Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@22:52:13 GMT

یک درخواست از بهبودیافتگان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۶۵۰۱

یک درخواست از بهبودیافتگان کرونا

مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه وضعیت ذخایر خونی کشور قابل قبول است، گفت: از مردم می‌خواهیم اهدای خون را فراموش نکنند.

به گزارش مشرق، پیمان عشقی، مدیرعامل سازمان انتقال خون در شبکه خبر با اشاره به اینکه بحث پلاسما درمانی به صورت کارآزمایی تحقیقاتی انجام شده و به ستاد ملی کرونا ارائه شده است، گفت:‌ بعد از تأیید این ستاد نتایج آن اعلام می‌شود؛ ضمن اینکه در نقاط دیگر دنیا نیز کارهای موازی در این خصوص انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید پلاسما درمانی، روشی موثر در بهبود بیماران کرونایی

وی ادامه داد: اهدای پلاسما با دستگاه‌ صورت می‌گیرد و فقط از زردابه خون گرفته می‌شود اما اهدای خون به صورت مستقیم وارد کیسه خون می‌شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون خاطرنشان کرد: اهدای پلاسما در بهبودیافتگان از افرادی صورت می‌گیرد که یک ماه از بهبودی آنها گذشته باشد و این افراد می‌توانند بعد از آن نیز ماهی یکبار و به مدت سه ماه این اهدای پلاسما را داشته باشند؛ 18 مرکز سازمان انتقال خون آمادگی دریافت پلاسمای بهبودیافتگان از کرونا را دارد.

عشقی با بیان اینکه فرآیند اهدای پلاسما تخصصی بوده و سازمان انتقال خون کشور توانایی انجام آن را دارد،‌گفت:‌وضعیت ذخایر خونی کشور قابل قبول است،اما از مردم می‌خواهیم اهدای خون را فراموش نکنند؛ چرا که پایگاه‌های اهدای خون استاندارد و کاملاً تحت نظارت و کنترل است و جای هیچ نگرانی برای اهدای خون وجود ندارد.

وی با تأکید بر اینکه بهبودیافتگان از کرونا باید اهدای پلاسما را مورد توجه قرار دهند، افزود: با توجه به اینکه پادزهر ضد کرونا در این افراد روز به روز کمتر می‌شود، این افراد باید این فرصت را از دست ندهند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: در دنیا میزان اهدای خون در شرایط کرونا 75 درصد کاهش داشته که این میزان در ایران به 35 درصد رسید اما اکنون 10 درصد کاهش پیدا کرده است.

عشقی با بیان اینکه بیماران خاص، مبتلایان به کرونا،‌بیماران دیالیزی و سرطانی از جمله بیمارانی هستند که به فرآورده‌های خونی نیاز دارند، یادآور شد: بیماران کرونا بستری شده به پلاسمای واجد پادزهر بیماران بهبودیافته نیاز دارند.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان انتقال خون در شب‌های قدر، ابراز داشت: برای این شب‌ها آمادگی گسترده‌ای داریم؛ البته در خصوص پایگاه‌های سیار در مجامع و مراکز برگزاری مراسم‌ها به دلیل شرایط موجود محدودیت‌هایی داریم اما از افرادی که به دلایل مختلف قادر به روزه‌داری نیستند می‌خواهیم از صبح تا ساعت 16 عصر و افراد روزه‌دار نیز از پس از افطار تا بامداد به مراکز انتقال خون مراجعه کرده و خون خود را اهدا کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور اخبار بورس سلامت انتقال خون اهدای خون پلاسما ویروس کرونا مدیرعامل سازمان انتقال خون اهدای پلاسما اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند

آفتاب‌‌نیوز :

طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین دارو وجود ندارد.

به گزارش سازمان غذا و دارو، در روز‌های اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

این گزارش خاطرنشان کرد: وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود و مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه (اینجا) با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

وارفارین دارویی ست که به عنوان رقیق کننده یا ضد انعقاد شناخته شده و و در مواردی که احتمال ترومبوز یا آمبولی عروقی بالا است مانند پس از جراحی قلب باز و سکته مغزی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند