Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمد سالاری در جلسه روز سه‌شنبه شورای شهر تهران با انتقاد به رویکردهای اخیر شورای عالی معماری و شهرسازی گفت: در جلسات گذشته شورا به رغم آنکه برای همه آحاد مردم تهران تامین پارکینگ را الزام‌آور کردیم، اما در جلسه شورای عالی شهرسازی تصمیم‌ گرفته می‌شود که بخش عمده‌ای از پارکینگ‌های ساختمان پلاسکو که قرار بود در حد استانداردهای کشور ساخته شود، تامین نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی شهرسازی و معماری کشور،‌ طرح توسعه مجلس شورای اسلامی در بهارستان موضوع بحث و بررسی بود. 

سالاری با بیان اینکه این طرح یک پیشینه تاریخی دارد، گفت: از شهرداری منطقه و سپاه انصار المهدی که در تدوین محدوده گذرها اقدامات خوبی را انجام دادند و محدوده ۴۱ هکتار را به ۲۸ هکتار برسانند تشکر می‌کنم، اما آنچه که اکنون تصویب شده است به رغم مخالفت‌های ریاست شورای شهر تهران و بنده به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست. 

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی افزود: چرا که در محدوده طرح مشخص نشده است که خانه‌های ساخته شده در چه جانمایی قرار دارند و همچنین مشخص نیست خانه‌هایی که ساخته نشده‌اند کجا باید ساخته شوند و قابلیت راستی‌آزمایی برای شهرداری تهران نسبت به وزارتخانه وجود ندارد و البته امکان دسترسی نیز وجود ندارد.

وی افزود: متاسفانه اصول شهرسازی و معماری به ویژه سیمای منظر شهری در آن رعایت نشده  است. در تمامی  دنیا ساختمان‌های عمومی و حاکمیتی نمادهای فاخر معماری کشورها محسوب می‌شوند در حالی که ساختمان جدید مجلس به هیچ عنوان اصول مربوط به معماری ایرانی اسلامی را که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، توسط نهاد قانون‌گذار کشور رعایت نشده است. 

سالاری گفت: به رغم پیگیری‌هایی که در شورای شهر انجام دادیم اما آنچه ارائه شده است پذیرفته شده نیست. 

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی با بیان اینکه در طرح مصوب اعلام شده که  امکان دسترسی مردم به آنجا محدود و حذف شود، افزود: اگرچه نماینده سازمان میراث فرهنگی نیز بر این مساله تاکید داشت اما همچنان این نگرانی وجود دارد که دسترسی مردم محدود شود. این در حالی است که در همه دنیا در کاخ‌های سلطنتی به راحتی امکان حضور مردم وجود دارد، اما این مسائل تعیین تکلیف نشد. 

سالاری ادامه داد: پرداخت عوارض متعلق به ساختمان‌ها خیلی شفاف نیست و همچنان اینکه آیا شعاع ۵۰۰ متری باید از ساختمان مرکزی مجلس باشد یا از محدوده ساختمان‌های اطراف ان باشد بلاتکلیف است،‌لذا تکلیف مجلس معلوم شد که در کجا بارگذاری داشته باشد،‌اما تکلیف مردم همچنان نامعلوم است.

وی با بیان اینکه موضوع تعیین تکلیف عدم نفع‌ها نیز مشخص نشده است، گفت: وزارت راه و شهرسازی هنوز این مساله را تعیین تکلیف نکرده است. 

سالاری گفت:‌ رئیس شورای عالی شهرسازی کشور بدون توجه به دغدغه‌های درست نمایندگان شورای شهر تهران آن را تصویب کرده است. اگرچه که بعدا تماس گرفتند و گفتند نظراتتان را اعلام کنید و ما در مصوبه اعمال می‌کنیم، اما این رویکرد درستی نیست. 

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی افزود: در دوره مدیریت شهری گذشته وزارت راه و شهرسازی تلاش می‌کرد نظر شورای شهر را اخذ کند و بدون نظرات ما موضوعی مطرح نمی‌کرد و از این منظر به رویکرد اخیر شورای عالی شهرسازی اعتراض دارم. 

در ادامه، محسن هاشمی ضمن اعتراض به شهردار تهران گفت: موضوع مهمی در دستور شورای شهرسازی بود و شهرداری در آنجا بسیار خنثی عمل کرد. اولا شهردار از آن موضوع خبردار بود اما در جلسه شرکت نکرد،‌ دوما شهردار منطقه بسیار ضعیف گزارش داد و به هیچ وجه دفاع نکرد. از طرفی اصلا قبل از تشکیل این جلسه شهرداری  باید جلسه ویژه‌ای می‌گذاشت و مشورت انجام می‌گرفت. شهرداری در این جلسه بسیار خنثی حاضر شد. 

هاشمی ضمن اشاره به تجاوز به حقوق شهر گفت: همین‌جور به حقوق شهر تجاوز می‌شود و متاسفانه شهرداری ساکت ایستاده و آقای حناچی هیچ موضع‌گیری نکردند و شاید خودشان هم از این موضوع راضی بودند، چرا که در غیر اینصورت در جلسه شرکت می‌کردند. 

رئیس شورای شهر تهران گفت: این را به عنوان تذکر به آقای حناچی بنویسید و بگویید چرا در این موضوع منفعل عمل کردند. بیشتر تقصیر مربوط به خود شهرداری است. خیابان را از مردم گرفتند و شهرداری وا داده است،‌ اکنون می‌خواهند دو خیابان دیگر را هم بگیرند و باز هم شهردار واداده است. عمدتا صدای ما از طریق شهردار باید عملی شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است. 

کد خبر 510821 برچسب‌ها شورای شهر تهران مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران مجلس شورای اسلامی شورای عالی شهرسازی معماری و شهرسازی شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، گفت: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

وی با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، بیان کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

وی تصریح کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، افزود: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، اظهار داشت: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین‌المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، گفت: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران