Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جبار کوچکی‌نژاد، منتخب رشت در مجلس یازدهم اظهار کرد: منتخبان مجلس یازدهم شناخت درستی از مطالبات مردم دارند که بیشترین مطالبه مردم در حوزه اقتصادی است و از آنجایی که حوزه اقتصاد، حوزه وسیعی است، اشتغال، تولید، رشد اقتصادی، ارزش پول ملی در داخل حوزه اقتصاد است. قطعاً منتخبان برای اینکه بتوانند پاسخ مطالبات مردم را بدهند باید از این زاویه وارد مجلس شوند و در جهت مشکلات اقتصادی مردم گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی دیگر از مطالبات اساسی مردم، عدالت و مبارزه با فساد و پرداخت‌ها است. طبق قانون برنامه و بودجه تفاوت حقوق شاغلان و بازنشستگان باید ۱۵ درصد باشد، اما در حال حاضر فاصله به درصد بالایی رسیده و این فاصله مشکلات بسیاری را به وجود آورده است؛ بر همین اساس بازنشستگان از مجلس یازدهم توقع دارند که به این موضوع و فساد و رانت و حقوق‌های نجومی ورود کند و همه دریافتی‌ها در سایت تحت کنترل دیوان محاسبات قرار گیرد.

کوچکی‌نژاد درباره تشکیل فراکسیون مدیران دولت نهم و دهم نیز گفت: نمایندگان از بخش‌ها و صنوف مختلف وارد مجلس شده‌اند و مطالبات منطقه‌ای و ملی دارند و به نظر من تشکیل فراکسیون مدیران دولت نهم و دهم معنایی ندارد. از آنجایی که تشکیل فراکسیون اختیاری است، هیچکس افراد را از تشکیل فراکسیون منع نمی‌کند، اما در مجموع وجود فراکسیون مدیران دولت نهم و دهم نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

عضو‌کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس دهم بیان کرد: با توجه به اینکه من چهار دوره در مجلس بوده‌ام، اما باید گفت متأسفانه در این دوره، شاهد اتفاقات عجیبی هستیم یعنی مشتاقان ریاست خیلی زیاد شده‌اند؛ در این چند ساله من مجلس را به این شکل ندیده بودم.

وی ادامه داد: قالیباف، حاجی‌بابایی، میرسلیم، نیکزاد و حسینی از کاندیدا‌های ریاست مجلس هستند و در بخش نواب هم کاندیدا‌ها دو چندان اضافه شده‌اند.

کوچکی‌نژاد اضافه کرد: اشخاصی که کاندیدای ریاست مجلس هستند، چون در گذشته مدیر و وزیر بوده‌اند، خود را شایسته ریاست می‌دانند. در نهایت امیدوارم رقابت نهایی بین دو نفر صورت بگیرد و انتخاب شایسته‌ای داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: کنایه معنادار میرسلیم به قالیباف: کاندیدای ریاست مجلس نباید به دنبال ریاست جمهوری باشد منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم، تعداد فراکسیون‌ها را بسیار زیاد دانست و گفت: تعداد فراکسیون‌ها از عدد گذشته و نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده که این چنین منتخبان به فراکسیون‌ها هجوم آورده‌اند، فراکسیون‌های متعدد با نام‌های مختلف تشکیل شده به عنوان مثال سه، چهار گروه در حال جمع‌آوری امضا برای تشکیل فراکسیون کارگری هستند.

وی افزود: من در مجلس پیش عضو فراکسیون گردشگری و فرهنگیان بوده‌ام و فکر می‌کنم در مجلس یازدهم نیز در همین فراکسیون‌ها حضور داشته باشم. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی تشکیل فراکسیون مجلس یازدهم فراکسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات

در فضای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس و با توجه به اینکه تعداد کمی از نامزد‌ها در رقابت‌ها شرکت می‌کنند ممکن است این تلقی بوجود آید که فضای انتخابات مثل دور اول پرشور و هیجانی نباشد.    طبعا مردمی که براساس اعتقاد قبلی، باور‌های سیاسی و دینی و تکلیف و وظیفه‌ای که در قبال کشورشان دارند در انتخابات شرکت می‌کنند و در این خصوص دور اول یا دوم انتخابات برایشان تفاوتی ندارد و همان طور که در دور اول مبتنی بر حق و تکلیفشان در این حرکت بزرگ حضور فعالانه داشتند با همان روحیه در دور دوم انتخابات نیز مشارکت می‌کنند.    توجه به این نکته هم حائز اهمیت است که اگر مردم در انتخابات این دوره شرکت نکنند طبعا آن حقی را که نسبت به سرنوشت خود دارند و براساس همان حقوق باید نامزد‌های منتخب و اصلح خود را به خانه ملت بفرستند نادیده می‌گیرند.   در حال حاضر، باید تکلیف ۴۵ نفر از نمایندگان مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شود و این هم سهم تعداد محدودی از شهر‌های کشور بویژه تهران است که باید در این زمینه کار را تمام کنند.   به نظر می‌رسید که در این دور از انتخابات مسئولیت مردم تهران بیشتر است، چون تکلیف نهایی درباره تعداد نامزد‌های بیشتری از تهران باید در دور دوم مشخص شود و نمایندگان پایتخت هم اگر از پشتوانه رای خوبی برخوردار نباشند ممکن است آن کارایی لازم را در خانه ملت نداشته باشند.    از این رو حضور مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند مشارکت مردم را در سرنوشت شهر، منطقه و حتی کشور را تحت تاثیر قابل توجهی قرار دهد.   بر همین اساس به نظر می‌رسد که با توجه به اینکه اکثریت نمایندگان مجلس با توجه به حضور خوب جامعه در دور اول انتخابات شکل گرفتند و مردم نامزد‌های منتخب خود را مبتنی بر صندوق آرا به مجلس فرستادند تکلیف تعداد نماینده باقیمانده اگر مشخص شود نقش بسیار موثری در سرنوشت مجلس، هیات رئیسه و آینده خانه ملت در جهت حل مشکلات مردم داشته باشد.    امید است مردم مثل دور اول به این وظیفه و مسئولیت سنگین خود در سپردن امانت به اهلش عمل کنند و با حضور جدی و پرشکوه خود این امکان را فراهم کنند تا تعداد نمایندگان باقی مانده از پشتوانه لازم برای ایفای نقش در مجلس برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد