Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی سنجربیگی سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: جمعیت هلال احمر سازمان عام المنفعه و امدادی است و تمام تلاش ما بر این است که آمادگی استان را دربرابر حوادث و بلایا بالا ببریم و از میان مراحل مدیریت، مهم‌ترین مرحله برای جمعیت هلال احمر مرحله آمادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنجربیگی افزود: زمانی می‌توانیم موفق باشیم که از هرنظر آماده باشیم که در این راستا نیز برنامه‌هایی برای افزایش آمادگی در نظر گرفته ایم وی گفت در آغاز هفته هلال احمر یک زلزله‌ای در پایتخت روی داد آن هم در زمانی که اغلب مردم در حال خواب هستند. این خود بیانگر اهمیت آمادگی در مقابله با بحران است که اگر سیستم آماده نباشد تلفات زیادی را خواهیم داشت.

او ادامه داد: در مبحث آمادگی نیز آموزش همگانی برای جمعیت حائز اهمیت است که در دو قالب آموزش آحاد جامعه و آموزش و تقویت کادر امدادگر و متخصص در نظر گرفته می‌شود. جمعیت هلال احمر بیش از هرچیز بر رویکرد «خودامدادی» تاکید دارد یعنی در صورت وقوع حادثه خانوار‌ها از امادگی لازم برخوردارباشند وکار خود امداد‌های اولیه را انجام دهند.

سرپرست جمعیت هلال احمر همدان تاکید کرد: بیشترین حمایت و کمک را خود مردم می‌توانند به خود داشته باشند و ما یک شعار داریم که «هر خانواده باید؛ یک امدادگر» داشته باشد و باید حداقل یک عضو از هر خانواده آموزش‌های لازم را فرا گیرد تا زمان حادثه به بقیه اعضاء کمک کند.

سنجربیگی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم وارد صحنه مدیریت بحران شویم همیشه باید آماده باشیم. همانگونه که تمرینات مستمر و اردو‌های آمادگی به موفقیت تیم‌های ورزشی کمک می‌کند، لازم است نیرو‌های امدادی نیز مرتب تمرین کنند و تجهیزات امدادی خود را ارزیابی نموده وبه روز باشند.

او اضافه کرد: در بحث جوانان و داوطلبان نیز لازم است با عضوگیری، آموزش و ساماندهی قوی تعداد نیرو‌های داوطلب را افزایش دهیم و از حضور این افراد ارزشمند وداوطلب به درستی بهره ببریم.

سنجربیگی ادامه داد: اعضای جمعیت هلال احمر در سه رسته تقسیم می‌شوند؛ جوانان و داوطلبان. کسانی که کمتر از ۲۹ سال سن دارند در رسته جوانان، بیش از ۲۹ سال داوطلبان قرار می‌گیرند و رسته سوم هم نجاتگران هستند که قالبا جوان واز سن حدودی ۱۸ تا ۴۰سال و از آمادگی لازم برخوردارند و هلال احمر ضمن حفظ آمادگی آنها، با آموزش تخصصی مرحله به مرحله و افزودن به دانش امدادی آن ها، کم کم این افراد را به یک نیروی متخصص وزبده تبدیل می‌کند و آن‌ها نیز درحوادث وبلایا با تمام توان وارد صحنه می‌شوند ودر راستای نجات انسان‌ها از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنند.

او بیان کرد: هفته گدشته از هزار سبد معیشتی در دومین مرحله از توزیع سبد‌های معیشتی رونمایی شد که هر سبد به ارزش ۲۵۰ هزار تومان، توسط اعضای داوطلب برای محرومین و متاثرین از بیماری کرونا تدارک دیده شده بود. در مرحله اول نیز ۲ هزار و ۳۰۰ سبد دیگر تدارک دیده شده بود که در سطح استان توزیع شد.

انتهای پیام/ د 

منبع: موج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر بسته معیشتی جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به بیش از ۳ هزار نفر در پی وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۱۲ استان طی چهار روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تأثیر سیل و آب‌گرفتگی در کشور اظهار کرد: از چهارم اردیبهشت تا صبح امروز در ۵۶ شهرستان از ١٢ استان شامل اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد خدمات امدادی مربوط به سیل و آب‌گرفتگی ارائه شد.

وی با بیان اینکه امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در این استان‌ها در آماده‌باش کامل قرار داشتند، افزود: در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۱۹۱ نفر اسکان اضطراری و ۱۲۲ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند، همچنین امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر در این مأموریت‌ها مشارکت داشتند، گفت: در این چهار روز ۸۷ عملیات امدادی به اجرا درآمد و در جریان آن ۲۵ تخته چادر، ۴۲۱ تخته پتو، ۲۴۶ تخته موکت، ۵۹۱ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ۳۵۶ قوطی کنسرو، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

کد خبر 748317

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان