Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-01@02:27:27 GMT

با آب کرفس جوش‌های صورت‌تان را برطرف کنید

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۳۱۹۵

با آب کرفس جوش‌های صورت‌تان را برطرف کنید

رویداد۲۴ ممکن است برخی از این ادعاها از پشتوانه علمی برخوردار نباشند. در ادامه با این که آیا آب کرفس برای پوست انسان مفید است یا خیر بیشتر آشنا می شویم.

آیا آب کرفس آکنه را درمان می کند؟
اگرچه افراد بسیاری مدعی هستند که آب کرفس می تواند آکنه را درمان کند، اما هیچ مطالعه ای که این مساله را اثبات کرده باشد، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آکنه یک بیماری التهابی پوست است که به مسدود شدن منافذ پوست منجر می شود. دلایل اصلی آن شامل سن، ژنتیک، هورمون ها، رژیم غذایی و برخی سویه های باکتریایی Cutibacterium acnes می شوند.


ادعاهای نادرست
اگرچه آکنه به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است، برخی افراد مدعی هستند که تولید بیش از حد سبوم یا چربی پوست به واسطه میزان بیش از حد باکتری استرپتوکوک دلیل آن است. گفته شده است که نمک موجود در آب کرفس استرپتوکوک را نابود می کند و از این رو، آکنه کاهش می یابد.

با این وجود، این ادعاها پیچیدگی آکنه را بیش از حد ساده کرده و این حقیقت که این باکتری ها می توانند هم به سلامت انسان آسیب رسانده و هم به آن کمک کنند را نادیده می گیرند. افزون بر این، پژوهش های محدود از این ایده که کرفس موجب نابودی استرپتوکوک می شود، پشتیبانی می کنند.

در شرایطی که یک مطالعه نشان داد که برگ های کرفس عملکرد ضد باکتریایی علیه استرپتوکوک موتانس دارد، اما در آن از یک فرمول خمیردندانی استفاده شده بود.

افزون بر این، اگر بدن شما دارای میزان بیش از باکتری های مضر استرپتوکوک باشد، ممکن است به مصرف آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید و باید همواره با یک پزشک در این زمینه مشورت کنید.

همچنین، اگرچه نمک دارای خواص ضد باکتریایی برای حفظ مواد غذایی و سلامت دندان است، هیچ پژوهشی از این ایده که محتوای سدیم آب کرفس عفونت های باکتریایی یا ظهور آکنه را کاهش می دهد، پشتیبانی نمی کند.
فواید بالقوه آب کرفس برای آکنه
اگرچه هیچ مطالعه ای پشتیبان این ایده نیست که آب کرفس آکنه را درمان می کند، اما ممکن است به دلایل دیگر علائم آکنه را تسکین دهد.

آب کرفس قند کمی دارد و جایگزینی خوب برای نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، قهوه های شیرین شده و نوشیدنی های انرژی‌زا است. پژوهش ها رژیم های غذایی حاوی قند زیاد را با افزایش آکنه و رژیم های غذایی با گلیسمی پایین را با کاهش آکنه پیوند داده اند.

یک رژیم غذایی با گلیسمی پایین حاوی مواد غذایی است که سطوح قند خون را به سرعت افزایش نمی دهند. از جمله آنها می توان به غذاهای سرشار از فیبر مانند سبزیجات، غلات کامل، عدس، لوبیا، و برخی میوه ها مانند توت ها، سیب و گلابی اشاره کرد.

اگر آب کرفس را جایگزین نوشیدنی های شیرین کنید، ممکن است کاهش آکنه به واسطه مصرف قند کمتر و فیبر بیشتر در رژیم غذایی خود را شاهد باشید.بیشتر بخوانید:ایجاد هر نوع ضایعه جدید در پوست را جدی بگیرید

افزون بر این، آب کرفس سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است که ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند.

با توجه به این که آکنه یک بیماری التهابی است، مصرف مواد غذایی ضد التهاب ممکن است استرس اکسیداتیو و سطوح هورمون هایی مانند فاکتور رشد شبه انسولین-1 (IGF-1) که به آکنه منجر می شود را کاهش دهد.

به طور کلی، به پژوهش های بیشتر در این زمینه نیاز است.
فواید بالقوه دیگر برای پوست
آب کرفس ممکن است فواید دیگری برای سلامت پوست داشته باشد.
افزایش هیدراتاسیون
آب کرفس همانگونه که مشخص است بیشتر از آب تشکیل شده و ممکن است به آبرسانی پوست شما کمک کند.

نوشیدن مایعات به اندازه کافی در طول روز به آبرسانی به بدن و حفظ سلول های پوست در وضعیتی مناسب کمک می کند. زمانی که با کم آبی بدن مواجه هستید، پوست ممکن است کدر به نظر برسد و همچنین خطوط و چین و چروک های پوست هرچه بیشتر مشخص شوند.

با این وجود، نوشیدن مایعات با بهبود پوست خشک مرتبط نیست. پوست خشک به واسطه کاهش سطوح چربی در پوست شکل می گیرد و معمولا با استفاده از مرطوب کننده ها برای حفظ آب در لایه اپیدرم پوست درمان می شود.

اقدامات پیشگیرانه دیگری مانند تغییر صابون، استفاده از آب گرم و نه داغ، و استفاده از کرم پس از استحمام نیز توصیه شده است.

با این وجود، آبرسانی مداوم به بدن برای سلامت کلی انسان اهمیت دارد و به حفظ ظاهر شاداب و درخشان پوست کمک می کند.
افزایش دسترسی به مواد مغذی در پوست
آب کرفس ممکن است مقدار مواد مغذی ارسالی به پوست شما را افزایش دهد. آثار آبرسانی آن ممکن است به ارسال مواد مغذی و حذف مواد زائد در سراسر بدن از جمله پوست شما کمک کند.

افزون بر این، آب کرفس حاوی مواد مغذی مختلف است که از سلامت پوست پشتیبانی می کنند که از آن جمله می توان به فیبر، منیزیم، روی، و ویتامین های A، B، C، و K اشاره کرد.

به عنوان مثال، ویتامین C نقشی کلیدی در تولید کلاژن دارد، در شرایطی که روی برای بهبود زخم مهم است.

در نهایت، آنتی اکسیدان های موجود در آب کرفس ممکن است به محافظت از پوست و جوان سازی سریع‌تر و موثرتر آن کمک کنند.
محتوای قند کم
انتخاب آب کرفس به جای نوشیدنی های شیرین می تواند برای پوست شما مفید باشد.

یک رژیم غذایی حاوی قند زیاد با افزایش پیری پوست از طریق فرایندی به نام گلیکاسیون پیوند خورده است.

گلکاسیون زمانی رخ می دهد که قندها با فیبرهای کلاژن و الاستین تعامل داشته و ترکیباتی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) شکل بگیرند. کلاژن و الاستین پروتئین های کلیدی مسئول ساختار و نرمی پوست هستند.

با گذشت زمان، محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته می تواند به پژمردگی پوست و افزایش ظهور خطوط و چین و چروک ها منجر شود.

از این رو، انتخاب نوشیدنی های کم قند مانند آب کرفس ممکن است میزان مصرف کلی قند شما را کاهش داده و سلامت پوست را تقویت کند.
مواد مغذی آب کرفس
آب کرفس سرشار از مواد مغذی است و یک افزودنی عالی به رژیم غذایی شما محسوب می شود. یک پیمانه (240 میلی لیتر) آب کرفس حاوی موارد زیر است:

کالری: 42.5

پروتئین: 2 گرم

کربوهیدرات: 9.5 گرم

فیبر: 4 گرم

قند: 5 گرم

کلسیم: 8 درصد ارزش روزانه

منیزیم: 7 درصد ارزش روزانه

فسفر: 5 درصد ارزش روزانه

پتاسیم: 14 درصد ارزش روزانه

سدیم: 9 درصد ارزش روزانه

ویتامین A: 7 درصد ارزش روزانه

ویتامین C: 16 درصد ارزش روزانه

ویتاین K: 74 درصد ارزش روزانه

افزون بر این، آب کرفس مقادیر کم از ریزمغذی هایی مانند مس، روی، فولات، بیوتین و مقدار زیاد از ویتامین های B را ارائه می کند. همچنین، آب کرفس سرشار از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که ممکن است به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کنند.

در نهایت، آب کرفس این امکان را فراهم می کند تا مقدار بیشتری کرفس را در یک لیوان مصرف کنید. منبع: عصر ایران لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت پوست و زیبایی رژیم غذایی مواد مغذی درصد ارزش پوست شما کمک کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری

رودخانه دز به زلالی شهرت فراوان دارد و کیفیت آب این رودخانه به حدی است که جزء بهترین آب‌ها ازنظر املاح به‌شمار می‌آید.

رودخانه دز بخشی از حوضه کارون به شمار می‌رود که آب آشامیدنی شهرستان دزفول و برخی از شهر‌های جنوبی خوزستان را تأمین می‌کند و علاوه‌بر این به واسطه داشتن بستری از قلوه‌سنگ رودی زلال و بدون گل‌ولای است که به‌همین خاطر بوستان‌ها و تفرج‌گاه‌های بسیاری در اطراف این رود که از وسط دزفول می‌گذرد به‌وجودآمده است و در روز‌های مختلف سال پذیرای شهروندان و میهمانان زیادی است.

همچنین کشاورزی منطقه و دامداری نیز وابسته به آب رودخانه دز هستند و سلامت این آب بر سلامت محصولات کشاورزی و دامی بسیار مؤثر است.

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری به رودخانه دز

آنچه که تاکنون گفته شد بخشی از تاثیرات رودخانه دز در زندگی مردم شهرستان دزفول و سایر افراد جامعه بود، اما تمامی کاربرد‌های این رود تاثیر مستقیمی بر سلامت افرادی دارد که بصورت مستقیم و یا غیرمستقیم از آن بهره می‌برند؛ پس اعلام خبری مبنی بر ورود ۶۰ درصد فاضلاب خام شهری به این رودخانه شوکه کننده و تلخ است!.

نوری پور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز گفته است: حفاظت از رودخانه دز به عنوان شاهرگ حیاتی و اقتصادی استان می‌بایستی به صورت مستمر صورت پذیرد و هر گونه غفلتی در این زمینه پیامد‌های زیست محیطی و اجتماعی ناگواری برای بهره‌مندان بدنبال دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت اتصال فاضلاب تیپ ۲۹۲ زرهی ارتش به شبکه فاضلاب شهری نیز می‌گوید: علی رغم برخی اقدامات صورت گرفته توسط پادگان ارتش و اداره آبفای شهرستان متاسفانه کماکان این فاضلاب به رودخانه دز جاری بوده و با توجه به مصوبات اخیر کارگروه مذکور ضرورت اجرای هر چه سریعتر تعهدات و وظایف قانونی توسط آن اداره و رفع معضل موجود مورد تاکید قرار گرفت.

نوری همچنین مجددا به وظیفه قانونی اداره آب و فاضلاب در انجام مطالعه و اجرای طرح‌های ایجاد و توسعه تاسیسات مربوط به جمع آوری، انتقال، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب پرداخت و افزود: قریب به ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول از جمله زیبا شهر، بخش‌هایی از کوی حافظ، فاضلاب خروجی جنب پارک مهرگان و نیز گاو میش آباد غربی و شرقی همچنان به صورت خام به رودخانه دز وارد می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، نگرانی دوست داران محیط زیست را به دنبال داشته است.

تهدید سلامت شهروندان

خانم عزیزی که عصر یکی از همین روز‌های بهاری در بوستان ساحلی پارک رعنا دزفول همراه با خانواده‌اش در کنار رودخانه مشغول تفریح بود، گفت: یکی از تفریحات ما مردم دزفول و حتی مسافران این شهر در ایام تابستان شنا کردن در آب رودخانه است که اگر این حجم از فاضلاب وارد رودخانه می‌شود قطعا سلامت مردم به طور جدی تهدید می‌شود.

او ادامه می‌دهد: پسر من الان در آب همین رودخانه مشغول شنا کردن است و حداقل آسیبی که می‌تواند به او وارد شود، ابتلا به بیماری‌های پوستی است و این موضوع برای من نگران کننده است.

آقای طحان که در کنار رودخانه ایستاده است و مشغول ماهیگیری است نیز در خصوص این موضوع می‌گوید: چند سالی است که بازنشسته شده‌ام و اکثر اوقات مشغول ماهیگیری و فروش آنها به دوستان و آشنایان هستم؛ این ماهی‌ها در آب رودخانه‌ای پرورش یافته‌اند که گفته شده بیش از نیمی از فاضلاب شهری درون آن ریخته می‌شود.

او می‌گوید: مردم از ماهی که در این رودخانه پرورش یافته‌اند و محصولات کشاورزی که از آب رودخانه دز تولید می‌شوند تغذیه می‌کنند. در روستا‌های پایین‌تر مردم به پرورش گاومیش و تولید محصولات لبنی مشغول هستند که در بازار شهر و کشور توزیع می‌شود؛ این دام‌ها از آب رودخانه دز تغذیه می‌شوند.

آقای حکمت که چند قدم آن طرف‌تر شنونده گفت‌گوی ما بود، به این بحث وارد شد و گفت: در کنار این موضوعاتی که گفته شد از همه مهم‌تر آب شرب شهرستان و دیگر شهر‌های استان است که از آب رودخانه دز تامین می‌شود.

او ادامه می‌دهد: مسئله ورود فاضلاب به رودخانه دز سال‌هاست مطرح می‌شود و شنیده شده بود که در دست پیگیری و رفع است. انتظار می‌رفت مسوولان از جمله آبفا دزفول با فوریت آن را حل کنند.

به هیچ عنوان ۶۰ درصد فاضلاب وارد رودخانه نمی‌شود

حسین سعادتی فر مدیر آبفای دزفول  اظهار کرد: طی بازدید‌های متعدد و کارشناسی‌های دقیق صورت گرفته به هیچ عنوان ۶۰ درصد فاضلاب به رودخانه دز سرازیر نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر دزفول در دو نقطه کوی زیباشهر و پارک مهرگان بعد از پل غدیر فاضلاب سنتی وارد رودخانه دز می‌شود، افزود: در این دو نقطه از طریق جداول روباز سنتی شهرداری فاضلاب به سوی رودخانه دز هدایت میشود لذا وظیفه پاسخگویی در این خصوص بر عهده آبفا نیست.

سعادتی‌فر با تاکید بر اینکه در غرب رودخانه دز هیچگونه ورودی فاضلابی وجود ندارد، تصریح کرد: طی بازدید‌های متعدد کارشناسان آبفا و تکنسین‌های پادگان زرهی ایستگاه پمپاژ فاضلاب و خطوط انتقال به صورت کامل بر مدار بهره برداری بوده و تاکید می‌شود با اجرای پروژه‌ای در سال گذشته به ارزش ۵۰ میلیارد ریال دیگر به هیچ عنوان فاضلابی به غرب رودخانه دز وارد نمی‌شود.

شبکه دفع فاضلاب خانگی در مناطق مذکور ایجاد نشده است!

یک کارشناس شهرداری گفت: در مناطق زیباشهر و پارک مهرگان دزفول فاضلاب شهری ایجاد نشده است و آب‌های سطحی و فاضلاب‌های خانگی وارد جداول روباز شهرداری شده و به رودخانه هدایت می‌شوند. اداره آب و فاضلاب وظیفه دارد فاضلاب‌های خانگی را جمع کند تا به کانال‌های ایجاد شده برای دفع آب‌های سطحی وارد نشوند.

آبفا خوزستان متعهد به انجام طرح جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه دز شد

علیرضا خردمند فرماندار ویژه شهرستان دزفول هفته گذشته نیز با اشاره به مشکلات زیست محیطی ایجاد شده برای رودخانه دز و برداشت آب غدیر از این رودخانه گفته بود: در سفر استاندار خوزستان به شهرستان که طی روز‌های گذشته انجام شد، شرکت آب و فاضلاب استان متعهد شد طرح کامل فاضلاب زیباشهر دزفول به منظور جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه دز را به قید فوریت عملیاتی کند.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تقویت کننده موی مردانه
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • کرم معجزه
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت