Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:04:31 GMT

آخرین فرصت ثبت اطلاعات و آمار حقوقی کارکنان

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۵۹۴۶

آخرین فرصت ثبت اطلاعات و آمار حقوقی کارکنان

امروز آخرین فرصت قانون برای ثبت اطلاعات کارکنان در سامانه کارمند ایران و البته سامانه حقوق و مزایا است، مدت هاست که سازمان اداری و استخدامی گزارشی در رابطه با وضعیت این دو سامانه و عملکرد دستگاه ها اعلام نکرده است.

به گزارش ایسنا، بعد از اینکه در چند سال گذشته تکالیف قانون برای ورود دستگاه ها به ثبت اطلاعات کارکنان در ساکانه کارمند ایران و سامانه حقوق و مزایا با عملکرد کاملی از سوی تمامی دستگاه ها همراه نشد در  قانون بودجه امسال برای انجام این تکلیف مهلت تعیین و به نوعی پرداخت ها به آن مشروط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق قانون بودجه، دستگاه هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند مکلفند اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قرارداد کار معین، کارگری و کارکنان حوزه سلامت بر اساس قانون مربوط به خدمات پزشکان و پیراپزشکان را تا ۲۰ اردیبهشت ماه امسال در سامانه کارمند ایران و سامانه حقوق و مزایا ثبت و یا به روز رسانی کنند.  

بر اساس قانون از ابتدای خرداد ماه هر گونه پرداخت مستقیم و مستمر به کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی از محل اعتبارات هزینه‌ای و منابع عمومی و اختصاصی فقط بعد از ثبت اطلاعات در سامانه کارمند ایران انجام می‌شود که از محل اعتبارات تخصیص یافته یا درآمد اختصاصی دستگاه توسط خزانه داری کل کشور برای ذینفع واریز خواهد شد.

امروز بیستم اردیبهشت‌ماه است و اگر بنا باشد که دستگاه‌های اجرایی طبق حکم قانون بودجه عمل کرده باشند باید تا امروز اطلاعات کارکنان را در سامانه کارمند ایران و همچنین اطلاعات مربوط به حقوق و مزایای آنها را در سامانه حقوق و مزایا ثبت کرده باشند.  

اما به نظر نمی‌رسد که در این فاصله تعیین شده اطلاعات کارکنان دراین دو سامانه تکمیل شده باشد و احتمالا زمان بیشتری در اختیار دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت و به نوعی بار دیگر آنچه که در قانون بودجه در این رابطه تاکید می‌شود در زمان مقرر اجرایی نخواهد شد. از سوی دیگر اگر قرار باشد دولت به قانون بودجه عمل کند پرداخت‌ها از ابتدای خردادماه مشروط به اطلاعاتی است که در سامانه‌های مذکور درج شده است.  

با وجود پیگیری‌هایی که از سازمان اداری و استخدامی دراین رابطه انجام شده تاکنون گزارش و اطلاعاتی در رابطه با عملکرد دستگاه‌ها ارائه نشده است و مشخص نیست که کدام دستگاه‌ها به قانون عمل کرده و کدام یک همراهی دراین رابطه نداشتند.  

اما سامانه کارمند ایران که چند سالی است برای درج اطلاعات کارکنان راه‌اندازی شده و از سوی دیگر سامانه حقوق و مزایا نیز طبق ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار گرفت که دستگاه‌های اجرایی آمار و اطلاعات حقوقی کارکنان را در آن ثبت کند و با وجود این‌که چند سال از اجرای قانون ششم گذشته آخرین اطلاعاتی که مربوط به حدود یکسال پیش است نشانی از عملکرد کامل دستگاه‌های اجرایی در این رابطه نداشت و برخی از اجرای قانون سرباز زدند.  

با این حال در مردادماه سال گذشته و طبق مصوبه‌ای که در هیات دولت وجود داشت قرار بر این بود تا دستگاه‌ها اطلاعات خود را کامل کرده و یا ورود کنند که بعد از آن گزارشی از سازمان اداری و استخدامی به دولت ارائه شد ولی تاکنون عملکرد سامانه حقوق و مزایا به صورت مشخص منتشر نشده است.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كارمند سامانه کارمند ایران سامانه حقوق و مزایا دستگاه های اجرایی اطلاعات کارکنان کارمند ایران قانون بودجه ثبت اطلاعات دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد