Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@23:40:44 GMT

اشیای محیط با رادار کوانتومی شناسایی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۷۸۵۳

اشیای محیط با رادار کوانتومی شناسایی می‌شوند

رادار کوانتومی با استفاده از پروتون‌های درهم‌پیچیده اشیا را شناسایی می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دنیای پیچیده فیزیک کوانتوم کاربردهای جالبی نیز دارد. فیزیکدانان موفق به توسعه نمونه اولیه‌ای از یک رادار کوانتومی شده‌اند که با بهره‌گیری از پدیده درگیری کوانتوم، اشیای اطراف را شناسایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم در آینده نه چندان دوری می‌تواندد جای رادارهای فعلی را بگیرد.

پدیده درگیری کوانتومی حالت عجیبی است که در آن دو ذره چنان به یکدیگر متصل می‌شوند که بدون توجه به میزان فاصله ما بین‌شان، ارتباط دائمی و سریع دارند. سنجش حالت یکی از ذره‌ها باعث تغییر سریع حالت ذره دیگر می‌شود، حتی اگر ذره دیگر در آن سر دنیا قرار داشته باشد. این امر حاکی از آن است که اطلاعات سریع‌تر از سرعت نور حرکت می‌کند که به نظر غیرممکن می‌رسد اما کاملاً مشهود و صحیح است.

دانشمندان هنوز درکی از دلیل و نحوه عملکرد این پدیده ندارند اما موفق به کشف راه‌هایی شدند تا از آن به نفع بشر استفاده کنند. برای مثال می‌توان به ساخت کامپیوترهای کوانتومی و توسعه اینترنت کوانتومی اشاره کرد که هر دو فوق‌العاده سریع و غیرقابل هک کردن هستند. حال محققان موسسه علم و فناوری اتریش، دانشگاه یورک و ام.آی.تی با به کارگیری پدیده درگیری کوانتومی موفق به ساخت رادار نوینی شده‌اند.

رادارها امواج رادیویی یا مایکروویوی به محیط ارسال می‌کنند و باتوجه به نحوه بازتاب و برگشت آنها، تصویر واضحی از اشیای اطراف به دست می‌آورند. رادار کوانتومی نیز به همین روش کار می‌کند اما به جای امواج رادیویی از پروتون استفاده می‌کند.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: امواج رادیویی پروتون فیزیک کوانتوم رادار کوانتومی رادار کوانتومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پرشکوه هاوال با H6

این خودروی برقی-بنزینی از یک موتور 1500سی.سی بهره می‌برد که موتور بنزینی آن قدرتی معادل 147.5 اسب بخار و موتور برقی آن معادل 174 اسب بخار نیرو تولید می‌کند. همچنین هاوال H6 به دلیل بهره‌مندی از تعویض دنده الکترونیکی، گرم‌کن صندلی راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای راننده، سرنشین جلو و جانبی و پرده‌ای جزو خودروهای ایمن شناخته می‌شود.

هاوال هیبریدی H6 با بکارگیری انواع رادارهای روز دنیا خودروی مدرنی محسوب می‌شود؛ رادار کمکی در ترافیک، رادار تشخیص نقطه کور، رادار کروز یکپارچه، رادار تشخیص خطوط و حفظ حرکت خودرو در لاین حرکت، سیستم تشخیص عابر پیاده و بکارگیری ترمز اضطراری تنها بخشی از امکانات فناورانه این خودرو است.
پیش از این گروه بهمن هاوال  H2 را به ایران معرفی کرده بود؛ این محصول در زمان ورود به ایران به سرعت جایگاه خوبی در بازار پیدا کرد و توانست نظر دوست‌داران خودرو را به خود جلب کند.

دانلود مشخصات هاوال با H6

دیگر خبرها

  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • از نقشه‌های آمریکا با خبر هستیم
  • (تصویر) حمله اوکراینی‌ها به رادار کنترل آتش ارتش روسیه؛ ۹۲N۶E از کار افتاد؟
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد