Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صوفی ظهر دوشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه راه اندازی سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی(SDI) در شهرداری همدان گفت: تحقق شهر هوشمند نیازمند استفاده از ظرفیت‌های فناوری‌های نوین در عرصه‌های مختلف است که مدیریت شهری همدان طی دو سال اخیر به این موضوع توجه ویژه ای داشته است.

صوفی بابیان اینکه باید از ظرفیت‌های این حوزه به نحو مطلوب بهره برد، گفت: خدمات شهری باید به صورت روزانه و برخط در دسترس عموم و کارشناسان حوزه‌ها قرار گیرد و با بارگذاری و تحلیل روزانه اقدامات و فعالیت‌ها شاهد افزایش بهره‌وری در اداره و اجرای امور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خوشبختانه رویکرد تعاملی در بدنه مدیریت شهری برای پیشبرد اهداف فناورانه مهیا است، افزود: اجرای سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی به عنوان یکی از فناوری‌های نوین از ملزومات مهم و اثرگذار در اداره شهرها است.

وی گفت: شهرداری همدان نیز به این حوزه نگاه ویژه ای دارد و طبق بررسی‌ها و کارشناسی‌های صورت گرفته درصدد هستیم برای اولین بار در کشور داده‌های حوزه فضای سبز را در این سامانه بارگذاری کرده و از قابلیت‌ها و نتایج مثبت آن به نحو مطلوب بهره مند شویم و سطح کمی و کیف خدمات و همچنین میزان رضایتمندی عمومی را ارتقا دهیم.

معاون خدمات شهری شهردار همدان نیز در این باره گفت: تحقق زیرساخت‌های فناورانه در شهرداری همدان ضروری است چرا که لایه‌های مختلف مدیریت شهری را در بر می‌گیرد و باید به صورت آنلاین و آفلاین خدمات را از این حوزه دریافت کنیم.

مطالعات اجرای سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی از سال ۹۷ شروع شده است

وحید علی ضمیر با بیان اینکه این سامانه قابلیت زیادی برای شهروندان و کارشناسان دارد، افزود: مطالعات اجرای این سامانه از سال ۹۷ شروع شده و در حوزه خدمات شهری و سازمان‌های زیر مجموعه می‌توان با دسته بندی و بارگذاری داده‌ها و تحلیل آنها و دریافت اطلاعات طبقه بندی شده توسط کارشناسان در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات رسانی پیش رفت.

وی ضمن تشریح قابلیت‌ها و مزایای این سامانه، تصریح کرد: در حوزه‌های فضای سبز، مدیریت بحران، مبلمان شهری، وضعیت آسفالت معابر، ساماندهی مشاغل شهری، زیبا سازی می‌توان از قابلیت‌های این سامانه به نحو مطلوب استفاده کرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار همدان نیز استفاده از این سامانه را ضروری برشمرد و گفت: رویکرد شهردار همدان در حوزه فناوری مثبت است و طی سال‌های اخیر در بحث تهیه و تدوین بودجه نیز به حوزه فناوری نگاه ویژه ای شده است که نتایج مثبتی را رقم زده است.

مرتضی حضرت زاده این سامانه را تکمیل کننده سامانه GIS شهرداری همدان دانست و گفت: حوزه خدمات شهری بخش قابل توجه خدمات رسانی مدیریت شهری را در بر می‌گیرد که این سامانه می‌تواند در بهبود وضعیت خدمات دهی به مردم مؤثر باشد، چرا که یکی از دغدغه‌های مهم در حوزه‌های مختلف، قدرت تصمیم گیری و تحلیل داده‌ها است که سامانه این فرصت را برای مدیران فراهم می‌کند تا عملکرد بهتری از خود نشان دهند.

وی تصریح کرد: با استفاده از این سامانه در پیش بینی بودجه و همچنین بودجه ریزی عملیاتی اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و کاهش هزینه‌ها و اجرای تصمیمات کارشناسی شده را شاهد خواهیم بود.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری همدان نیز در این جلسه گفت: ورود مدیریت شهری به حوزه فناوری انکارناپذیر است چرا که توسعه شهرها و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات در گرو تحلیل داده‌ها و اتخاذ تصمیمات کارشناسی و طبقه بندی شده است.

سیامک سلیمی افزود: بستر سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی بیش از ۲۰۰ لایه GIS را در اختیار شهروندان قرار خواهد داد و کمک شایانی در تحلیل داده‌ها در حوزه‌های مختلف دارد تا در مرحله اجرا و عملیاتی شدن، شاهد خدمات رسانی بهتر به شهروندان باشیم.

مجری اجرای این سامانه نیز افزود: سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی از دستاوردهای نوین یک شرکت دانش بنیان است که پیش از این در شهرداری‌های تبریز، سمنان، کرمانشاه، اهواز، کاشان و همچنین شرکت آبفای استان همدان و برخی دیگر از شرکت‌های خدمات رسان کشور اجرا شده و موفقیت‌های خوبی را رقم زده و رضایتمندی نیز به همراه داشته است.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا ارتقای سطح بهره وری شهرداری فناوری اطلاعات و ارتباطات معاون برنامه ریزی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرداری همدان مدیریت شهری خدمات شهری همدان نیز داده ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز

روح الله خوشبت با تشریح عملکرد و اقدامات انجام شده از سوی مدیریت شهری در بارنگی‌های چند ماه گذشته اظهار کرد: مجموعه خدمات شهری همه تلاش خود برای گذراندن این بارش‌ها بدون خسارت و آسیب به شهر و شهروندان به کار گرفته است.

او با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی بارش‌های آخر هفته سنگین خواهد بود بر لزوم آمادگی کامل برای این روز‌ها در حوزه خدمات شهری تاکید کرد.

خوشبخت خاطرنشان کرد: پاکسازی و لایروبی مسیل‌ها و سد‌ها از ضایعات و گل و لای بارندگی هفته گذشته از جمله اقدامات مهمی است که باید به سرعت پایان یابد و نحوه صحیح انجام شدن آن مستمر مورد بازرسی قرار گیرد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز همچنین یادآور شد: باید بر اساس تجارب بارندگی‌های گذشته مشکلات موجود در نقاطی که موجب رخ دادن آب گرفتگی یا سایر مسائل شده است را رفع کنیم.

خوشبخت بر لزوم به کارگیری تدابیر جدی برای چیدمان ماشین آلات، پمپ‌ها و تجهیزات در نقاط مختلف شهر تاکید کرد و گفت: پشت سر گذاشتن بدون خسارت و آسیب این بارندگی‌ها در گرو آماده باش کامل نیرو‌ها و تجهیزات است که باید با مدیریت هر یک از مسئولان مربوطه به بهترین نحو انجام شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز افزود: سامانه ۱۳۷ مرکز ارتباطات مردمی شهرداری شیراز و سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز به‌طور شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است.

او از مردم خواست از اسکان و تردد در حاشیه رودخانه‌ها یا مسیل‌ها خودداری و از استقرار و نصب چادر در بوستان‌ها، بستر رودخانه‌ها و مناطق کوهستانی به‌خصوص در مناطق با شیب زیاد و مسیل‌ها اجتناب کنند.

 خوشبخت با بیان اینکه از مسیر‌های منتهی به رودخانه‌هایی که سیل در آنها جریان دارد دوری‌کنید، عنوان کرد: به یاد داشته باشید خودرو‌ها و وسایل نقلیه، مکان امنی در مقابل وقوع سیل نیستند، چراکه سیل می‌تواند خودرو را به حرکت درآورد و حتی واژگون کند.

او خاطرنشان کرد: در جریان آب راه نروید؛ ۱۵ سانتیمتر آب در حال حرکت ممکن است باعث بر هم خوردن تعادل شما شود؛ اگر مجبورید در آب حرکت کنید از مسیری بروید که آب حرکت نمی‌کند.

به گفته خوشبخت؛ شنا کردن و حرکت در جریان سیل بسیار خطرناک است و خطر غرق‌شدگی به دنبال دارد.

 معاون شهردار شیراز یادآور شد: وسیله نقلیه محل امنی در مقابل سیل نیست، اگر وسیله نقلیه (به علت فرورفتن در آب یا گل) از حرکت ایستاد، فوراً آن را ترک کرده و به‌جای مرتفع بروید.

او همچنین از شهروندان خواست به هشدار‌های هواشناسی و ایمنی در زمان بارندگی توجه کنند و با رعایت این نکات و پرهیز از تردد غیر ضروری درسطح شهر همراه و یاری رسان مدیریت شهری باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد