Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از هسته‌های فناور که دارای ایده فناورانه بازار پسند با محوریت مقابله با ویروس کرونا در سراسر کشور هستند، حمایت می‌کند.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صاحبان ایده می‌توانند در قالب هسته فناور در یکی از برنامه‌های حمایتی رویش و شکوفایی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبان ایده فناور با سطح آمادگی فناوری کمتر از ۳ با قابلیت ایجاد کسب وکار می‌توانند در برنامه حمایتی رویش و صاحبان ایده فناور با سطح آمادگی فناوری بیشتر از ۳ و کمتر از ۶ با قابلیت ایجاد کسب وکار می‌توانند در برنامه حمایتی شکوفایی شرکت نمایند.

مدت زمان فراخوان ۲۷ اردیبهشت ماه لغایت ۱۷ خرداد ماه است.

براساس این گزارش، ثبت نام متقاضیان فقط به صورت آنلاین از طریق وبگاه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و منحصراً در بازه زمانی فراخوان اعلام شده انجام میشود و امکان بررسی درخواستهای ایمیلی، کارتابلی و یا خارج از بازه زمانی مقرر وجود ندارد. متقاضیان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر از این فراخوان با شماره ۴ -۸۸۲۲۰۷۰۰ داخلی ۱۶۴. ۱۵۴ تماس بگیرند.

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هسته فناور را  تیم کاری‌های می‌داند که برای اجرای طرح فناورانه دارای قرارداد همکاری بوده و در زمان پذیرش کلیه اعضا به پارک معرفی می شوند و تعهدنامه اعضای هسته را امضا می کنند.

همچنین بایستی یادآور شویم در این برنامه های حمایتی، منظور از طرح فناورانه، مجموعه عملیاتی است که برای دستیابی به فناوری تولید یک کالا یا خدمت می بایست انجام شود.

نکته مهم سطح آمادگی فناوری یا TRL (Technology Readiness Level) ایده شماست. سطح آمادگی فناوری ایده، نوع برنامه حمایتی شما را مشخص می‌کند.

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سطح آمادگی فناوری را اینگونه تعریف می‌کند: مجموعه ای از معیارها به منظور ارزیابی میزان بلوغ فناوری است که امکان مقایسه بین انواع مختلف فناوری را برای یک کالا یا خدمت خاص و در محیط عملیاتی میسر می کند و  شامل 9 مرحله می‌باشد. TRL به ارزیابی و مدیریت موثر دانش، ریسک و بلوغ آستانه ای فناوری های جدید می پردازد که امری مهم برای موفقیت سیستمهای توسعه ی فناوری پیشرفته است.

به یاد داشته باشید که هر ایده فقط می‌توانند در یکی از برنامه‌های حمایتی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت نمایند و از مزایای آن برنامه بهره مند شود.

   برنامه رویش

 هدف رویش: حمایت از تیم های کاری دارای ایده بازارپسند تا مرحله تثبیت ایده است.

مخاطب: هسته‌های نوآور دارای ایده با سطح آمادگی فناوری کمتر از سه

گرنت : ۱۳۵.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال

برنامه شکوفایی

هدف شکوفایی:حمایت از تیم های کاری دارای طرح های فناورانه بازارپسند تا مرحله تولید نمونه محصول

مخاطب: تیم های پیش رشد دارای ایده با سطح آمادگی فناوری بیشتر از ۳ و کمتر از ۶

گرنت: ۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال

مزایای حضور در طرح های حمایتی فوق به شرح زیر است:

۱-  امکان معرفی هسته جهت استقرار در آزمایشگاه/ کارگاه های عضو شبکه فناوری یا فضاهای کاری اشتراکی

۲- اعطای اعتبار تولید نمونه محصول بر اساس دستورالعمل مربوطه ( برنامه شکوفایی)

۳-اعطای اعتبار تثبیت ایده  بر اساس دستورالعمل مربوطه ( برنامه رویش )

۴- اعطای اعتبار توانمندسازی بر اساس دستورالعمل مربوطه

۵- ارائه خدمات راهبری، مشاوره و آموزش

۶- امکان استفاده از خدمات دفتر انتقال فناوری

۷- امکان معرفی به صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران جهت استفاده از خدمات مالی و اعتباری.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری دانشگاه تهران علم ویروس کرونا پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سطح آمادگی فناوری برنامه حمایتی دارای ایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد

یعقوب نوروزی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم در حاشیه کنفرانس دو روزه فیزیک بنیادی ایران به میزبانی دانشگاه قم  گفت: این همایش در راستای شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» است که سرلوحه اقدامات پژوهشی و فناوری دانشگاه قرار دارد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با اشاره به اینکه این همایش به صورت حضوری و مجازی انجام می‌شود، ادامه داد: حوزه فیزیک بنیادی راجع به شالوده‌ها است و با متافیزیک و کوانتوم ارتباط پیدا می‌کند.

وی از ارسال ۲۰ مقاله به ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هم اندیشی علاقه‌مندان به حوزه فیزیک بنیادی است، چرا که به بحث علم و دین بی ارتباط نیست و مراکز دینی و علمی در قم می‌توانند همکاری داشته باشند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با بیان اینکه مسئله محوری و ارتقا جایگاه دانشگاه را در برگزاری این همایش دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه قم از هر همایشی که بتواند به بهبود وضعیت علمی کشور کمک کند، حمایت خواهد کرد.

در ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۰ سخنرانی در حوزه‌های «تقلیل گرانشی تابع موج با استفاده از دینامیک کوانتومی ذره»، «افق کوشی و پیش‌بینی ناپذیری در نظریه انیشتین»، بررسی امکان لزوم تغییر پارادایم در قوانین فیزیک «و... انجام می‌پذیرد و همچنین مراسم تجلیل از دکتر مهدی گلشنی از جمله فیزیک‌دانان برجسته کشور از برنامه‌های ویژه در این کنفرانس است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آغاز نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال هفت نفره از پانزدهم اردیبهشت
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر