Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@22:19:52 GMT

تفاوت اصلی خاک گلدان با خاک باغچه

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۰۴۳۹

تفاوت اصلی خاک گلدان با خاک باغچه

باغبان‌های موفق همیشه ترکیبی از اطلاعات را در مورد گیاهان دارند و می‌دانند که چگونه باید یک گیاه را با بهترین تکنیک‌ها برای گل دادن پرورش دهند. یکی از جنبه‌هایی که به آن نیاز دارید، این است که در مورد نوع خاک اطلاعات داشته باشید. در این قسمت از آموزش نکات باغبانی در نمناک قصد داریم که خاک باغچه را با خاک گلدان مقایسه کنیم و ببینیم که هر کدام باید در چه زمانی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قبل از هر چیز باید یک سوال ساده مطرح کنیم.


خاک چیست؟
قبل از این که وارد توضیحات شویم، باید این موضوع را روشن کنیم.

برخلاف آنچه که شنیده اید خاک آلودگی یا گل و لای نیست، اگرچه که ممکن است با این مواد همراه باشد، اما نمی‌توان این تعریف را برای آن ارائه داد.

گل و آلودگی چیزی است که باعث کثیف شدن چیز‌های دیگر می‌شود، اما خاک این گونه نیست.

خاک باعث پرورش گیاهان بوده و به عنوان باغبان حتماً باید ویژگی‌های هر نوع خاک را بشناسیم، زیرا با یکدیگر تفاوت دارند و سپس بر اساس ترجیح مان یکی از آن‌ها را انتخاب کنیم.

حداقل شش نوع خاک وجود دارد:

شنی
رسی
گچی
لجنی
خاک گلدان
خاک همراه با خزه
ترکیب این خاک به محل زندگی شما بستگی دارد. حال در این قسمت قصد داریم که خاک گلدان را با خاک باغچه مقایسه کنیم.

خاکی که برای باغچه استفاده می‌کنیم، باید حداقل ۳۰ سانت خاک رویی یا سطحی داشته باشد. زیر آن نیز باید زیر خاک را قرار دهیم. همان طور که اشاره کردیم، ترکیب خاک سطحی در مناطق مختلف متفاوت است، اما عموما این خاک غلیظ و سنگین است و آب را به راحتی در خود نگه می‌دارد.

اگر در منطقه شن زار مانندی زندگی می‌کنید، احتمالاً خاک به سرعت آب را درون خود جذب می‌کند و خشک می‌شود و خاک‌های رسی نیز آب را درون خود به مدت طولانی نگه می‌دارند و دیرتر خشک می‌شوند.

انواع و اقسام خاک
ویژگی‌های خاک باغچه
این خا ک. میلیون‌ها سال روی زمین باقی می‌ماند و گیاهان و حیوانات زیادی روی آن زاییده شده و می‌میرند.
مواد مغذی بسیار بالایی دارد و نمی‌توان گفت که حتما وجود آن‌ها ضروری می‌باشد.
این خاک‌ها زنده هستند و حاوی میکروارگانیسم‌ها و قارچ‌ها و دانه‌ها می‌باشد.
می‌توانید خاک باغچه را از فروشگاه‌های باغبانی با انواع مختلف و متفاوت خریداری کنید.
یکی دیگر از خاک‌های در دسترس، خاک باغچه غنی شده می‌باشد که این خاک در مراکز باغبانی به فروش می‌رسد، اما مواد ارگانیک به آن اضافه شده و باعث می‌شود که خاک باروری بیشتری داشته باشد.
خاک باغچه‌ها آب را درون خود نگه می‌دارد و زود خشک نمی‌شود.
خاک باغچه غلیظ و سنگین است.


ویژگی‌های خاک گلدان
اولین چیزی که باید در مورد خاک گلدان بدانیم، این است که نباید از روی اسم آن فکر کنیم که این خاک مصنوعی می‌باشد.
این خاک مانند دیگر خاک‌های طبیعی است، ولی نوع آن متفاوت است و ترکیبی از اجزای مختلف با اهداف خاص در آن قرار گرفته است.
یک خاک گلدان معمولی مواد ارگانیک مثل خاک اره را در درون خود دارد.
یکی دیگر از کیفیت‌های مهم خاک گلدان این است که این خاک عقیم است و حاوی میکروارگانیسم نیست.
خاک گلدان همچنین حاوی هوای زیادی است و به همین دلیل راحت خشک می‌شود و به تنفس گیاهان کمک می‌کند و از آن جایی که این خاک سبک است، هوای زیادی در آن جریان پیدا می‌کند و ریشه‌های آن به خوبی رشد می‌کنند.
خاک گلدان سبک می‌باشد.
خاک گلدان نمی‌تواند به راحتی آب را نگه دارد.

چه زمانی از خاک باغچه استفاده کنیم؟
همان طور که در بالا اشاره کردیم، باید در مورد گیاهان اطلاعات کافی داشته باشیم تا مهارت‌های پرورش آن‌ها را فرا بگیریم. باید بدانیم که چه زمانی از چه نوع خاکی استفاده کنیم.

خاک باغچه برای باغچه‌ها و گیاهانی که بیرون از منزل هستند، بسیار مناسب می‌باشد.

اگر می‌خواهید که حفره‌های کوچکی را در باغچه خود پر کنید، از این خاک استفاده کنید.

خاک باغچه همچنین برای مناطقی کاربردی است که می‌خواهید در آن درخت بکارید و به عنوان یک قانون اگر به بهبود کیفیت خاک نیاز ندارید و فقط می‌خواهید که قسمت‌های خالی را پر کنید، خاک باغچه بهترین گزینه است و همچنین بسیار ارزان نیز می‌باشد.

اما اگر کیفیت خاک برای تان مهم است، بهتر است که از خاک باغچه غنی شده استفاده کنید و به یاد داشته باشید که خاک باغچه غنی شده گران‌تر بوده، بنابراین قبل از خرید حتما در انتخاب خود دقت کنید.

چه زمانی از خاک گلدان استفاده کنیم؟
خاک گلدان برای گیاهان داخل خانه بسیار ایده آل می‌باشد. اگر سبد‌های گلدانی دارید و می‌خواهید گیاهان را داخل منزل پرورش دهید، از این خاک استفاده کنید.

این خاک آب زیادی را درون خود نگه می‌دارد. خاک گلدانی برای گیاهان داخل گلدان بسیار مناسب است و البته قبل از زمانی که آن‌ها را به باغچه انتقال دهید.

خاک گلدان برای اهداف مشخصی تعیین شده است و انواع مختلف آن نیز در دسترس می‌باشند.

باید اطمینان حاصل کنید که نوع صحیح آن‌ها را خریداری کنید.

در مجموع بسیاری از افراد فکر می‌کنند که خاک گلدان بهتر از خاک باغچه است، اما این گونه نیست. باید به اهداف خود توجه کنید.

خاک گلدان گران‌تر از خاک باغچه یا خاک باغچه غنی شده است، اما اگر از راه درست آن را استفاده کنید، هرگز پول خود را هدر نداده اید.         منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خاک گلدان انواع خاک کاشت گل و گیاه پارسی خبر استفاده کنید خاک باغچه درون خود خاک گلدان چه زمانی نوع خاک خاک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا

سیدابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس بین جمهوری اسلامی ایران و قاره پرظرفیت آفریقا و نیز تشکر از گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات انجام شده برای برگزاری این اجلاس و نمایشگاه مرتبط با آن، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق با زمان‌بندی مشخص برای تحقق اهداف اجلاس تاکید کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گام اول برای موفقیت و تحقق اهداف این اجلاس وجود اراده میان طرفین است که نفس برگزاری اجلاس نماد و نمودی از وجود این اراده است، گفت: گام دوم شناخت ظرفیت‌های متقابل است که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در کنار این اجلاس، قدم مهمی برای معرفی این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به کشورهای آفریقایی است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه به رغم تحریم‌ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های بسیاری داشته و امروز می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فناور نامید، افزود: کسب شناخت از پیشرفت‌ها و دستیابی ایران به فناوری‌های نوین بسیار مهم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تقویت همکاری‌ها با کشورهای قاره آفریقا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد تأکید امام راحل بوده و در این سال‌ها نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر این مسئله تأکید داشته‌اند، اظهار داشت: تفاوت معناداری در نگاه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد، ما به دنبال همکاری با کشورهای آفریقایی برای این کشورها و پیشرفت آنها هستیم، اما کشورهای غربی به گواهی تاریخ صرفاً به دنبال چپاول منابع و ثروت‌های کشورهای آفریقایی بوده و هستند.

رئیسی با بیان اینکه به باور ما در صورت فراهم بودن بسترهای لازم، مردم کشورهای آفریقایی همانند کشورهای غربی دارای استعداد و زمینه‌های فراوانی برای پیشرفت و دستیابی به جایگاه‌های رفیع علمی و فناوری هستند، تصریح کرد: اگر چه کشورهای غربی اینگونه تبلیغ می‌کنند که فقط خودشان توانایی دستیابی به فناوری‌های نوین را دارند، اما باور داریم که استعدادها و توانمندی‌های کشورهای آفریقایی در این زمینه به هیچ وجه کمتر از کشورهای غربی نیست.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در کشورهای آفریقایی، وجود معادن و منابع گسترده در این کشورها و فناوری و دانش لازم برای بهره‌برداری و فرآوری این معادن در جمهوری اسلامی ایران را ظرفیت‌های متقابل و مکمل توصیف و اضافه کرد: کشت فراسرزمینی و تامین منابع اولیه برای مراکز تولیدی و صنعتی با قیمت مناسب از دیگر زمینه‌های همکاری با آفریقا هستند.

رئیسی با بیان اینکه خدمات فنی-مهندسی در جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی بسیار پیشرفت داشته است، به بهره‌برداری از سد ساخته شده در کشور سریلانکا توسط متخصصان ایرانی در روزهای گذشته اشاره کرد که با بالاترین سطح تکنولوژی‌های نوین احداث شده بود و تصریح کرد: امروز متخصصان ایرانی توانمندی ساخت پالایشگاه و نیروگاه‌های پیشرفته را دارند و این ظرفیت مهمی برای گسترش همکاری‌های فیمابین ایران و کشورهای آفریقایی است.

رئیس جمهور گام بعدی در زمینه گسترش روابط دو طرف را شناخت موانع پیش‌رو و تلاش برای رفع آنها دانست و خاطرنشان کرد: تمهید زیرساخت‌های لازم برای گسترش روابط از جمله توسعه و تقویت خطوط کشیرانی، خطوط هوایی و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی و پولی از زمینه‌های ضروری برای گسترش روابط و همکاری‌ها میان دو طرف است.

رئیسی ادامه داد: طبیعتاً هر کدام از کشورهای آفریقایی شرایط خاص خود را دارند و لذا برای توسعه روابط با این کشورها لازم است برنامه متناسب با وضعیت هر کدام از کشورها تهیه و عملیاتی شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش ارائه شده در زمینه برنامه وزارت صمت برای رفع موانع موجود در مسیر گسترش روابط تا اجلاس سال آینده، گفت: یک‌سال زمان برای رفع این مشکلات زمان بسیار طولانی است و باید تلاش کنید موانع موجود نهایتاً در مدت ۳ ماه برطرف شود؛ وزیر و دست‌اندرکاران وزارت صمت نشان داده‌اند که توانمندی این کار را دارند و رفع این موانع نباید یکسال به طول بینجامد.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • روز دوم نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ تفاوت جالب میان داوطلبان زن و مرد؛ این رشته کمترین داوطلب را دارد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد