Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@10:16:32 GMT

ضرورت برنامه‌ریزی شهری برای دوران پساکرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۶۵۱۳

ضرورت برنامه‌ریزی شهری برای دوران پساکرونا

شهردار برف انبار گفت: شهرداری‌ها باید در دوران پسا کرونا، بسترهای مناسب در ارتقای نشاط شهری و اجتماعی و آرامش روحی شهروندان را فراهم کنند.

حمیدرضا شریعتی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی و اقدامات شهرداری‌ها در دوران شیوع کرونا که هزینه‌های زیادی را به مدیریت شهرها تحمیل کرد، باید به پساکرونا فکر کنیم تا بدانیم چه کارهایی باید انجام دهیم و عواقب این بحران کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به صرف بخشی از درآمد شهرداری‌ها برای مقابله با کرونا و بخشنامه‌های صادر شده در خصوص بخشودگی عوارض شهری و حقوق شهرداری‌ها به احتمال زیاد شهرداری‌ها برای تأمین بودجه سال ۹۹ با مشکل مواجه می‌شوند، بنابراین باید تدابیر لازم و راهکارهای اساسی اتخاذ شود تا در پرداخت هزینه‌های جاری و عمرانی شهرداری اختلالی ایجاد نشود.

شهردار برف انبار تصریح کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا شهرداری‌ها با ضد عفونی کردن معابر، خیابان‌ها، پیاده‌روها، مکان‌های عمومی از جمله پارک‌ها، ادارات دولتی و مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین تهیه و توزیع پک‌های بهداشتی شامل ماسک، محلول ضد عفونی، دستکش اقدامات قابل توجهی انجام دادند.

شریعتی نیا با اشاره به اقداماتی که شهرداری‌ها در پسا کرونا در شهرها باید انجام دهند، افزود: شهرداری‌ها باید بسترهای مناسب در ارتقای نشاط شهری و اجتماعی و آرامش روحی شهروندان را فراهم کنند.

وی افزود: توسعه فضاهای شاد و مفرح منطبق با نیازهای فرهنگی و روحی و روانی جامعه جهت گسترش ارتباطات سالم اجتماعی از جمله وظایف مهم شهرداری‌ها در دوران پساکرونا است.

شهردار برف‌انبار خاطرنشان کرد: تغییرات شهرسازی در پساکرونا باید در زمینه برنامه‌ریزی، طراحی و روش‌های تحلیل مسائل شهری با هدف کاهش آسیب‌زایی بیماری‌های همه‌گیر اعمال شود.

کد خبر 424044

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری دوران پسا کرونا شهر سازی کرونا در اصفهان مدیریت شهری شهرهاي ايران شهر شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان مهمترین موضوعات کلیدی مدنظر شهردار اصفهان، بیشترین درخواست شهروندان اصفهانی در حوزه شهری، مهمترین مشکلات پیگیری شده و فراوانی تماس‌ها با برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» در سال گذشته را تشریح کرد.

محمدحسن غضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: «بی‌واسطه با مردم» یکی از برنامه‌های رادیو صدای شهر است که شهروندان می‌توانند با تماس با شماره‌های اعلام شده، دغدغه‌ها و مشکلات خود را به طور مستقیم با شهردار اصفهان مطرح و مطالبه‌گری کنند.

وی با بیان اینکه این برنامه سال گذشته در ۲۳ قسمت در ۹۲۰ دقیقه با تماس ۸۵۱ شهروند اجرا شد، افزود: این برنامه همچنان در سال ۱۴۰۳ با حضور «علی قاسم‌زاده» شهردار اصفهان روزهای چهارشنبه ساعت ۱۳:۱۰ در رادیو اصفهان پخش می‌شود.

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان با بیان اینکه مشکلات ۲۰ و ۵۰ ساله پرتمان و علی‌آباد کلنگان با پیگیری در این برنامه رفع شد، گفت: علاوه بر پاسخگویی شهردار اصفهان در این برنامه مسئولان مربوط به هر مطالبه هم پاسخگوی شهروندان هستند.

غضنفری ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده، بیشترین پاسخگویی از سوی معاون عمران و مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان بوده است.

وی بیان کرد: با بررسی تماس‌های شهروندان و پاسخ‌های شهردار اصفهان، کلیدواژه‌هایی همچون ترافیک، اتوبوس، آزادسازی، فضای سبز، پروانه ساختمانی و موتورسیکلت مد نظر شهردار و کلید واژه‌هایی همچون ترافیک، فضای سبز، آسفالت، آزاد سازی، اتوبوس، پارکینگ، پله برقی، بافت فرسوده محل بحث شهروندان بوده است.

رئیس اداره تولیدات رسانه‌ای شهرداری اصفهان افزود: شهروندان خیابان احمدآباد و طالقانی بیشترین تماس و شهروندان خیابان‌های آتشگاه و جانبازان کمترین تماس‌ها را در سال گذشته با برنامه بی‌واسطه با مردم به‌نام خود ثبت کرده‌اند.

کد خبر 748958

دیگر خبرها

  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده