Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که همه با ویروس کرونا درگیر هستند، هر مجموعه و شرکتی در تلاش است تا راهکارهایی برای مقابله با این ویروس ارائه کند. شرکت رامک نیز در این مدت در تلاش بوده تا برنامه‌ای جامع و همه جانبه در حوزه‌های مختلف طراحی کند و قدمی در این راه بردارد.

اقدامات رامک در دوران کرونا

با شیوع کرونا به دلیل ارتباط مستقیم مواد غذایی با سلامت مردم، حساسیت‌ها در این بخش افزایش یافته و برنامه‌های اساسی توسط شرکت رامک در این حوزه طرح ریزی و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گام نخست، پروژه ضدعفونی کردن و مه پاشی مستمر کلیه سالن‌های اداری، تولید و شعب توزیع، به همراه قراردادن مواد ضدعفونی کننده، ماسک‌های محافظ و دستکش‌های یکبار مصرف در دسترس تمامی پرسنل خانواده بزرگ رامک در اولویت اجرا قرار گرفت.

قرار دادن دستگاه بادی اسکنر در تمامی ورودی‌های کارخانه و شعب توزیع، در کنار راه اندازی تونل‌های ضدعفونی کننده در کلیه ورودی‌ها، بخش دیگری از اقدامات پیشگیرانه در مقابله با خطرات احتمالی ویروس کرونا در رامک بوده است. تدوین، طراحی و اطلاع رسانی‌های لازم در خصوص پروتکل‌های بهداشتی، بخش مهم دیگری از این رویکرد  بود، که با هماهنگی‌ها و سرعت عمل تیم‌های داخلی رامک، به صورت کامل و به سرعت اجرا شد.

آنگونه که دکتر حجازی بیان کرده است، بر اساس اقدامات فوق، از اسفند 98 تا به امروز حدود 600 میلیون تومان، برای رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در شرکت فراورده‌های لبنی رامک هزینه شده است. شرکت رامک علاوه بر رعایت این استانداردها، گواهینامه‌های جدیدتری در حوزه کنترل کیفیت و سلامت غذا نیز اخذ کرده است.

اقدامات رامک در راستای مسئولیت اجتماعی در دوران کرونا

رامک در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با توجه به شرایط فعلی و تاکید ویژه ارگان‌های نظارتی به ماندن تمامی شهروندان در خانه، با هدف تشویق هموطنان به این موضوع، طرحی خلاقانه و سرگرم کننده را در فضای مجازی پیاده سازی کرد. تیم بازاریابی رامک، جشنواره بزرگ خونه بمونی با لبخند را در دو بخش سرگرمی‌های خونه بمونی و پنیرپیتزای مخصوص بردن برگزار کرد. رویکرد رامک در هر دو بخش این جشنواره، ترغیب کلیه هموطنان عزیز به بهره برداری مناسب و حداکثری از فرصت در خانه ماندن و همراهی با جمع گرم و صمیمی خانواده‌ها در این ایام بود.

 جشنواره بزرگ خونه بمونی با لبخند در دو بخش سرگرمی‌های خونه بمونی و پنیرپیتزای مخصوص بردن، با هدف ترغیب کلیه هموطنان عزیز به بهره برداری مناسب و حداکثری از فرصت در خانه ماندن و همراهی با جمع گرم و صمیمی خانواده‌ها در این ایام برگزار شد.

در هر دو بخش، از مخاطبان دعوت می‌شد که از سرگرمی‌های خود و خانواده در دوران قرنطینه خانگی یا پختن پیتزا در کنار خانواده‌شان، عکس و فیلم تهیه کرده و با قرار دادن آن در شبکه‌های اجتماعی، سایرین را به ماندن در خانه تشویق کنند. همانطور که پیش بینی می‌شد، این بخش با استقبالی چشمگیر و غیر قابل پیش بینی مواجه شد و در طی تنها 20 روز، بیش از۸000 محتوای تصویری با هشتگ خونه بمونی و مخصوص بردن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که از حیث استقبال مخاطبان، در زمره موفق ترین پویش‌های اجرا شده تا به امروز است.

باید گفت که اقدامات رامک با فعالیت‌های خیرخواهانه نیز همراه بوده است. در ایام کرونا علاوه بر اهدای دو دستگاه تنفس مصنوعی به مبلغ 355 میلیون تومان، 20 میلیون تومان کارت هدیه نیز برای پرسنل محترم بیمارستان علی اصغر شیراز، که یکی از مراکز کنترل ویروس کرونا در این شهر بود، توسط این مجموعه اختصاص یافت.

لازم به ذکر است که شرکت رامک در این دوران، نه تنها هیچ تعدیل نیرویی نداشته بلکه با همکاری سازمان کار و امور اجتماعی استان فارس و خیریه حکمت، اقدامات لازم در خصوص تهیه محصولات لبنی در سبد معیشتی اهدایی به کارگران عزیز بیکار شده در این ایام را با مبلغ نزدیک به 50 میلیون تومان انجام داده است.

شرکت فراورده‌های لبنی رامک عضو هلدینگ و گروه صنعتی و بازرگانی دلتا است و اولین تولیدات خود را در سال 1374 به سفره مصرف کنندگان عزیز ایرانی رساند. این مجموعه درحال حاضر نزدیک به 2 هزار نفر نیرو داشته که در این شرکت مشغول به فعالیت  می باشند.

رامک در سال‌های گذشته موفق شده که همواره صادرات  گسترده‌ای را به کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله قطر، کویت، عراق، امارات و کشورهای حوزه سی آی اس از جمله ارمنستان، تاجیکستان، گرجستان ، افغانستان و پاکستان داشته باشد و جایگاه ویژه‌ای را برای کشور عزیزمان و برند ملی رامک در سطح منطقه ایجاد کند.

علاقه مندان برای خواندن گزارش کامل می‌توانند به لینک این گزارش و یا سایت bit.ly/3cDbTG5 مراجعه کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی بهداشت فرآورده های لبنی ویروس کرونا کرونا در ایران فرآورده های لبنی رامک میلیون تومان شرکت رامک دو بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما

علی اکبر محرابیان عصر پنجشنبه در حاشیه افتتاح خط تولید «شینه» یا سیم پیچ های ژنراتورهای نیروگاهی و بازدید از شرکت تعمیرات قطعات نیروگاهی ایران در شهرستان فردیس استان البرز افزود: قطعات واحدهای نیروگاهی قدیمی کشور ساخت خارج است که اکنون توسط شرکت های دانش بنیان ایرانی این قطعات تولید می شود.

وی گفت: امروز با تکیه بر علم و دانش متخصصان صنعت برق کشور و ظرفیت های علمی شرکت های دانش بنیان داخلی بسیاری از قطعات و تجهیزات این صنعت ساخت ایران است.

محرابیان اظهار کرد: امروز ۲ شرکت برق حرارتی و تعمیرات نیروگاهی در کشور پیشتاز هستند و بیشترین قرارداد ها را با شرکت های دانش بنیان داخلی دارند.

وزیر نیرو ادامه داد: قطعاتی که برای اولین بار در کشور با همکاری شرکت های دانش بنیان ساخته شده از کیفیت بالایی برخوردار هستند و هرروز با بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها شرایط نیروگاههای برق آبی و حرارتی کشور بهتر می شود.

اجرای ۱۸۰ پروژه و اقدام برای عبور از فصل گرما

وزیر نیرو با اشاره به اجرای پروژه های متعدد طی سال گذشته و اوایل امسال گفت: در حال فراهم کردن شرایط برای عبور از پیک فصل گرما هستیم.

محرابیان اظهار کرد: با توجه به ورود به فصل گرما با تلاش کارکنان وزارت نیرو از سال گذشته ۱۸۰ پروژه و اقدام را در دستور کار قرار دادیم که در بخش های مختلف مانند توسعه نیروگاهها، شبکه ها و اقدامات نرم افزاری مانند مدیریت مصرف در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات ما آماده سازی کل نیروگاههای کشور برای تولید حداکثری برق در شرایط اوج مصرف تابستان است؛ به همین منظور برخی از نیروگاههای ما تعمیرات اساسی ، بازبینی و تعدادی هم به استانداردسازی شرایط نیاز دارند که برای تولید حداکثری آماده شوند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات توسعه شبکه پست ها و خطوط انتقال برق کشور بوده که رفع حبس تولید، اصلاح ولتاژ و استاندارد کردن برق از جمله اقدامات به شمار می رود.

محرابیان گفت: از ۱۸۰ پروژه و اقدام در دستور کار، حدود ۷۵ پروژه در زمینه تقویت شبکه های برق از جمله در استان های البرز، تهران ، مازندران، خوزستان سیستان و بلوچستان است و در این قالب چندین پست ۴۰۰ کیلوولت، ۲۳۰ کیلو ولت ، خطوط انتقال فشار قوی و فوق توزیع را در دست اجرا داریم.

آماده سازی نیروگاهها توسط شرکت تعمیر نیروگاهی ایران

وزیر نیرو با اشاره به اقدامات شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در فردیس اظهار کرد: این مجموعه نیز نقش اساسی در تعمیر و تامین تجهیزات نیروگاهی کشور دارد.

محرابیان اظهار کرد: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران مستقر در فردیس البرز افزون بر تولید و تعمیر قطعات نیروگاههای کشور ، اکنون نیز یک پروژه مهم نیز در زمینه تعمیر ژنراتور نیروگاه رودبار لرستان را در دست اقدام دارد که به زودی آماده می شود.

وی بیان کرد: از آنجا که ما تا پیش از این تجربه کافی برای تعمیر چنین بخش های نیروگاهی را نداشتیم اما با اعتماد و تکیه بر دانش متخصصان داخلی توانستیم تعمیر این ژنراتور را به دست بگیریم و آن را به خوبی پیش ببریم.

محرابیان گفت : در زمان حاضر کار تعمیر سالانه بیشتر نیروگاههای کشور پایان یافته و قرار است تا پانزدهم اردیبهشت ماه جاری تعمیر تمام نیروگاهها کامل شود؛در بخش انرژی های تجدید پذیر و خورشیدی نیز اقدامات خوبی در کشور انجام شده و یا در اجرا است و در تلاش هستیم تا دراین بخش به خودکفایی کامل برسیم.

ساخت نیروگاه در خارج از کشور

وزیر نیرو اظهار کرد: یکی از بخش هایی که بیشترین صادرات خدمات و مهندسی داریم بخش نیروگاهی کشور است که تاکنون نیروگاههای زیادی در خارج کشور اجرا شده ضمن آنکه طی سالهای اخیر نیروگاه های بسیاری از کشورها را تعمیرو بازسازی کرده ایم.

محرابیان بیان کرد:  برای ارتقای صنعت برق کشور  نیاز به چندین آیین نامه  و اقدامات اجرایی داشتیم که همه آنها اجرا شده و تنها تصویب آیین نامه ماده ۱۰ باقی مانده است که انتقال یارانه سوخت از شروع زنجیره به انتهای زنجیره مصرف است ؛ این آیین نامه در نوبت تصویب دولت قرار دارد.

شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران مستقر در فردیس در زمینه ساخت و تولید قطعات نیروگاهی از جمله ۱۷ نوع تجهیز نیروگاهی با بیش از هفت هزار قطعه نیروگاهی فعالیت دارد.خط تولید شینه ها یا سیم پیچی ژنراتورهای نیروگاهی با ساخت ماهانه ۳۰۰ دستگاه شینه با حضور وزیر نیرو افتتاح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود