Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم ویدیوکیک که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و بیش از ۸۰۰ نفر از مسولان، فعالان و خبرنگاران کشور در حال برگزاری است، اظهار کرد: ‌ در دو سال گذشته چالش‌هایی را پشت سر گذاشتیم که تا به حال نظیر آن ها را شاهد نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این که شیوع ویروس کرونا سختی ها و مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد اما از طرف دیگر فرصتی ایجاد کرد تا کارهایی که قرار بود طی یک سال آینده انجام بدهیم را ظرف مدت سه ماه به نتیجه برسانیم.

وزیر ارتباطات گفت: با توجه به قطعی اینترنت در آبان سال گذشته و چالش‌هایی که در حوزه‌های مختلف داشتیم، شاهد افزایش نرخ رشد در بخش ارتباطات بودیم. تلاطم‌های ارزی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد اما سعی کردیم دست در جیب مردم نکنیم.

وی تصریح کرد: در هر کدام از چالش هایی که در کشور به وجود آمد وزارت ارتباطات وارد موضوعات مختلف شد و در آن ایفای نقش کرد.

آذری جهرمی افزود: ارتباطات پیکره تسهیلات رسانی در کشور است. آخرین آن شیوع کرونا در سراسر کشور بود که سعی می کنم به شرح آن بپردازیم.

وی توسعه شبکه پهن باند ۵ میلیون پورت در ۸ کلانشهر تا پایان سال ۹۹، تکمیل دسترسی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت تا پایان سال، آزادسازی باندهای فرکانسی ۷۰۰و۸۰۰ و استفاده از آن در شبکه تلفن همراه برای رسیدن به شاخص‌های پهنای باند مندرج در سند کلان شبکه ملی اطلاعات را از جمله اقدامات کلان پیش رو برای حل چالش های دوران پساکرونا عنوان کرد.

وزیر ارتباطات همچنین همکاری همه جانبه شهرداری با توسعه اینترنت خانگی و همراه، حل مشکل دسترسی به شبکه برق سراسری در محل نصب سایت‌های روستایی و تامین منابع مالی توسعه پروژه‌ها با استفاده از ظرفیت بورس را به عنوان چالش های پیش‌رو مطرح کرد.

وزیر ارتباطات گفت: با توجه به قطعی اینترنت در آبان سال گذشته و چالش‌هایی که در حوزه‌های مختلف داشتیم، شاهد افزایش نرخ رشد در بخش ارتباطات بودیم. تلاطم‌های ارزی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد اما سعی کردیم دست در جیب مردم نکنیم.

در حال تکمیل..

169 / 336 ارتباطات فناوری تلاطم ارزی توسعه شبکه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارتباطات فناوری تلاطم ارزی توسعه شبکه وزیر ارتباطات چالش هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اردن: جنگ غزه انتقام از مردم فلسطین است

وزیر خارجه اردن تاکید کرد که تا بدین لحظه برای پایان یافتن جنگ غزه چشم‌انداز واقعی وجود ندارد و اردن نمی‌خواهد صحنه درگیری دیگران باشد.

به گزارش ایسنا، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن خاطرنشان کرد، جنگ غزه، ‌انتقامی از مردم فلسطین و ساکنان غزه است.

براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وی همچنین تصریح کرد، اولویت‌های پادشاه اردن درقبال تجاوزات بی‌هدف به غزه توقف فوری جنگ، ارائه کمک‌های بشردوستانه و آغاز یک تلاش سیاسی واقعی جهت دستیابی به راه‌حلی فراگیر برای درگیری است.

الصفدی اظهار کرد تا بدین لحظه برای پایان یافتن جنگ غزه چشم‌انداز واقعی وجود ندارد.

وزیر خارجه اردن گفت: ما با یک فاجعه واقعی مواجه هستیم و آنچه لازم است اتخاذ موضع شفاف بین‌المللی برای پایان دادن به این تجاوز، توقف قحطی و گرسنگی و آغاز اجرای یک طرح صلح است که با راهکار تشکیل دو دولتی به پایان می‌رسد.

ایمن الصفدی تاکید کرد احتمال تشدید تنش در منطقه وجود و نشانه‌های تنش همچنان در منطقه ادامه دارد.

وی گفت، تجاوزات رژیم صهیونیستی در خدمت هیچکس نیست، بلکه به درگیری در منطقه دامن می‌زند: مواضع بین‌المللی تغییر کرده است و همه اکنون به بیهوده بودن جنگ در غزه پی برده‌اند.

الصفدی عنوان کرد اقدامات رژیم صهیونیستی با گرفتن حق عبادت در شهر قدس، مسیحیان و مسلمانان را هدف قرار می‌دهد.

وی در پایان از آمادگی کشورش برای ورود روزانه ۵۰۰ کاروان کمک بشردوستانه به نوار غزه خبر داد.

در هفتم اکتبر (۱۵مهرماه) گروه‌های مقاومت غزه عملیات طوفان‌الاقصی را در دفاع از مسجدالاقصی در برابر اقدامات و یورش‌های صهیونیست‌ها آغاز کردند که طی آن مقاومت توانست به داخل اراضی ۱۹۴۸ نفوذ کند.

این عملیات ترکیبی از عملیات زمینی، هوایی، دریایی و موشکی بود و بنا به اذعان صهیونیست‌ها و ناظران، بی‌سابقه‌ترین عملیات ضداسرائیلی در طول تاریخ اشغال اراضی فلسطین در هفت دهه گذشته بود. رژیم اسرائیل در واکنش به این عملیات، دیوانه‌وار غزه را از زمین و آسمان هدف قرار داد و این جنگ همچنان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی که مدعی بود کار را در مدت زمان کوتاهی یک‌سره خواهد کرد، حالا نه‌ تنها به پیروزی دست نیافته، بلکه در رسیدن به اهداف خود (نابودی حماس و آزادی اسیران) شکست خورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • انهدام باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس»
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • وزیر خارجه اردن: جنگ غزه انتقام از مردم فلسطین است
  • باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس» منهدم شد
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد