Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@23:38:49 GMT

شکار در جنگل ‌های شمال ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۳۹۷۱

شکار در جنگل ‌های شمال ممنوع شد

مدیرکل محیط زیست مازندران با اعلام ممنوعیت ۵ ساله شکار در جنگل های شمال گفت: این تصمیم در تکمیل ابلاغ آیین نامه قانون شکار و صید گرفته شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حسینعلی ابراهیمی کارنامی مدیرکل محیط زیست مازندران  با اشاره به صدور اطلاعیه ای در خصوص اجرای قانون ممنوعیت ۵ ساله شکار در جنگل های شمال کشور گفت: این تصمیم برای تمامی جنگل‌های استان های گلستان، مازندران و گیلان گرفته شده و در تکمیل ابلاغ آیین نامه قانون شکار و صید صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت و ارزش‌های اکولوژیک جنگل های هیرکانی شمال و در راستای اجرای برنامه های تنفس جنگل های هیرکانی شمال، به استناد بند"و" ماده ۶ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، هرگونه تیراندازی و شکار در سطح کلیه عرصه های جنگلی شمال کشور واقع در استانهای گیلان، مازندران و گلستان ممنوع بوده و از تاریخ ۹۹/۲/۳ به مدت پنج سال به عنوان مناطق شکار ممنوع تعیین و معرفی شد. ابراهیمی کارنامی افزود: با صدور چنین قوانینی می‌توانیم امیدوار باشیم که نسل حیات وحش کشور حفظ شود. مدیرکل محیط زیست مازندران با بیان اینکه بر طبق قانون، صدور پروانه شکار در سال جدید منوط به تصمیم شورای عالی محیط زیست است، ابراز داشت: با اعلام ممنوعیت شکار در جنگل های شمال عملاً امکان صدور پروانه در این مناطق وجود ندارد و حمل سلاح هم در این مناطق ممکن نخواهد بود. وی افزود: با صدور این تصمیم، دفاع در مرجع قضایی و حقوقی در خصوص حمل و به کارگیری سلاح از سوی متعدیان به طبیعت برای ماموران محیط زیست آسان شد. ابراهیمی کارنامی با اشاره به اینکه بر طبق آیین نامه شکار و صید جرائم شکار افزایش چشمگیری داشته است، خاطرنشان کرد: جریمه شکار حیوان ماده به دلیل مولد بودن ۳ برابر بیش از نر در نظر گرفته شده است. وی ادامه داد: برای مثال جریمه شکار مرال نر ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برآورد شده اما شکار مرال ماده ۱۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است. به گفته وی قوانین و آیین نامه های جرائم محیط زیستی در حال تغییر هستند و می‌توان به آینده محیط زیست کشور امیدوار بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شمال مازندران شکار شکار در جنگل شکار در جنگل آیین نامه محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار

دریافت 16 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه عشوری اظهار کرد: تصاویر زیبا و ارزشمندی از یک رأس گوزن قرمز (مرال) نر در ارتفاعات جنگلی شهرستان رودبار توسط یک کارگروه زبده از تشکلهای مردمی حافظان هیرکانی (حسین آقایی و مهرداد بخشی پور) با همراهی یکی از محیط بانان حفاظت محیط زیست گیلان به ثبت رسید.

وی افزود: جنگل‌های هیرکانی گیلان از عرصه‌های طبیعی و بی نظیری است که هنوز می‌توان غرش پلنگ ایرانی و بانگ گوزن قرمز (مرال) را در آن شنید. آموزش جوامع محلی، برخورد قاطع با شکارچیان غیرمجاز و تعامل با جوامع بومی و محلی و تلاش شبانه روزی محیط بانان سبب شده تا امنیت در زیستگاه برای این گونه‌های حیات وحش تأمین شود و مشاهده و تصویر برداری از گونه‌های ارزشمند هم نشان از این امنیت دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مشاهده گونه‌های ارزشمند همچون مرال، پلنگ و خرس قهوه‌ای در این استان نشان از این دارد که زیستگاه‌ها برای این حیوانات امن است.

گفتنی است، مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاوکوهی» نیز گفته می‌شود از گونه‌های باشکوه جنگل‌های پهن برگ هیرکانی شمال ایران است و یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده در زیستگاه‌های استان گیلان است.

کد خبر 6090941

دیگر خبرها

  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران