردن درباره ایران
  • موضع‌گیری جدید وزیر خارجه اردن درباره ایران