Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: مجموعه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار که با صرف اعتباری معادل ۲۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال احداث شده، آماده بهره‌برداری است.

علی باقری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پروژه مجموعه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار «بانو امامی» در زمینی به متراژ ۳۲۵ مترمربع و زیربنای یک هزار و ۱۲۲ متر مربع در خیابان امین واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار با صرف اعتباری معادل ۲۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال احداث شده است.

مدیر منطقه منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان از دیگر پروژه‌های فرهنگی آماده بهره‌برداری این منطقه را «فرهنگ‌سرای دکتر کتابی» واقع در شهرک کوثر عنوان کرد و افزود: این پروژه در زمینی به متراژ ۳۳۷ متر مربع و زیربنای ۶۵۰ متر در مدت ۱۱ ماه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال احداث شده است.

وی از پیشرفت ۳۰ درصدی خیابان اتصال خیابان مفتح به خیابان آزادگان خبر داد و تصریح کرد: این پروژه سال‌های زیادی جز درخواست‌های مردم این محله بود که این شهرداری با همت و تلاش شبانه‌روزی این پروژه را آزادسازی و هم اکنون در حال عملیات عمرانی و ساماندهی آن است.

باقری اظهار امیدواری کرد: با تلاش مهندسان و کارشناسان منطقه ۱۲ خیابان اتصال مفتح به آزادگان در نیمه اول سال ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: خیابان اتصال مفتح به آزادگان به طول ۶۰۰ متر و عرض ۳۰ متر با هزینه‌ای بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال جهت آزادسازی و تملک و ۲۵ میلیارد ریال جهت اجرا در حال احداث است.

مدیر منطقه منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تاکید کرد: منطقه ۱۲ تلاش می‌کند توزیع خدمات را در سطح این منطقه به طور یکسان در محلات منطقه انجام دهد تا شاهد منطقه‌ای پویا برای شهروندان باشیم و عدالت بین شهروندان ۱۱ محله این منطقه رعایت شود.

وی با اشاره به برنامه‌های ستاد پیشگیری کرونا در منطقه ۱۲ گفت: این منطقه، در ایام پیشگیری از شیوع ویروس کرونا روزانه در سه نوبت تمامی معابر و مکان‌های سطح منطقه را ضدعفونی و با اطلاع رسانی‌های وسیع نسبت به آگاه سازی مردم اقدام کرده است.

باقری گفت: بیش از ۱۰ هزار بسته بهداشتی حمایتی در محله‌های کم‌برخوردار این منطقه توزیع شده است.

کد خبر 421993

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیر منطقه 12 شهرداری اصفهان شهر پروژه هاي عمراني کلانشهر شهرداری اصفهان شهروند افتتاح پروژه های عمرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهره برداری منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز