Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:22:50 GMT

اولویت اصلی مجلس یازدهم احیای فرهنگ اسلام ناب محمدی است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۲۲۱۴

اولویت اصلی مجلس یازدهم احیای فرهنگ اسلام ناب محمدی است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین اولویت مجلس یازدهم احیای فرهنگ اسلام ناب محمدی است تا با ولنگاری و تهاجم فرهنگی که مؤمنان کشور را مکدر کرده است مبارزه شود.

احمد سالک در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مهم‌ترین اولویت‌های مجلس یازدهم، اظهار کرد: مجلس باید کمر همت برای برخورد با باندهای فساد فرهنگی ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولویت دوم که باید در مجلس یازدهم به آن پرداخته شود وحدت نیروهای انقلابی و ارزشی در مجلس است که اگر این وحدت و تعامل خوب شکل نگیرد با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد و لازمه تحقق آن این است که نمایندگان از خودگذشتگی داشته باشند و رعایت مسائلی را کنند که موجب تقویت بنیه‌های وحدت می‌شود.

سالک افزود: اما نکته سوم که قابل توجه است اجرایی کردن مطالبات مقام معظم رهبری در قالب قانون و نظارت بر حسن اجرای قانون است. برای جهش تولید در مجلس دهم یک سری مصوبات مانند قانون رفع موانع تولید را داشتیم که باید در مجلس یازدهم قوانینی تصویب شود که نقش اساسی در گسترش فرهنگ جهش تولید داشته باشد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: نکته چهارمی که باید در اولویت مجلس جدید قرار بگیرد بهبود معیشت مردم است. ضربه‌ای که کرونا به اقتصاد و بیکاری کارگران زد باید به نحو مطلوب مورد توجه قرار گیرد. از جمله باید نظارت دقیق بر رشد قیمت کالاها انجام شود چون به شکل سرسام‌آور قیمت‌های کالاهای اساسی مردم افزایش یافته است و نظارتی در این خصوص نیست.

سالک تصریح کرد: اولویت پنجم مجلس یازدهم، تنظیم برنامه و بودجه از حیث قانونی است که جمیع مسائل از جمله شرکت‌های دولتی را در بر بگیرد و برنامه‌ریزی و بودجه‌ای برای سال ۱۴۰۰ داشته باشند که بودجه بدون استفاده از نفت تنظیم شود و توجه بیشتری به رشد ملی کنند. بنابراین قوانین برنامه و بودجه باید اصلاح شود و مشخص شود برنامه‌ای که دولت به مجلس ارائه می‌دهد بر اساس کدام مؤلفه‌ها و شاخصه‌ها است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت پنجم مجلس یازدهم باید تقویت بنیه های دفاعی با هدف قدرت بازدارندگی باشد، گفت: امنیت و حفظ کیان نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر تقویت بنیه‌های دفاعی کشور است.

وی افزود: نکته مهم دیگر که مجلس جدید باید در اولویت قرار دهد سیاست ظلم‌ستیزی، کفر ستیزی و اسرائیل ستیزی است که باید با هدف حمایت از مقاومت در سراسر دنیا باشد و نیروهایی مانند حزب‌الله و حشد الشعبی باید تقویت شوند. این موضوعی است که باید بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری به آن توجه شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همچنین مجلس یازدهم باید از جمیعِ تجربه‌های ۱۰ مجلس گذشته استفاده کند و جبران سوختگی‌های مجلس‌های گذشته را کند و از برنامه‌های کلانی که بوده بهره ببرد و خود را آماده تنظیم برنامه ۵ ساله هفتم کند. باید این برنامه مبتنی بر احکام دائمی و اسناد بالادستی باشد تا جهش تولید و اقتصاد مقاومتی محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احمد سالک اولویت های مجلس یازدهم استانی سیاسی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • سردار رادان از نمایندگان مجلس برای حمایت از «طرح نور» تشکر کرد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس برای حمایت از طرح نور
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است