Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان جاجرم برگزار شد و پیش بینی تمهیدات لازم جهت پیشگیری از کرونا ویروس و پیشگیری از احتکار کالا‌های اساسی و مواد شوینده و بهداشتی در سطح شهرستان از مهمترین محور‌های مورد بحث و گفت‌و‌گو در این نشست بود. تاریخ انتشار: 10:02 - 27 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۱۱۰۶

خبرگزاری میزان - دومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان جاجرم به ریاست محمد اکبری رییس دادگستری این شهرستان در سال ۹۹ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پیش بینی تمهیدات لازم جهت پیشگیری از کرونا ویروس، پیشگیری از احتکار کالا‌های اساسی و مواد شوینده و بهداشتی در سطح شهرستان، نظارت بر تنظیم بازار و تثبیت قیمت‌ها به ویژه قیمت اقلام بهداشتی و میوه و تره بار از مهمترین محور‌های مورد بحث و گفت‌و‌گو در این نشست بود.

اکبری با اشاره به فلسفه نامگذاری سال جدید به نام (جهش تولید) از سوی مقام معظم رهبری بر ضرورت اهتمام جدی مسئولین برای تحقق شعار سال تأکید کرد.   بیشتر بخوانید: لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌ سازمان‌های مردم‌نهاد در جهت پیشگیری از شکار غیرمجاز

رییس دادگستری جاجرم همچنین بر پیش بینی و نیازسنجی در خصوص ذخیره کالا‌های اساسی و بهداشتی جهت جلوگیری از بروز مسائل و مشکلات احتمالی و ضرورت آگاه سازی عمومی از طریق فضای مجازی در خصوص وضعیت بازار تاکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم کالا های اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ◄ برگزاری نشست تخصصی الزامات ساماندهی تنظیم گری ریلی در کشور؛ 18 اردیبهشت
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان