Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خدمات و مشارکت های اجتماعی لازم می داند با توجه به انتشار گزارش خبرگزاری فارس در خصوص تکدی گری، و صحبت های مدیرعامل این سازمان در این گزارش که با سوء برداشت برخی افراد و سو استفاده عده ای دیگر همراه شده بود، موارد زیر را به اطلاع برساند:

1. در این مصاحبه به صراحت از اقدام خوب شهرداری و مردم شهر تبریز در کمک به حل مشکلات نیازمندان یاد و تمجید شده است و به این تجربه مثبت به صراحت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


2. در قسمتی از این مصاحبه اشاره گردیده بود
که بخشی از بی خانمانان شهر تبریز مانند بسیاری از شهرهای دیگر ایران به تهران مهاجرت کرده اند و در گرمخانه های تهران اسکان دارند.آن چه مدیرعامل سازمان به آن اشاره کرده بود واقعیتی است که براساس پذیرش مددجویان در مراکز تحت پوشش قابل بررسی است و به هیچ وجه اینکه متکدیان شهر تبریز به تهران می آیند در مصاحبه ذکر نشده و متاسفانه برخی رسانه ها به طور استنباطی و به اشتباه از چنین تیتری استفاده شده است.
۳.تهران به مثابه یک کلانشهر که با آسیب های متعدد اجتماعی دست به گریبان است بخش بزرگی از سر ریز آسیب های منطقه ای و استانی که در مناطقشان پذیرفته نمی شوند را در خود جذب کرده و این موضوع قابل بررسی و دارای مبنا است. آنچه در مصاحبه تاکید شده اشاره به آسیبی ملی است و چون خبرنگار مصداقا از شهر تبریز صحبت کرده نام این شهر مطرح شده و تاکید شده این موضوع ناشی از وجود پدیده فقر است و اختصاص به شهر یا منطقه خاصی ندارد.

۴. شهر تبریز با سابقه بی نظیر در ایجاد خیریه هایی با قدمتی بیش از صد سال و با رویکرد مقابله با آسیب های اجتماعی سابقه درخشانی دارد و واضح است که هیچکس نمی تواند منکر این واقعیت باشد و نکته قابل توجه اینکه مدیر عامل این سازمان با توجه به سابقه مطالعه بر روی این پدیده در تبریز همواره و در محافل و مجامع مختلف به عنوان تجربه ای موفق از این موضوع یاد کرده است و بدیهی است که بیان مطالبی که مورد سو برداشت شده برخلاف باور این سازمان و عاری از واقعیت است.
۵. در حال حاضر همکاری های خوب و مثبتی میان شهرداری های تهران و تبریز، به عنوان رئیس کمیته آسیب های اجتماعی کلان شهرهای کشور، با محوریت این سازمان وجود دارد و قطعا آنچه در برخی رسانه ها و برخلاف این باور منعکس شده برداشت غیر دقیق از طرح فنی یک پدیده پیچیده اجتماعی بیش نبوده است.
در پایان نسبت به بهره برداری غیر منصفانه و ناقص معدود رسانه ها از موضوعی اجتماعی که همه جامعه از آن درک روشنی دارند ابراز تاسف کرده و امید داریم همه ارکان جامعه به جای پرداختن به حواشی کمک کنند اندکی از آلام و مشکلات اقشار آسیب پذیر جامعه کاسته شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت فاقد مجوز
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز