Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان گفت: قلب سالم و پاک تجلیگاه اسماء حسنی الهی است، خلا‌های وجودی خود را به عمل به آیات قرآن و روایات اهل‌بیت(ع) پر کنیم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» بامداد امروز ۲۶ اردیبهشت به مناسبت بزرگداشت لیالی قدر در حسینیه همدانی‌ها به سخنرانی پرداخته و گفت: انسان برای نجات از گمراهی باید به قرآن و اهل‌بیت(ع) متمسک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در قیامت پیامبر(ص) نخستین فردی است که بر خداوند وارد می‌شود، عنوان کرد: پیامبر(ص) در آن زمان می‌فرمایند بارالها؛ از امت من بپرس آیا به قرآن و عترت من عمل کردند.

وی با بیان اینکه سرپیچی از دستورات قرآن و عترت در وجود انسان خلأ ایجاد می‌‌کند، اظهار کرد: اگر انسان با همین خلأ از دنیا برود هیچ‌چیزی جز آتش دوزخ جای آن را پر نمی‌کند، بنابراین تا در دنیا فرصت داریم با توبه این خلاها را جبران کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه برگشت به سوی قران و عترت با تزکیه نفس و عمل به دستورات آنها ممکن است، ابراز کرد: خداوند در سوره انفال به انسان دستور می‌دهد اهل تقوا باشد و از گناهان ظاهری و باطنی پرهیز و در صورت خطا توبه کند؛ از اختلاف، کینه و دشمنی دوری کند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه قلب سالم و پاک تجلیگاه اسماء حسنی الهی است، گفت: سعادت دنیا و آخرت ما در پیروی از قرآن و اهل‌بیت(ع)‌ است.

وی در تاکید بر اهمیت تقوا و محبت به دیگران با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، عنوان کرد: قلب مومنان با تقوا برای اعمالی که انجام می‌دهند در مقابل خداوند همواره در حالت خوف و رجا به سر می‌برند.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان افزود: با شنیدن آیات قرآن کریم بر ایمان قلبی متقین افزوده می‌شود به گونه‌ای که برای پر کردن خلا‌های خود تنها خدا را تکیه‌گاه می‌بینند؛ خلأهای وجودی انسان باروی آوردن به قرآن و عترت رفع می‌شود.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: اگر آیات الهی در وجود انسان تجلی کند او از خلأ نجات خواهد یافت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید طبق دستورات قرآن و اهل‌بیت(ع) خود را به فضایل اخلاقی آراسته و از رذایل اخلاقی دوری کنیم.

 

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرآن کریم قرآن و معارف قرآن و عترت اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد

ایتنا - دانشمندان دریافته‌اند نقش و اهمیت زندگی سالم از ژن‌هایی که سبب می‌شوند برخی عمر کوتاه‌تر داشته باشند بیشتر است و کمک می‌کند عمرشان پنج سال طولانی‌تر شود.
مختصصان برای اولین بار در پژوهشی بررسی کردند به‌رغم تاثیر شگرف ژنتیک، ورزش، برنامه غذایی سالم، خواب کافی و مصرف نکردن دخانیات چگونه می‌تواند احتمال بقا را افزایش دهد.

در این پژوهش ۳۵۳ هزار و ۷۴۲ نفر از بیوبانک (Biobank ـ بانک زیستی) بریتانیا بررسی شدند و داده‌ها نشان داد کسانی که از لحاظ ژنتیکی احتمال دارد عمر کوتاه‌‌تری داشته باشند در مقایسه با کسانی که خطر ژنتیکی‌ کمتری دارند، فارغ از سبک زندگی‌شان، ۲۱ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.

در این بین، احتمال مرگ زودهنگام افراد دارای سبک زندگی ناسالم، فارغ از احتمال خطر ژنتیکی‌شان، ۷۸ درصد بیشتر است.

یافته‌های این پژوهش همچنین نشان داد که دارا بودن سبک زندگی ناسالم همراه با ژن‌های طول عمر کوتاه‌تر خطر مرگ زودهنگام را در مقایسه با کسانی که از لحاظ ژنی خوش‌شانس‌تر بوده‌اند و سبک زندگی سالمی دارند، بیش از دو برابر افزایش می‌دهد.

با وجود این، پژوهشگران دریافتند به نظر می‌رسد افراد تا حدی روی طول عمرشان کنترل دارند.

یافته‌های آن‌ها نشان داد که سبک زندگی مطلوب ممکن است خطر ژنتیکی طول عمر کوتاه‌تر یا مرگ ناهنگام را حدود ۶۲ درصد تعدیل کند.

آن‌ها گفتند: «شرکت‌کنندگان دارای خطر ژنتیکی بالا با سبک زندگی مطلوب می‌توانند طول عمرشان را در سن ۴۰ سالگی حدود ۵.۲۲ سال افزایش دهند.»

بر اساس یافته‌ها، «ترکیب سبک زندگی مطلوب» برای عمر طولانی‌تر عبارت است از «هرگز سیگار نکشیدن، فعالیت جسمی منظم، مدت خواب کافی، و برنامه غذایی سالم».

این پژوهش که در نشریه پزشکی بریتانیایی طب مبتنی بر شواهد (BMJ Evidence Based Medicine) منتشر شده است، داده‌های افراد را به‌مدت ۱۳ سال دنبال کرده بود، و در این مدت ۲۴ هزار و ۲۳۹ مرگ رخ داد.

افراد از لحاظ تاثیر ژنتیک بر طول عمر به سه گروه طولانی (۲۰.۱ درصد)، متوسط (۶۰.۱ درصد) و کوتاه (۱۹.۸ درصد) و سه گروه امتیاز سبک زندگی مطلوب (۲۳.۱ درصد)، متوسط (۵۵.۶ درصد)، و نامطلوب (۲۱.۳ درصد) تقسیم شدند.

پژوهشگران با استفاده از امتیاز خطر چندژنی، متغیرهای ژنتیکی متعدد را بررسی کردند تا زمینه ژنتیکی کلی فرد برای عمر طولانی‌تر یا کوتاه‌تر را مشخص کنند.

سایر امتیازها بر مبنای بررسی مصرف دخانیات، نوشیدن الکل، ورزش، شرایط جسمی، برنامه غذایی سالم و خواب بود.

پژوهشگران این تحقیق متشکل از کارکنان دانشکده پزشکی دانشگاه ژجیانگ چین و دانشگاه ادینبرو بودند.

آن‌ها گفتند: «این پژوهش نقش محوری سبک زندگی سالم در کم کردن تاثیر عوامل ژنتیکی بر کاهش طول عمر را روشن می‌کند.»

«سیاست‌های سلامت عمومی برای بهبود سبک زندگی سالم مکملی موثر در کنار مراقبت‌های بهداشتی مرسوم است و از تاثیر عوامل ژنتیک بر طول عمر انسان می‌کاهد.»

دیگر خبرها

  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • پاسخ به شبهه قرآنی تحلیلگر اسرائیلی در توجیه غصب سرزمین فلسطین
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • چرا ابن بابویه قمى به شیخ صدوق مشهور شد؟ + فیلم
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)