Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان از جذب سرمایه گذاری ۲۹ میلیون دلاری شرکت های خارجی در استان مازندارن با وجود تحریم های بین المللی خبر داد. تاریخ انتشار: 06:30 - 21 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۹۳۸۳ حسین افضلی در گفت و گو با میزان با اشاره به توسعه نیروگاه های کوچک مقیاس اظهار کرد: در استان مازندارن ۲۴۵ مگاوات نیروگاه در مقیاس کوچک و پراکنده احداث شده، امسال نیز ۱۱۰ مگاوات نیروگاه کوچک مقیاس در مازندران و گلستان مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان تصریح کرد: با وجود محدودیت‌های بین المللی در حوزه صنعت برق استان مازندارن و گلستان نزدیک به ۲۹ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته است. بیشتر بخوانید: ۲۵۰ پروژه در صنعت آب و برق افتتاح می شود افضلی ادامه داد: سوخت مصرفی نیروگاه‌های کوچک مقیاس گاز است که این موضوع بر کاهش آلایندگی تاثیر مهمی دارد و از سوی دیگر راندمان این نیروگاه‌ها حدود ۴۸ درصد است و به دلیل قرار گرفتن در محل مصرف میزان اتلاف انرژی آن بالا است.

به گفته وی نیروگاه‌های پراکنده از لحاظ پدافند غیرعامل نیز در شرایط بهتری نسبت به نیروگاه‌های کوچک مقیاس قرار گرفته اند.

وی با اشاره به تلفات شبکه توزیع برق اظهار کرد: تلفات شبکه برق در سال‌های گذشته به ۱۸ درصد هم رسیده بود، با پیگیری دولت و سازمان توانیر میزان تلفات در شبکه توزیع یک رقمی شده، اما این تلفات بسته به هر استان متفاوت است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان ابراز کرد: تولید برق در استان‌های مازندارن و گلستان حدود ۳۵۰۰ مگاوات است و میزان مصرف برق در زمان پیک مصرف حدود ۴۱۰۰ مگاوات است که کمبود شبکه در تابستان از شبکه سراسری تامین خواهد شد.

افضلی بیان کرد: سال گذشته در استان مازندارن و گلستان خاموشی مدت دار نداشتیم و به دلیل هوای مناسب میزان مصرف رشد چندانی نداشته است.

مدیرعامل برق منطقه مازندارن و گلستان عنوان کرد: با توجه به عدم امکان ذخیره سازی برق، میزان تولید برق وابسته به میزان مصرف است و در صورت مشارکت مردم در مدیرت مصرف می‌توانیم خدمات برق را به بدون خاموشی ارائه دهیم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو مدیرعامل برق منطقه مازندران و گلستان مازندارن و گلستان استان مازندارن کوچک مقیاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت

مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اقداماتی برای افزایش راندمان نیروگاهی صورت گرفته است ، گفت: نیروگاه‌هایی که در کشور ساخته می‌شوند نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و از کلاسf هستند که راندمان بیش از ۵۵ درصد دارند.

وی ادامه داد: در دنیا نیز همین راندمان و بازدهی نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی طراحی و ساخته می‌شوند راندمان ۵۵ درصد دارند.

به گفته مدیر عامل توانیر نیروگاه‌هایی که راندمان پایین دارند در حال ارتقا هستند.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات این است که برای کاهش مصرف سوخت در نیروگاه‌های حرارتی توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر است

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر هدف‌گذاری شده است، خاطر نشان کرد: از این میزان ۴ هزار و۵۰۰ مگاوات مربوط می‌شود به چهار سرمایه گذار که اقدامات مناسبی در این زمینه انجام داده‌اند و نتیجه آن طی دو سال اخیر مشخص می‌شود.

به گفته این مقام مسئول فعالیت‌های خوبی در حوزه تخصیص زمین صورت گرفته است که امیدواریم در بخش تأمین ارز و تسهیلات مربوطه کمک می‌کند که این ۱۰ هزار مگاوات تجدید پذیر ها اتفاق بیفتد.

وی در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ۱۲۵۰ مگاوات است که پیش بینی می‌شود تا دو سال آینده سه تا چهار برابر شود.

کد خبر 6089418 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف