Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس انجمن همگن صنایع خودرو و نیرو محرکه استان کرمانشاه با بیان اینکه قطعه‌سازی خودرو می‌تواند به یک زنجیره ارزش مزیت‌دار در کرمانشاه تبدیل شود، گفت: قطعه‌سازان فعلی استان اگر 500 میلیارد تومان نقدینگی به آنها تزریق شود، می‌توانند ظرفیت اشتغال خود را دو برابر کنند.

بابک کریمخان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: به واسطه وجود واحد مونتاژ خودرو در کرمانشاه و همچنین امکان ورود به بازارهای صادراتی امکان توسعه صنعت قطعه‌سازی خودرو در کرمانشاه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برای توسعه صنعت قطعه‌سازی خودرو در کرمانشاه اولویت اصلی با حمایت و توسعه واحدهای قطعه‌سازی موجود است، یادآور شد: این واحدها اگر حمایت شوند می‌توانند هم ظرفیت فعلی خود را افزایش دهند و هم به زمینه‌های دیگر تولید قطعات جدید وارد شوند.

کریمخان خاطرنشان کرد: اگرچه تعداد واحدهای قطعه‌سازی در کرمانشاه بر اساس پروانه بهره‌برداری زیاد است، اما تعداد واحدهای فعال کنونی حدود هشت یا 9 واحد است.

وی با بیان اینکه همه قطعه‌سازان مستقیم با چرخه تامین قطعه خودروسازهای کشور در ارتباط نیستند، یادآور شد: فقط سه یا چهار واحد استان در زمینه تامین مستقیم قطعات خودروسازهای کشور فعالیت دارند و مابقی یا قطعات خود را در اختیار سایر قطعه‌سازها قرار می‌دهند و یا تامین قطعات اولیه و پیش‌نیازهای قطعه‌سازهای دیگر را انجام می‌دهند.

رئیس انجمن همگن  صنایع خودرو و نیرو محرکه کرمانشاه نقدینگی مورد نیاز برای حمایت از واحدهای موجود را حدود 500 میلیارد تومان برآورد کرد و یادآور شد: این نقدینگی باید از طریق تسهیلات کم بهره بانکی تامین شود که البته تاکنون اجرایی نشده است.

وی تعداد افرادی که در واحدهای کنونی قطعه‌سازی کرمانشاه مشغول به کار هستند را 500 تا 700 نفر اعلام کرد و گفت: در صورت تزریق نقدینگی به قطعه‌سازهای موجود، این تعداد تا دو برابر قابل افزایش است.

رییس انجمن همگن صنایع خودرو و نیرو محرکه استان کرمانشاه  با بیان اینکه صنعت قطعه سازی شرایط و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد، تاکید کرد: واحدهایی که از قبل تجربه و استانداردهای کافی برای تولید قطعات خودرو را دارند بهتر می‌توانند در این زمینه فعالیت کنند، تا اینکه به سمت احداث واحدهای جدید برویم.

کریمخان اضافه کرد: واحدهای قطعه‌سازی خودور درجات مختلفی دارند و ورود آنها به چرخه تامین قطعات خودرو کشور روندی پیچیده دارد که شاید سرمایه‌گذاران جدید نتوانند به آن وارد شوند. از سوی دیگر بسیاری از قطعه‌سازان معمولا از خودروسازها طلب دارند و مطالبات آنها دیر پرداخت می‌شود و کسی که قرار است به تازگی وارد این چرخه شود شاید نتواند این روند را بپذیرد.

کریمخان معتقد است، با این روند، ورود سرمایه‌گذاران جدید و متفرقه که آشنایی چندانی با صنعت قطعه‌سازی ندارند ممکن است باعث متضرر شدن آنها شود.

رئیس انجمن همگن صنایع خودرو و نیرومحرکه استان کرمانشاه تاکید کرد: اگر بنا به راه‌اندازی واحدهای جدید هم داشته باشیم، این واحدها باید به سمت تولید قطعات یدکی که در خدمات پس از فروش استفاده می‌شود وارد شوند، زیرا هر کسی نمی‌تواند وارد چرخه تولید و توزیع قطعات اصلی خودرو که مورد نیاز خودروسازها است، وارد شود.

وی همچنین در نظر گرفتن تسهیلات و مشوق برای سرمایه‌گذاران جدید را ضروری دانست تا شرایط کار برای آنها تسهیل شود.

کریمخان با بیان اینکه برای توسعه قطعه‌سازی خودرو در کرمانشاه استراتژی و برنامه‌هایی با همکاری دستگاه‌های مربوطه تعریف شده، تاکید کرد: امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها شاهد توسعه این صنعت در کرمانشاه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خودرو قطعه سازی استانی اقتصادی كرمانشاه خودرو در کرمانشاه قطعه سازی خودرو صنعت قطعه سازی صنایع خودرو انجمن همگن قطعات خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • گیلان با ۱۰۰ فرصت سرمایه‌ گذاری در نمایشگاه اکسپو تهران حضور دارد
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی