Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه ملی قزاقی موسوم به «فارابی» برای چهارمین بار مسئولیت «Global Hub» طرح توسعه پایدار «تاثیرات آکادمیک» سازمان ملل را برعهده خواهد گرفت. این تصمیم نشان دهنده استقبال از فعالیت‌های این دانشگاه پیشرو قزاقستان در زمینه اجرای برنامه‌های توسعه پایدار است.

برنامه «تاثیرات آکادمیک» ابتکار هشتمین دبیر سازمان ملل «بان کی مون» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه فارابی از سال 2014، «Global Hub» را اداره می‌کند و اولین دانشگاهی است که در میان دانشگاه‌های کشورهای مشترک المنافع این جایگاه را به دست آورده است.

دانشگاه فارابی به طور فعال در اجرای ۱۷ هدف از اهداف توسعه پایدار برای محافظت از منابع سیاره زمین، اطمینان از دسترسی آحاد جامعه به امکانات آموزشی و رفاهی با کیفیت، توسعه نوآوری و حفظ اکوسیستم‌های محیط زیستی فعالیت می‌کند.

دانشگاه فارابی پیشروی برگزاری تعدادی از رویدادهای مهم بین‌المللی با موضوع توسعه پایدار جهان بوده است. به عنوان مثال این دانشگاه سومین انجمن روسای دانشگاه های آسیا درباره توسعه پایدار را برگزار کرد. در سال ۲۰۱۸ در چارچوب انجمن اقتصادی آستانه، دانشگاه فارابی با مشارکت مستقیم دبیرکل سابق سازمان ملل «بان کی مون» موسسه توسعه پایدار را در قزاقستان افتتاح کرد. به عنوان یک سازمان بین المللی دانشگاهی، فعالیت این موسسه توسعه همکاری‌های بین‌المللی در زمینه آموزشی، پژوهشی و حوزه‌های فرهنگی و بشردوستانه و ارتقاء مشارکت برای اجرای اهداف توسعه پایدار است.

امروزه در این دانشگاه کرسی‌های یونسکو در رشته‌های روزنامه‌نگاری بین‌المللی و رسانه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. علاوه بر این طبق برنامه توسعه پایدار این دانشگاه با همکاری دانشگاه کلمبیا برنامه «MDP Global Classroom» برای تهیه متخصصان را اجرا می‌کند.

این خبر را رایزنی فرهنگی ایران در قزاقستان برای خبرگزاری مهر ارسال کرده است.

کد خبر 4922381 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی قزاقستان یونسکو روزنامه نگاری توسعه پایدار توسعه فرهنگی ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی ترجمه ادبیات کتابفروشی تازه های نشر خبرگزاری مهر رایزنی فرهنگی ادبیات جهان گردشگری شیوع کرونا میراث فرهنگی معرفی کتاب دفاع مقدس دانشگاه فارابی توسعه پایدار بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • هنرآموزی برای کسب مهارتی پایدار
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • ترس نتانیاهو از صدور قرار بازداشت در دادگاه بین المللی کیفری
  • ترس نتانیاهو از صدور قرار بازداشت دادگاه بین المللی کیفری
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی