Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری مسابقات والیبال در شب‌های ماه رمضان در حاشیه دریاچه مصنوعی گنبدکاووس بدون توجه به پروتکل‌های بهداشتی موجب نگرانی مردم این شهر شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، بعد از شیوع بیماری کرونا در کشور و لزوم قطع زنجیره انتقال بیماری، با تصمیم ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و با هدف حفظ سلامت مردم پروتکل‌های بهداشتی را در کنار طرح فاصله‌گذاری اجتماعی ابلاغ کرد که براساس دستور رهبر معظم انقلاب این مصوبات برای همه قوا، دستگاه‌ها و آحاد مردم لازم الاجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، لغو تمامی مسابقات ورزشی و حتی لیگ‌های برتر و حتی بازی‌های بدون تماشاگر از جمله مصوباتی بود که در تمامی کشور اجرایی شد تا هم جان ورزشکاران از خطر مصون مانده و هم از انتقال بیماری به سایر افراد نیز جلوگیری شود.

اما متاسفانه با شروع ماه مبارک رمضان مطابق هر ساله بازی‌های والیبال زمین خاکی در حاشیه دریاچه مصنوعی گنبدکاووس آغاز و با حضور پرشور تماشاگران بدون رعایت ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کرد. رسانه‌های محلی، مردم و همسایه‌ها، برخی از فعالان اجتماعی و حوزه درمان همه و همه چندین بار به این اتفاق انتقاد کرده و از مسوولان خواستند با آن برخورد جدی شود.

 

 

فرماندار شهرستان گنبدکاووس نیز دستور طرح موضوع در شورای تامین و بررسی موضوع را صادر کرد که عمده اعضای این شورا نیز با توجه به اهمیت سلامت مردم با تصمیمی منطقی بر لغو این مسابقات تاکید کردند اما متاسفانه هزاران نفر از علاقه‌مندان به ورزش تاریخی والیبال در پایتخت این رشته یعنی شهرستان گنبدکاووس کوتاه نیامدند و گویا باید فکر چاره‌ای دیگر برای این موضوع بود.

انتظار می‌رود استاندار گلستان با توجه به شرایط حساس استان و شهرستان گنبدکاووس با ورود جدی به این مساله راهکاری میانه را برای حفظ نشاط و پویایی جوانان و در عین حال رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت ورزشکاران و جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا یافته و اجرایی کنند.

انتهای پیام/83014

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان والیبال سلامت ورزشی پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد: از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری نمایند چرا که ممنوعیت شنا در سدهای خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم‌تر از آن خطر غرق‌شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است.

رضا یعقوبی عصر هشتم اردیبهشت ماه در بازدید از مناطق آسیب دیده از سیلاب اخیر در شهرستان زرند با مثبت ارزیابی کردن اقدامات انجام شده در مدیریت بحران خواستار تحلیل علمی علل ورود سیلاب به شهر زرند و حل دائمی آن شد.

وی گفت: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی‌شائبه و طاقت فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران در کنترل سیل اخیر بسیار موثر بود.

یعقوبی با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهادهای ذیربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در  آینده هم تداوم یابد و با بهره‌گیری از تجارب میدانی به دست آمده و نیز دعوت از کارشناسان و صاحب نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم‌گیری شود و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و نیز پیگیری در سطح استانی و کشوری برای تامین بودجه و امکانات پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.

دادستان زرند با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود و دستگاه قضایی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با وجود کمبود امکانات برای رفع مشکلات مردم تلاش می کنند حمایت قاطع خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مهم ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم برای رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب ها را به دنبال داشته و بنابراین در این خصوص هیچگونه کوتاهی پذیرفته نیست.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان زرند در پایان با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد: از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند چرا که ممنوعیت شنا در سدهای خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم‌تر از آن خطر غرق‌شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سدهای خاکی بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • رسمی: میزبانی جام باشگاه‌های آسیا به ایران رسید
  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • پیش‌بینی ۲۳۰ شعبه أخذ رأی در مرحله دوم انتخابات گنبدکاووس
  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند