Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته گذشته بود که محمد شریعتمداری، وزیرکار اعلام کرد که از هفته آینده ثبت نام سامانه «کارا» از کارگاه‌هایی که دارای محدودیت بوده و جزو ۱۳ رسته شغلی هستند که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از کرونا لطمه خورده اند، آغاز خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: وزارتخانه‌های ذیربط این مشاغل از جمله وزارتخانه‌های ارشاد، صمت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی درخواست‌های این مشاغل در سامانه کارا را تایید مجدد خواهند کرد تا در نهایت همه این اطلاعات با پایگاه اطلاعاتی سازمان تامین اجتماعی تطبیق داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب این تسهیلات ۱۲ درصدی با دقت بالایی به واحد‌های تولیدی پرداخت خواهد شد.

علاء الدین ازوجی، مدیرکل توسعه اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره جزئیات پرداخت گفت: کل پرداخت‌های ستاد کرونا برای یک میلیون کسب و کار با داشتن ۳ میلیون شاغل بیمه شده را شامل می‌شود. منابع بر اساس ضوابط ستاد اختصاص داده خواهد شد.

ازوجی در ادامه گفت: در جلسه‌ای که چندروز گذشته به دعوت بانک مرکزی با موسسات داشتیم، برای وحدت رویه در پرداخت‌ها بود تا در زمان پرداخت‌ها مشکلی ایجاد نشود. برای رصد افراد خویش فرما و کارفرما باید فرد در حال حاضر شاغل باشد و مبنا بیمه فرد است. آنچه در دستور ستاد است مبنای به کار گیری و شاغل بودن به استناد اینکه تعدیل نشود؛ امکاناتی است که سازمان تامین اجتماعی در اختیار قرار می‌دهد و باید اطلاعات بیمه شدگان در فروردین ماه ۹۹ در اختیار قرار گیرد و مبنا این خواهد بود که فرد آبان و آذر و دی ماه سال ۹۸ فعالیت داشته است و متوسط شاغلین در نظر گرفته خواهد شد.

وی گفت: در فاز بعدی مشاغل‌های غیررسمی نیز عملیاتی خواهد شد و مبنای پرداخت تسهیلات به این صورت است که بنگاه‌هایی که به اجبار تعطیل شده اند به ازای هر فرد بیمه شده ۱۶ میلیون تومان خواهد بود و برای واحد‌های کسب و کاری که تعطیل نشده اند به ازای هر فرد شاغل به کار ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد. زمان بازپرداخت از مهر امسال و با سود ۱۲ درصد و به مدت ۲ سال خواهد بود.

ازوجی در ادامه گفت: سعی شده اطلاعات دریافت شده با هماهنگی سازمان تامین اجتماعی باشد و مرکز تماس نیز ایجاد شده و سامانه راه اندازی شده است بنابراین با مشخص شدن سهم بانک‌ها برای مشاغل رسمی و غیر رسمی مشکلی در پرداخت تسهیلات نخواهد بود. تسهیلات به کارفرما و خویش فرمایان بدون کمترین دخالت خواهد بود و از این جهت مشکلی نخواهیم داشت. واحد‌های اقتصادی دارای پروانه کسب و کد بیمه شاغلین انجام می‌شود و برای واحد‌های بدون بیمه نیز تا دوماه اینده عملیاتی خواهد شد.

ازوجی در ادامه گفت: این حمایت‌ها مشروط به حفظ اشتغال خواهد بود و از ۱۳ رسته نزدیک به ۵۵۰ زیردسته اعلام شده و دستگاه‌های مرتبط نیز اضافه شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تسهیلات کسب و کار مشاغل آسیب دیده از کرونا پارسی خبر خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تأثیر سیلاب استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زیرکوه، مهدی دوستی صبح امروز در بازدید از مناطق سیل زده زیرکوه اظهار داشت:  16 روستا و 14 پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر 7200 نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها به صورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود 50 کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود 50 میلیارد تومان می باشد. باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح گردد تا در تابستان مشکلی برای تأمین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، 8 کیلومتر لوله 300 جی آرپی بمرود_ حاجی‌آباد است که به صورت کامل از بین رفته است، ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تأکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تأمین می‌گردد، لذا اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • سومین بسکتبال نوجوان آسیب دیده در حادثه تصاف درگذشت
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • قبور آسیب‌دیده خلدبرین ترمیم می‌شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • ترمیم قبور آسیب‌دیده خلدبرین
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد