Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@04:14:18 GMT

ویروس کرونا موضوع خوب و جذابی برای قصه‌گویی و قصه‌نویسی است

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۵۴۱۷

ویروس کرونا موضوع خوب و جذابی برای قصه‌گویی و قصه‌نویسی است

مصطفی رحماندوست در مراسم آغاز جشنواره مادران قصه‌گو گفت: ویروس کرونا بسیار موضوع خوبی برای قصه‌گویی و قصه‌نویسی است و ماجراهای جذاب آن می‌تواند برای کودکان و نسلهای آینده بسیار آموزنده باشد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، مراسم آغاز به‌کار چهارمین جشنواره مادران قصه‌گو و رونمایی از پوستر و سایت این‌رویداد، صبح چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت با حضور مصطفی رحماندوست؛ نویسنده و شاعر ادبیات کودک، سید علیرضا فاطمیان‌پور؛ معاون فرهنگی، علیرضا زندوکیلی؛ معاون هنری سازمان فرهنگی هنری، سید احمد موسوی؛ رئیس فرهنگسرای خاتم(ص) و دبیر چهارمین جشنواره مادران قصه‌گو، در ساختمان مرکزی این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این‌مراسم، ضمن رونمایی از پوستر و سایت جشنواره جزییات برگزاری این جشنواره نیز تشریح شد.

رحماندوست نیز ضمن ابراز خشنودی از افزوده‌شدن بخش قصه‌های کرونایی به جشنواره مادران قصه‌گو گفت: موضوع کرونا و ماجراها و وقایع شگفت‌انگیز آن، دستمایه خوبی برای خلق قصه‌ها، رمان‌ها، فیلم ها، نمایش‌ها و دیگر آثار هنری است و تردید ندارم رمان‌ها و فیلم‌های جذاب و ماندگاری از موضوع شیوع کرونا ساخته خواهد شد.

وی افزود: در دوره‌های پیشین جشنواره، دوره‌های حضوری آموزش قصه‌گویی را برای مادران داشتیم که با توجه به شرایط ناشی از کرونا آموزش آنلاین جایگزین آموزش حضوری شده است و حتما در برنامه آموزشی مجازی قصه‌نویسی درباره کرونا باید لحاظ شود زیرا بسیار موضوع خوبی برای قصه‌گویی و قصه‌نویسی است و ماجراهای جذاب آن می‌تواند برای کودکان و نسل‌های آینده بسیار آموزنده باشد.

فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این مراسم با توضیحی درباره برگزاری سه دوره پیشین جشنواره مادران قصه‌گو گفت: چهارمین دوره این‌جشنواره با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، تجربه‌ای کاملا متفاوت است که در سطحی ملی و در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود. سازمان فرهنگی هنری سایر برنامه‌های خود را نیز با توجه به شرایط موجود بر بستر مجازی تعریف و خود را با شرایط موجود هماهنگ کرده است.

وی گفت: با توجه به گسترش فرهنگ استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در ایام شیوع کرونا و با عنایت به موضوع قرنطینه و خانه‌نشینی مادران و کودکان، بی‌شک استقبال خانواده‌ها از این‌دوره از جشنواره چشمگیر خواهد بود. سه‌ضلع مثلث کرونا، قصه‌گویی و خانواده موجب خلق آثار متعدد و رونق این‌برنامه فرهنگی خواهد شد و شاهد یکی از برنامه‌های خوب و پرمخاطب سازمان فرهنگی هنری خواهیم بود.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه گفت: امیدوارم این‌جشنواره محمل آموزشی خوبی برای انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی، سنت‌ها و ارزش‌های فرهنگی و دینی به نسل‌های بعدی از طریق شیوه تاثیرگذار و دلنشین قصه‌گویی باشد.

در ادامه این‌مراسم، سید احمد موسوی؛ رئیس فرهنگسرای خاتم (ص) و مسئول دبیرخانه چهارمین جشنواره مادران قصه‌گو به تشریح ویژگی‌های سایت جشنواره پرداخت و گفت: معرفی کامل جشنواره، آموزش قصه‌گویی، ثبت نام متقاضیان، گالری تصاویر، آرشیو دوره‌های قبل، اخبار و بازتاب‌های رسانه‌ای و دعوت از مخاطبین در قالب نمایش دو کلیپ ویژه از استاد مصطفی رحماندوست و پروین پناهی نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان، از جمله بخش های مختلفی است که در سایت جشنواره لحاظ شده است.

مدیر مراکز فرهنگی هنری منطقه ۱۸ درباره شرایط شرکت در این‌جشنواره گفت: متقاضیان می توانند پس از مشاهده مطالب و فیلم های آموزشی بارگذاری‌شده در سایت جشنواره، فیلم‌های قصه‌گویی خود را حداکثر تا تاریخ ششم خرداد از طریق شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌هایی هم‌چون واتس‌آپ و سروش ارسال کنند. قصه‌های قرآنی، قصه‌های بومی محلی، قصه‌های آزاد با موضوعات دلخواه و قصه‌های کرونایی چهار بخش موضوعی جشنواره هستند.

وی درباره بخش ویژه قصه‌های کرونایی گفت: شاخص اصلی این‌بخش در قصه‌پردازی، خلاقیت مادران قصه‌گو در بیان قصه‌هایی نو و خلاقانه برای کودکان با محتوای اصلی مبارزه با ویروس کرونا، همدلی و اتحاد برای شکست این‌ویروس و آگاه‌سازی کودکان از خطرات و نحوه مقابله با آن است. همچنین تجلیل و تکریم مدافعان سلامت و تبیین زحمات این‌عزیزان در قالب قصه، یکی از موضوعات اصلی این بخش است.  فراخوان و جزییات دقیق و مشروح شرکت در چهارمین جشنواره ملی مادران قصه گو در سایت جشنواره قابل دریافت است.

دبیرخانه مرکزی چهارمین جشنواره ملی مادران قصه‌گو در نشانی تهران، بزرگراه آیت الله سعیدی، خیابان پژاند، خیابان شیرودی، بوستان لواسانی، فرهنگسرای خاتم(ص) قرار دارد.

انتهای پیام/4028/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مصطفی رحماندوست فرهنگسرای خاتم جشنواره مادران قصه گو جشنواره مادران قصه گو سازمان فرهنگی هنری چهارمین جشنواره سایت جشنواره قصه گویی قصه نویسی فیلم ها قصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در روزهای آینده نیز ۲ سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالاً جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند و روی هم رفته اتفاقات خوبی را رقم خواهیم زد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است اما تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم، بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی افزود: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود؛ در این سفر رئیس‌جمهور عنایت ویژه‌ای بر بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشت و این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم؛ ۴ تفاهم‌نامه همکاری از ۵ تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

وی گفت: در روزهای آینده نیز ۲ سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالاً جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند؛ روی هم رفته اتفاق‌های خوبی را رقم خواهیم زد، هفته‌های فرهنگی را بلافاصله در تهران خواهیم داشت و همه این‌ها به خاطر آن است که این ارتقا (در روابط مشترک فرهنگی) صورت بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اعزام رایزنان فرهنگی نیز اظهار داشت: تقریباً در دوره جدید رایزنان فرهنگی که انتخاب می‌کنیم از برجسته‌های دانشگاهی و اجرایی هستند، به همین دلیل تحولات مهمی را دارند صورت می‌دهند و یکی از ویژگی‌های رایزنان ما میدانی بودن آن‌ها است.

اسماعیلی ادامه داد: ما رایزن نمی‌خواهیم که در اتاق خود پشت میز بنشیند. مانند طبیب دوار باید بچرخد، شهر به شهر، مسجد به مسجد، کلیسا به کلیسا و مجامع مختلف فرهنگی و هنری و با تسلطی که به زبان، تاریخ، فرهنگ و هنر آن کشور دارد، با تعهد دینی و انقلابی که نسبت به آرمان‌های جمهوری اسلامی و نظامی اسلامی دارد، بتواند تعامل را برقرار کند و با این تفاسیر پیش می‌رویم.

وی در خصوص روند جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) هم گفت: جشنواره امام رضا (ع) بسیار مایه خوشبختی ماست؛ امسال دوستان، ابتکار چله رضوی را از اول ماه شوال تا یازدهم ذی‌القعده گذاشتند که تولد امام رضا (ع) است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به دوستان پیشنهاد دادم در سفر ترکمنستان از هنرمندان و فعالان فرهنگی مرو هم حضور داشته باشند؛ در آنجا هم خیلی ابراز علاقه کردند که در این بحث بین مشهد و مرو تعاملات بیشتری صورت بگیرد.

اسماعیلی گفت: جشنواره فیلم رضوان که اولین جشنواره فیلم‌های دینی است به برکت جشنواره امام رضا (ع) امسال برگزار می‌شود و اتفاق‌های بسیار خوب دیگر نیز می‌افتد؛ مهم‌ترین نکته جشنواره فرهنگی هنری رضوی امسال ما این است که به میدان رفته است، در گرگان یک اجتماع چند هزار نفری با هم سرود می‌خواندند.

وی افزود: جشنواره امام رضا (ع)، به روستاها و میان عشایر رفته است؛ این اتفاق، مبارک و مایه عزت و ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی هنری کشور به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر دینی خواهد بود که خود بارگاه نورانی علی ابن موسی الرضا (ع) یکی از بی‌نظیرترین جلوه‌های هنری کشور است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تأمین بودجه‌ای حریم تئاتر گفت: کار حریم تئاتر شهر بدون وقفه شروع و بودجه آن تزریق شده است؛ صبح جلسه آن را گذاشتم و مسئول عمرانی وزارتخانه و معاون توسعه و پشتیبانی منابع انسانی وزارت فرهنگ گزارش دادند که کار بدون یک روز توقف تا اتمام و بهره‌برداری ادامه پیدا خواهد کرد؛ خبرنگاران هر وقت دیدند در آنجا سر و صدا نیست به من خبر دهید.

منبع: ایرنا

کد خبر 748406

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی