Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بر «پیوست نیروی انسانی ماهر» برای صدور پروانه کارآفرینی در کشور تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، در جمع خبرنگاران استان مرکزی، گفت: ظرفیت استان مرکزی در زمینه اشتغالزایی در بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی خوب است و با توجه به نقش استان در ارائه خدمات، تولید اشتغال و نخبه زایی، این استان می تواند پرچمدار حرکت نوین در مهارت آموزی و توانمندسازی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه استان مرکزی پایتخت صنعت کشور است، افزود: این ظرفیت های صنعتی ایجاب می‌کند که استان در کشور ایده ها و نگرش‌های نو و تازه داشته باشد.
هاشمی تصریح کرد: سرعت شگرف تکنولوژی به گونه ای است که بی توجهی به آن ممکن است باعث شود که این موقعیت‌ها ‌و پتانسیل ها از دست بروند، افزایش تربیت نیروی ماهر یک نیاز مهم برای کشور است و این انتظار از استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران، بیش از استان‌های دیگر کشور است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: نیروی توانمند و متناسب با نیاز زمان، می‌تواند مهم ترین نقش را در استفاده بهینه و مناسب از ظرفیت‌های استان داشته باشد.
هاشمی بیان کرد: طبق قانون، تمامی کارگاه ها و مراکز تولیدی و صنعتی کشور و همه سازمان هایی که سهمی را برای تربیت و آموزش نیروی انسانی در مسیر توانمندسازی، خلاقیت و مهارت آموزی صرف کنند، با تأیید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، از پرداخت مالیات معاف خواهند شد‌.
وی افزود: گواهینامه های مهارتی فنی و حرفه ای دارای اعتبار جهانی است و هر فرد ماهر و توانمند دارای این مدرک، موقعیت جهانی دارد و از استان مرکزی انتظار می رود که به دلیل وجود صنایع مادر، تربیت نیروی ماهر را به گونه ای انجام دهد که مازاد آن به سایر استان ها و کشورها وارد شود تا هیچ جوان ایرانی مقیم خارج از ایران با تکیه بر مهارت خود در جستجوی کار با سختی مواجه نباشد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اضافه کرد: بخشی از مراکز صنعتی، واحدهای آموزشی راه اندازی کرده اند که حرکت خوبی است، به این شرط که این واحدها مجوزهای لازم را از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اخذ کنند و بدانند گواهینامه‌های این سازمان اعتبار جهانی دارد.
هاشمی تاکید کرد: با وجود اینکه استان مرکزی جزو استان های توسعه یافته در صنعت با عناوین بزرگ است، اما از ضعف نیروی ماهر رنج می‌برد و این نشان می دهد سرمایه گذاری های انجام شده پیوست نیروی انسانی ندارد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: رفع این مشکل باید در دستور کار قرار گیرد و باید هر پروانه‌ای که برای کارآفرینی جدید در کشور صادر می‌شود، پیوست نیروی انسانی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور استان مرکزی رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند

در راستای تأمین این منویات ذکر چند نکته ضروری است:

نخست اینکه یکی از اولویت‌های جامعه کارگری در آستانه روز جهانی کارگر، مقوله درآمد و معیشت است. قدرت خرید کارگران در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش پیدا کرده است. امروز یکی از مطالبات عمومی کارگران، افزایش دستمزد است و بر این اساس رقمی که  امسال برای حداقل مزد تعیین شده به هیچ وجه کفاف نیازهای معیشتی آنان را نمی‌دهد و انتظار دارند رقم مزد۱۴۰۳ مورد بازنگری قرار گیرد. 

خواسته دیگر کارگران این است که به مطالباتشان برای مشارکت در بازار کار توجه شود، بنابراین دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند. اگر فکر کنیم نظرات کارگران بدون اثرگذاری و کارآمدی است، کشور را از سرمایه نیروی انسانی محروم کرده‌ایم و از این ظرفیت عظیم که همانا حضور و مشارکت کارگران است، غفلت ورزیده‌ایم. کارگران هم دانش و مهارت دارند و هم نیروی انسانی بالقوه و موتور محرک توسعه هستند. در همه کشورها محوریت بازار کار، اول سرمایه انسانی (نیروی کار) است و بعد سرمایه‌های مادی؛ اما متأسفانه در ایران به این امر توجه نداریم و اگر بخواهیم از این ظرفیت بزرگ برای توسعه و رونق تولید استفاده کنیم، باید به کارگران توجه ویژه داشته باشیم.

فراموش نکنیم کارگران علاوه بر اینکه صاحب مهارت‌اند، بعضاً کارآفرین هم هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خارق‌العاده انجام دهند یا از طریق تشریک‌مساعی با همکاران خود بخش‌های بزرگی از مشکلات صنعتی کشور را حل کنند. بنابراین توجه به کارگران و مشارکت و اعمال رأی آن‌ها در تصمیمات هم می‌تواند برای این قشر، روحیه‌بخش باشد و هم در عین حال امنیت ملی را ارتقا دهد.

اکثر قریب به اتفاق کارگران، قراردادی هستند، کارگران به فردا و آینده شغلی خود اطمینان ندارند اما متأسفانه دولت سازوکارهای مناسبی برای حمایت از کارگر ندارد نظارت‌ها نیز ضعیف است، امنیت شغلی کارگران دچار مشکلات اساسی شده است.

دیگر خبرها

  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • کنکوری ها گول کانال های سوال‌فروش را نخورید
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی