Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: اغلب قوانین مصوب مجلس با همدیگر در تضاد هستند و حتی برخی از قوانین کلاً با «جهش تولید» مغایر است لذا اصلاح قوانین را جزو اولویت‌های مجلس یازدهم می‌دانیم. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، احمد محرم‌زاده در نخستین نشست خبری با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی اهر و هریس که در باشگاه فرهنگیان اهر برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا آن‌طور که باید و شاید نتوانستیم در اجتماعات مردمی حضور داشته باشیم و این ویروس عملاً مانع از اجرای برخی برنامه‌هایمان شد لذا این جلسه اولین نشست با اصحاب رسانه اهر و هریس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که خبرنگاران و اصحاب رسانه همیشه در مظان اتهام هستند، افزود: حق نویسی و دفاع از حقوق مردم از رسالت‌های خبرنگاران بوده و حتی اگر هم تحت فشار باشند به قطع یقین می‌دانم باز از حق و حقوق مردم دفاع می‌کنید.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم با ذکر اینکه مدیری که نتواند خواسته‌ها و انتظارات ما را در رابطه با خدمتگزاری به مردم برآورده کند لزومی به همکاری نمی‌بینیم، گفت: در کل باید شایسته‌سالاری در اولویت باشد، شاید کسی در ستاد محرم‌زاده کاری نکرده ولی اگر شایسته باشد چه ایرادی دارد از او استفاده کنیم؟

وی تصریح کرد: روال به گونه‌ای شده که برخی وادار می‌کنند که نماینده در هر اموری دخالت کند در حالی که وظیفه نماینده مجلس چیز دیگری است، بنده نیز اخیراً در نشست نمایندگان شمالغرب کشور مطرح کردم که اغلب قوانین مصوب مجلس با همدیگر در تضاد هستند و حتی برخی از قوانین کلاً با «جهش تولید» مغایر است لذا اصلاح قوانین را جزو اولویت‌های مجلس یازدهم می‌دانیم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: معتقدم در مجلس یازدهم باید بیشتر در موضوع نظارت تمرکز کنیم و در عین حال نفس‌مان را آلوده نکنیم. زمانی موفق خواهیم بود که مانع از هوای نفسمان شویم یعنی که اجازه ندهیم یک مدیر مجموعه یا نهادی بر نماینده غلبه کند.

وکیلی: منتخبان مجلس یازدهم بر روی لوایح و طرح‌های مجلس دهم کار کنندمنتخب مردم ورزقان در مجلس یازدهم: مردم به مجلس جدید برای کاهش بار مشکلات امید دارند

محرم‌زاده بابیان این‌که ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری را با جدیت دنبال می‌کنیم، گفت: بقعه شیخ شهاب الدین اهری یکی از بزرگ‌ترین بناهای تاریخی استان و کشور است، بنا داریم تا قدم در راه ثبت جهانی این بقعه برداریم در حالی که تاکنون در این خصوص اقدامات قابل توجهی صورت نگرفته است.

وی تاکید کرد: اخیراً در دیدار با مدیران یکی از ادارات واقع در محوطه بقعه شیخ شهاب الدین اهری تاکید کردم که باید در راستای ثبت جهانی این مکان تاریخی، اداره خود را خارج کند چون در پیگیری این موضوع کاملاً مصمم هستم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری از جمله جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران و ورنی را ضروری دانست، گفت: جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران از جمله برنامه‌های فرهنگی منطقه ارسباران است و حتماً باید برای رشد و شکوفایی منطقه‌مان از برنامه‌های فرهنگی و هنری حمایت کنیم.

محرم‌زاده اضافه کرد: مجلس یازدهم بایستی از روزهای ابتدایی به فکر درآمد، معیشت و اقتصاد مردم باشد چراکه به عنوان مثال بیکاری جوانان از معضلات اصلی اهر و هریس است.

وی با تاکید بر این‌که پاسخ به اعتماد مردم در انتخابات را می‌توانیم با توجه و تلاش برای رفع مشکلات آنها بدهیم و این مهم جزو انتظارات مردم است، گفت: مردم در انتخابات مجلس یازدهم علی‌رغم تمامی مشکلات و مسائل در پای صندوق‌های رأی حاضر شدند تا در تعیین سرنوشت کشور سهیم باشند و از طرفی هم پاسخ یاوه‌گویی‌های دشمنان را بدهند، در این رابطه بایستی ما به عنوان نماینده مردم به اعتماد مردم پاسخ مثبتی همچون رفع مشکلات و معضلات دهیم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: تمرکزگرایی در گذشته باعث شده تا اغلب مناطق از حیث وجود زمینه‌های توسعه‌ای همانند صنعت محروم بماند و نباید انتظار داشت دولت در شرایط فعلی در شهرستان‌های محروم کارخانه یا واحد تولیدی و صنعتی ایجاد کند، به عبارتی اهر و هریس در زمانی که می‌توانست صاحب صنعت شود تمرکزگرایی در کلان‌شهرها مانع این امر شد.

محرم‌زاده با اشاره به این‌که بیکاری جوانان از معضلات اصلی خانواده‌های اهری و هریسی است، گفت: مهم‌ترین مشکل ما در اهر و هریس، درآمد کم، نبود تولید و بیکاری جوانان است در حالی که کسی منکر خدمات نظام جمهوری اسلامی نیست اما متاسفانه در مقایسه با نقاط دیگر کشور می‌توانیم بگوییم اهر و هریس محروم مانده است.

وی در ادامه اظهار کرد: قول‌هایی از مدیرعامل شرکت ملی مس ایران برای توسعه معادن اهر و هریس گرفته‌ام و معتقدم با استفاده از این زمینه‌ها می‌توانیم اشتغال برای جوانان ایجاد کنیم و همچنین قول‌هایی نیز برای فعال‌سازی معدن سوناجیل هریس گرفته‌ام که برای تحقق این وعده‌ها تا حصول نتیجه پیگیر خواهم بود.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم بر لزوم پیگیری برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در اهر تاکید کرد و افزود: دانشکده پرستاری اهر بعد از مدتی تعطیل و به کلی فراموش شده است اما ما به این دانشکده‌ها بسنده نمی‌کنیم بلکه پیش نیاز تمامی پیشرفت حوزه بهداشت و درمان اهر این است که دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان راه اندازی شود که جزو مطالبات مردم است.

محرم‌زاده یادآور شد: اگر مسئولی تا دیروز مقابل محرم زاده بود و در مسیر مخالف من حرکت کرد اگر امروز برای مردم کار کند ما با آن مدیر یا مسئول اختلافی نداریم و به تمامی مدیران و مسئولان می‌گوییم همه باید در خدمت مردم باشیم.

وی در پایان با بیان اینکه ارتقاء فرمانداری اهر را به فرمانداری ویژه پیگیری می‌کنم، خاطرنشان کرد: من به شخصه به یاری همگان از جمله اصحاب رسانه نیاز دارم و عمیقاً اعلام می‌کنم هم مشتاق پیشنهادات و هم مشتاق انتقادات هستم.

انتهای پیام/126/ ع

 

R7887/P/S6,47/CT11 واژه های کاربردی مرتبط آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس مجلس یازدهم محرم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟