Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزیر دفاع ترکیه از آغاز عملیات دریایی اتحادیه اروپا در حمایت از نیروهای خلیفه حفتر در لیبی خبر داد.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، به نقل از سایت النشره، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه با اعلام آغاز عملیات نظامی دریایی "ایرینی"(Irini) اتحادیه اروپا برای حمایت از خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" اخبار در باره کشته شدن نیروهای ترکیه در لیبی را تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وزیر دفاع ترکیه در پاسخ به سوالی در خصوص مشروعیت عملیات دریایی ایرینی که برخی کشورهای اتحادیه اروپا آن را  در منطقه آغاز کردند و ابعاد همکاری آن با سازمان ملل، تصریح کرد: این کشورها با یکدیگر مشکلاتی دارند، برخی از این کشورها نمی‌خواستند طرفی در این موضوع باشند.آکار خاطرنشان کرد، ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تاکید کرده است که اگر در لیبی راه حل مسالمت‌آمیز یا سیاسی وجود داشته باشد، دولت به رسمیت شناخته شده توسط سازمان ملل طرفی است که این امر را بر عهده خواهد گرفت و آنچه در این منطقه انجام می‌شود نظارت بر ورود و خروج از راه دریایی یا ممانعت از آن است و این یک تحریم تسلیحاتی محسوب نمی‌شود، بلکه ممانعت از فعالیت‌های دولت مشروع است، زیرا دولت مشروع، چنین درخواستی ندارد و هیچ قانونی برای این روند بدون درخواست رسمی دولت وجود ندارد و این امر تنها برای حمایت از خلیفه حفتراست نه چیز بیشتر.وزیر دفاع ترکیه همچنین اظهار داشت: نیروهای ترکیه به فعالیت خود در لیبی در چارچوب حمایت قانونی ادامه خواهند داد و نیروهای ترکیه بنا به درخواست دولت به رسمیت شناخته شده از سوی سازمان ملل در لیبی حضور دارند و نقش ترکیه در این کشور همکاری در زمینه آموزش نظامی و مشورتی است و تا به امروز در صفوف سربازان ما هیچگونه تلفات جانی و مالی نداشته‌ایم و تمامی اقدامات لازم را در این خصوص اتخاذ می‌کنیم.
او همچینن از خنثی سازی ۱۳۰۰ نیروی پ ک ک از اول ژانویه خبر داد و گفت که پنج عملیات مهم ضدترور در جریان است. 
مقامات ترکیه از واژه خنثی سازی برای دستگیری کشتن و یا تسلیم نیروهای پ.ک.ک استفاده می‌کنند.
آکار همچنین در یک نشست مجازی خبری اعلام کرد تاکنون هیچ موردی از ابتلای نیروهای مسلح ترکیه در مناطق عملیاتی به ویروس کرونا گزارش نشده است.
وی با بیان اینکه از روز اول اقدامات جدی وتدابیر لازم برای مقابله با کرونا صورت گرفته و یک مرکز مبارزه با ویروس کرونا نیز تأسیس شده، گفت: این مرکز با موفقیت وضعیت همه اعضای نیروهای مسلح را در داخل و خارج از کشور پیگیری کرده است.
آکار با بیان اینکه ۵ عملیات اصلی با موفقیت ادامه دارد، افزود: خوشبختانه در مناطق عملیاتی ما هیچ مورد مثبتی نداشته‌ایم. این نتیجه فداکاری و فعالیت آگاهانه دوستان بوده است.
وزیر دفاع ترکیه تصریح کرد: البته در کل تست ۲۰۸ تن از سربازان و کارکنان نیروهای مسلح مثبت بوده اما هیچ یک از آنها بحرانی نیستند. آنها از نزدیک تحت مشاهدات کارمندان مراقبت های بهداشتی و فرماندهان قرار دارند و وضعیت‌ آنها نیز رو به بهبود است.
برچسب ها: وزیر دفاع ترکیه ، اتحادیه اروپا

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر دفاع ترکیه اتحادیه اروپا وزیر دفاع ترکیه اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است

امیر آشتیانی در پیامی به مناسبت روز خلیج فارس تاکید کرد: راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیرمحمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت 10 اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • هاکان فیدان: ترکیه آماده است بین اسرائیل و فلسطین به عنوان ضامن عمل کند
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم