Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@06:23:11 GMT

صادرات اقلام بهداشتی ضد کرونا آزاد شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۴۳۶۰

صادرات اقلام بهداشتی ضد کرونا آزاد شد

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو  با اشاره به درخواست کشورهای متعدد برای واردات اقلام و ملزومات مبارزه با کرونا ساخت ایران، گفت: با در نظر گرفتن نیاز کشور، و افزایش قابل‌توجه ظرفیت تولید این اقلام در داخل، صادرات برخی اقلام مانند ماسک N۹۵، لباس‌های ایزوله، مانیتور ماسک سه لایه، محلول ژل‌های ضدعفونی‌کننده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با همکاری وزارت صمت تسهیل می‌شود.

شانه ساز با اشاره به برگزاری جلسات توسعه صادرات توسط سازمان غذاودارو  با حضور نمایندگان انجمن‌ها و فعالان حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: این جلسات به‌منظور بررسی راهکارهای توسعه صادرات غیرنفتی در حوزه کالاهای سلامت‌محور برگزار می‌شود.

او افزود: با توجه به اینکه شرکت‌های تولیدی زیرساخت‌های لازم را برای تولید اقلام موردنیاز  مبارزه با کرونا ایجاد کرده و به دستاوردهای خوبی رسیده‌اند، انتظار دارند که مجوز صادرات به آنها داده شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: حسب اظهار شرکت‌های صادرکننده دارو یکی از مسائل شرکت‌های داروسازی این است که به دلیل استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی باید عواید حاصل را به صندوق نیمایی واریز کنند که به دلیل مشکلات در محاسبه و انتقال ارز از خارج به داخل کشور، با مشکلات جدی در این زمینه روبرو بوده و در عوض شاهد خروج غیرقانونی و قاچاق  گسترده داروهای ایرانی به خارج از کشور هستند  همچنین به دلیل نگرانی از کمبود دارو معمولا اداره کل دارو مجوز صادرات را نمی‌دهد که موجب از دست دادن بازارهای صادراتی داروهای ایرانی به نفع رقبای خارجی  شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو نیز با اشاره به توجه ویژه سازمان غذاودارو به حل مشکلات فعالان و تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: مقرر شد اگر تولیدکنندگان برای تولید داروهای او.تی.سی و سایر داروها و تجهیزاتی  که از ارز نیمایی استفاده می‌کنند، محدودیتی برای صادرات نداشته باشد؛ چراکه در شرایط حاضر کشور بیش از همیشه به توسعه صادرات غیرنفتی و  ارز حاصل از آن نیاز دارد.
 
 معاون وزیر بهداشت  بیان کرد: صادرات ماسک N۹۵، ، لباس‌های ایزوله، مانیتور، محلول ضدعفونی‌کننده و سایر اقلام بهداشتی آزادشده است و با همکاری وزارت صمت صادرات به کشورهایی که درخواست دارند، تسهیل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا در ایران صادرات کالا صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی