Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@09:41:27 GMT

سلبریتی‌های جهانی که مسلمان شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۷۱۲۰

سلبریتی‌های جهانی که مسلمان شدند

امروزه در دنیای غرب تبلیغات وسیعی بر ضد اسلام صورت می گیرد اما پرتو نور اسلام همچون خورشیدیست که یکسان بر همگان می تابد و هر از گاه خبر گرویدن یکی از مشاهیر آن دیار به دین مبین اسلام نمایانگرِ تجلیِ تنویرِ آخرین و کاملترین دستور هدایت نوع بشر است.

در کشورهای غربی تعداد کسانی که مسلمان می‌شوند در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کشورها با وجود فضای اسلام‌هراسی و تبعیض علیه مسلمانان، افراد کنجکاو می‌شوند که بیشتر در مورد دین اسلام تحقیق و بررسی کنند و همین امر آنها را به سمت اسلام سوق می‌دهد و در نهایت مسلمان می‌شوند. بسیاری از سلبریتی های جهان در اوج شهرت، محبوبیت و رفاه و زرق و برق باز برای رسیدن به آرامش و رستگاری واقعی به اسلام پناه می برند.

جمعیت مسلمانان در کشورهای غربی به سرعت در حال رشد است. در حال حاضر گرایش به دین اسلام در قیاس با بقیه ادیان جهان رشد سریعتری دارد. یک سوم از جمعیت مسلمانان آمریکا را آمریکائیان آفریقایی‌تبار تشکیل می‌دهند که به اسلام روی آورده اند. البته تعداد قابل توجهی نیز از سفیدپوستان آمریکا به دین اسلام گرویده‌اند.

بر اساس آمار مرکز تحقیقاتی «پیو» آمریکا، اسلام در حال حاضر بیشترین رشد را در قیاس با سایر ادیان جهان دارد. تخمین زده می‌شود در اواسط قرن ۲۱ تا حدود سال ۲۰۵۰میلادی، اسلام پرجمعیت‌ترین دین دنیا شود.

با این مقدمه در ادامه به معرفی و آشنایی بیشتر با سلبریتی های جهانی مسلمان شده می پردازیم:

۱-«محمدعلی کلی»

قهرمان افسانه ای بوکس سنگین وزن جهان، محمدعلی مسلمان دیندار است. او در بیانیه ای در دسامبر ۲۰۱۵، به «NBC News» گفت: من مسلمان هستم و هیچ چیز اسلامی در مورد کشتن افراد بی گناه در پاریس، سن برناردینو یا هر جای دیگر جهان وجود ندارد. مسلمانان واقعی می دانند که خشونت بی رحمانه جهادگران به اصطلاح اسلامی(داعش) بر خلاف اصول دین ما است ... رهبران سیاسی ما باید از موقعیت خود برای ایجاد فهم در مورد دین مبین اسلام استفاده کنند و روشن کنند که این قاتلان گمراه ، دیدگاه مردم را نسبت به آنچه که واقعاً اسلام است منحرف کرده اند.

محمد علی در سال ۱۹۶۲ با «الیجا محمد» یکی از رهبران مسلمانان آمریکا آشنا شد و همین آشنایی باعث گرایش کلی به اسلام شد. او که با نام «کاسیوس کلی» شناخته می‌شد پس از اینکه به اسلام گروید نام «محمد» را برای خود برگزید و فامیلی‌اش را به «علی» تغییر داد تا اسم و فامیل وی برای همیشه جلوه‌ای از اسلام باشد.

محمدعلی کلی: فکر می کردم قوی‌ترین مرد جهان هستم تا اینکه «خمینی» را شناختم.

من احساس می‌کردم قوی‌ترین مرد جهان هستم و هیچ رقیبی را برای خود نمی‌شناختم اما با دیدن چهره امام خمینی و تحول عظیمی که ایشان ایجاد کرده بود خودم را مقابل ایشان چون پر کاهی مقابل کوهی یافتم...

۲-«زِین مالک»

زین مالک خواننده سابق گروه معروف «One Direction»، یکی از مشهورترین مسلمانان امروز در دنیا است. او مسلمان شد و علی رغم تمام مشکل ها و چالش های کاری که برایش پیش آوردند اما در ایمان خود ثابت قدم ماند.

در سال ۲۰۱۲، «دبی شلوسل» وبلاگ نویس محافظه کار، به والدین هشدار داد: جهاد در گروه موسیقی پاپ مورد علاقه دختران آمریکایی باعث می شود ذهن آن ها منحرف شود! در سال ۲۰۱۳ «روکا روکا» خواننده رپ یک تک آهنگ منتشر کرد و در آن این شعر را می خواند «زین مالک عملیات یازده سپتامبر را انجام داد». سال ۲۰۱۵ نیز «بیل ماهر» کمدین و مجری معروف آمریکایی او را با بمب گذار دوی ماراتن شهر بوستون مقایسه کرد و گفت شبیه «جوهر سارنایف» است. با این وجود او پای عقیده و ایمانش مانده است.

و از یک طرف هم زین مالک نیز با انتقادهای شدیدی از مسلمانان محافظه کار مواجه شده است، که سیگار کشیدن ، خال کوبی و سبک زندگی پاپ وی را متناقض با آموزه های اسلام می دانند.

در نتیجه ، «RespectForZayn#» در میان دنبال کنندگان مالک در توییتر به یک هشتگ پرطرفدار تبدیل شده است، که احساس می کنند به دلایل اعتقادات وی نباید اینقدر ناعادلانه با او رفتار شود.

۳-«ماهرشالا علی»

این هنرپیشه لحظه پذیرش جایزه انجمن صنفی بازیگران آمریکا در ژانویه سال ۲۰۱۷، در برابر فرمان اجرایی ترامپ که ممنوعیت ورود برخی پناهندگان و مهاجران از هفت کشور عمدتا مسلمان از ورود به ایالات متحده صحبت کرد.

کمتر کسی ماهرشالا علی را قبل از دریافت جایزه اسکار می‌شناخت اما زندگی ماهرشالا به واسطه دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در فیلم «مهتاب» زیر و رو شد و به یکی از سلبریتی‌های سرشناس مسلمان تبدیل شد.

علی، همچنین به خاطر بازی درخشان خود در فیلم های «ارقام پنهان» و «خانه پوشالی» به شهرت رسید.، او ۲۱ سال پیش در سال ۱۹۹۹ به دین مبین اسلام مشرّف شد. وی از منتقدین سیاست‌های ضد اسلام‌گرایانه دولت آمریکا است.

۴-«شکیل اونیل»

شکیل اونیل در طول ۱۹ سال فعالیت خود در NBA برای شش تیم مختلف بازی کرد. مهمترین آنها Orland Magic «لس آنجلس لِیکرز» و «میامی هیت» بودند. او تیم های خود را به چهار قهرمانی در NBA رساند و ۱۵ بار اَبَرستاره NBA شد. او با قد ۲ متر و ۱۶ سانتیمتر از غول های بسکتبال به شمار می رفت.

هنگامی که در مصاحبه ای در سال ۲۰۱۰ از وی پرسیده شد که آیا خودش هم اعتقاد دارد که بهترین بازیکن «سنتر»(مرکز) دوران است؟ که شکیل پاسخ داد: یک برادر مسلمان دیگر، به نام «حکیم اولاجوون» دارم.

وی سپس برنامه های خود برای بازدید از ترکیه را اعلام کرد و اینکه برای انجام حج تمتع مسلمانان به نام عازم می شود.

۵-«جَنِت جکسون»

جَنِت جکسون کوچکترین عضو خانواده جکسون(خواهر مایکل جکسون)، چندین دهه در عرصه موسیقی فعالیت داشت و به شهرت رسید. بیش از ۱۶۰ میلیون نسخه از آلبوم های او در جهان به فروش رسیده و ۵ بار برنده جایزه «گِرَمی» شده که به اسکار موسیقی شهرت دارد.

جکسون در سال ۲۰۱۵، تنها چند سال پس از ازدواج با ویسام آل مانای مسلمان(یک بازرگان اهل قطر)، به اسلام گروید و بر این اساس فرهنگ لباس پوشیدن خود را تغییر داد و فعالیت موسیقی اش را نیز به شدت کاهش داد. این ازدواج باعث شد تا جنت با دین اسلام از نزدیک آشنا شود و مدتی بعد نیز خبر مسلمان شدنش در رسانه‌‌ها منتشر شد. جنت جکسون دین اسلام را تمام و کمال پذیرفته و عکس‌های زیادی از وی با حجاب کامل اسلامی منتشر شده است.

۶-«دکتر آز»

دکتر مِحمِت آز یک جراح سرشناس قلب و عروق در بیمارستان «پرسبایتِریَن» نیویورک و همچنین نویسنده و مجری برنامه محبوب بهداشت و سلامتی با عنوان «دکتر آز» است. این پزشک ترک و آمریکایی همچنین مسلمان است.

دکتر آز در مصاحبه در برنامه «چهره های آمریکا» از شبکه «PBS» توضیح داد که پدرش اهل «کمربند قرآنی» ترکیه و مادرش یک ترک سکولار است.

او گفت: من سر مساله مذهب چالش های مختلفی برایم پیش آمد. به عنوان یک ترک، در آمریکا با والدینی که پدر مذهبی و مادر سکولار بود و البته که آمریکا به وضوح از پیش زمینه سکولار حمایت می کند، یافتم که خودم هر روز بیشتر و بیشتر به سمت معنویت تمایل دارم از این رو با تمام وجود اسلام را پذیرفتم.

دکتر آز بین ایرانی‌ها به چهره‌ شناخته شده‌ای تبدیل شده و در دنیا نیز به عنوان مردی که در برنامه‌های سلامتی حضور موفقی دارد شهرت و آوازه خوبی برای خودش دست و پا کرده است.

۷-«دِیو چَپِل»

در اواخر دهه ۹۰ و اوایل ۲۰۰۰، دیو چپل یکی از محبوب ترین مردان در آمریکا به حساب می آمد. او در فیلم های معروفی مانند «هواپیمای محکومین»، «پروفسور دیوانه» و «نیم پز» ایفای نقش کرده است. او همچنین بخاطر اجرای «استدآپ کمدی» بسیار مشهور است و مجموعه تلویزیونی کمدی طرح او «نمایش چپل» یکی از پربیننده ترین نمایش ها در تلویزیون بود.

او در سال ۱۹۹۸ به اسلام روی آورد. هفت سال بعد ، وی به مجله تایم گفت: من معمولاً در مورد دین خودم علناً صحبت نمی کنم زیرا نمی خواهم مردم من و نقص ها و کاستی های من را به این دین زیبا ربط دهند. و من معتقدم اگر اسلام را به درستی یاد بگیرید بسیار زیباست.

۸-«آیس کیوب»

آیس کیوب(Ice Cube) خواننده سبک هیپ هاپ در گروه گانگستری رپ N.W.A برجسته شد سپس راهش را در موسیقی به صورت انفرادی ادامه داد و هم در موسیقی رپ و هم در فیلم های هالیوود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

کیوب اندکی پس از جدا شدن از گروه و ادامه فعالیت به صورت انفرادی، در دهه ۹۰ به اسلام گروید.

وی در مصاحبه ای در فوریه سال ۲۰۰۰ با گاردین، تفاوت های ظریف هویت خود را به عنوان یک مسلمان اینچنین توضیح داد: من خودم را مسلمان طبیعی می نامم، زیرا فقط من هستم با خدای خودم.

آیس کیوب از سوی MTV به عنوان هفتمین رپر موفق دنیا شناخته می‌شود.

۹-«الن بارستاین»

الن بارستاین هنرپیشه، یکی از معدود هنرپیشگانی است که تا به حال برنده سه گانه بازیگری یک «اسکار» ، یک «امی» و یک «تونی» شده است. وی سابقه بازی در ۱۵۰ فیلم بلند سینمایی و تعداد بیشماری تئاتر است.

بارستین در خانواده ای کاتولیک بزرگ شده اما در بزرگسالی راه رستگاری خود را در اسلام یافته است.

اودر سال ۲۰۰۶ به وبسایت «Beliefnet» گفت: من به اروپا سفر کردم و از کوه های آلپ بالا رفتم و به یک اردوگاه صوفیان رفتم که توسط «پیر ولایت خان» اداره می شد.

۱۰-«جرمین جکسون»

جرمین جکسون دقیقاً مانند خواهرش جَنِت، در خانواده ای مسیحی بزرگ شد اما بعداً پس از یک سفر و تغییر زندگی در بحرین به اسلام گروید.

در ژوئن سال ۲۰۱۰، او به اد باتلر مجری بی بی سی گفت: معتقدم اگر برادرم مایکل جکسون می توانست اسلام می گروید، امروز هنوز زنده بود و به درستی زندگی می کرد...تمام محافظین او مسلمان شدند زیرا او به اسلام اعتماد داشت، زیرا اینها(محافظان مسلمان شده) افرادی هستند که جان خود را سپر دیگران می کنند و همچنین سعی می کردند بهترین نوع انسانهایی باشند که می توانند باشند ، نه برای مایکل جکسون، بلکه برای خدا.

منبع: فارس

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اسلام گروید مسلمان شد دین اسلام دکتر آز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟

حضور بازیگران سینما و تلویزیون، روی صحنه تئاتر، طی سال‌های اخیر، با موجی از واکنش‌های متفاوت مواجه بوده است. عده‌ای این حضور را غنیمت شمرده و آن را به نفع مصادیقی، چون جریان اقتصادی تئاتر نسبت دادند و در مقابل، برخی این حضور را ناامن دانسته و ساحت نمایش و صحنه را مبرا از آن رخداد‌هایی که مقابل دوربین سینما و تلویزیون می‌گذرد، می‌دانند.

خاک صحنه دامن‌گیر است

این تقابل طی سالیان اخیر، همواره به محلی در جهت مناقشه دو گروه تبدیل شده است، اما کفه قضاوت همواره به نفع موافقان این حضور، سنگینی کرده است علی‌الخصوص آن‌که طی ماه‌های اخیر، اخباری مبنی بر حضور اینفلوئنسر‌ها روی صحنه نمایش حسابی خبرساز شده بود. در چنین شرایطی استدلال موافقان حضور بازیگران سینما و تلویزیون در تئاتر این بود که در این زمینه، آیا حضور بازیگر حرفه‌ای موجه است یا حضور اینفلوئنسرها؟

بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارنددر حال حاضر بازیگرانی، چون فرهاد آئیش، صابر ابر، بهرام افشاری، نادر فلاح، بهنام تشکر، کوروش سلیمانی، رامین ناصرنصیر، امیرحسین فتحی، نورا هاشمی، صدف اسپهبدی، محمد نادری نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند؛ حضور بازیگران شناخته‌شده دیگر به پای ثابت تقویم سالیانه کشور تبدیل شده به‌گونه‌ای که در هر برهه زمانی در طول سال، بازیگران چهره‌ای را یافت می‌کنیم که نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند.

لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارند و اکنون که پس از مدتی، دوباره به صحنه تئاتر بازگشته‌اند، نمی‌توان این ایراد را بر آنها وارد دانست که چرا خود را به هنر نمایش سنجاق می‌کنند. خاک صحنه دامن‌گیر است و اگر باید انتقادی را به این دسته از بازیگران وارد دانست، باید عنوان کرد که چرا در طول این مدت، در عرصه نمایش کم‌کاری داشته‌اند.

فارغ از این اتفاق، اگر بازیگری، خاستگاه تئاتری نداشته باشد و حالا به هر دلیلی درصدد تجربه‌اندوزی در این عرصه است، چرا باید جلوی این حضور را گرفت؟ نخست آن‌که تمرینات منحصر تئاتر سبب کسب مهارت‌های نوین و متفاوتی در آن بازیگر می‌شود که در ادامه مسیر بازیگری او تاثیرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم استثانیا سبب رونق اقتصادی تئاتر می‌شود که در تمام این سال‌ها به‌عنوان پاشنه آشیل نمایش مطرح بوده و ناملایمات بسیاری را در این هنر اصیل رقم زده است. ثالثا، هر نمایشی، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده دارد. با توجه به حساسیت‌های بالایی که در این زمینه وجود دارد و البته وسواسی که به ویژه در نگاه کارگردان موجود است، نمی‌توان این‌گونه اندیشید که یک بازیگر با هر قابلیتی که داشت، می‌تواند به روی صحنه رفته و اساسا شایستگی چنین حضوری را ندارد چرا که تمام این موارد، از فیلتر کارگردان و دیگر صاحبان نمایش عبور کرده و چیزی به دلخواه بازیگر رقم نمی‌خورد.

فارغ از تمامی این موارد، هم‌اکنون چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم است و اینکه برخی عنوان می‌کنند حضور سلبریتی‌ها، محدود شدن فضای کاری هنرمندان عرصه تئاتر را تشدید می‌کند، منطق درستی نداشته و نمی‌توان بر آن تکیه کرد.

«حضور سلبریتی‌ها در عرصه تئاتر تاکنون منتج به اتفاق‌های خوبی شده که مهمترین آن، فروش بالای آن آثار بوده که اقتصاد این هنر را در طول سال با افزایش قابل‌توجهی همراه کرده و سبب می‌شود تا سانس‌های برخی از این نمایش‌ها تا روز‌های متوالی رزرو شده و سالن‌ها پر شوند»

هنر تئاتر در کشور، نسبت به سینما و شبکه نمایش خانگی، از برخی محدودیت‌های بعضا تاریخی رنج می‌برد. در طول این سال‌ها تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا بسیاری از این محدودیت‌ها مرتفع شود. رویکردی که قطعا با استقبال دوستداران و دلسوزان این هنر همراه است بنابراین نباید با ایراداتی از این دست، زمینه فعالیت در این عرصه را محدود کرد و مخاطب را نسبت به این هنر، دلسرد کرد. حداقل امروز که هنر نمایش، تلالویی ویژه در حیات پساکرونایی خود دارد، باید با همبستگی و دلسوزی، زمینه اعتلای بیشتر هنر تئاتر در کشور را رقم زد و موانع پیش‌رو را عقلانی و حساب‌شده مرتفع کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟